huokeahko agrekaatti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Hertta08, 21.7.2009.

  1. wezze

    wezze 3rd gear

    eilen ja tänään ovatten pyörineet täälläkin nurkilla.

    tunnin välein musta land rover ja valkoinen transit pihassa. ja olis ollu agrekaattia halavalla!! :D
     
  2. Rollonpoika

    Rollonpoika 1st gear

    Rovaniemellä kaupanneet tänään! 400€ diesel-agregaatti. Työkaverille oli kaupanneet. "Kauas on pitkä matka...":D
     
  3. slantsexengine

    slantsexengine 1st gear

    Meillä kävi just viime viikolla musta uurenkarhea ransiitti vääränpuolen ohjauksella, ja sieltä tuli ulos nuorempi todella huonoa enklantia solkottava irlantilainen ukko ja kyydissä istui toinen vanhempi ukko, mikä oli varmaan halvaantunut siihen etupenkkiin, ei eväkään värähtänyt kokoaikana (kuin rippi koulu poika)
    se nuorempi alko kans solkottaa sillai et räkälensi ja vaahto kävi suusta kuinka hyviä agrekaatteja ja akku koneita heillä on,
    sitten selitys sivulta viis ( olivat olleet suomessa töissä, mutta nyt koneet tarpeettomia kun sinä iltana lähtö takaisin) =D
    Koneet uusia ja paketeissa muovit päällä, mitähän töitä?? kun pelkkiä akku koneita ja agrekaatteja.
    sitten esite missä agren hinta 1000 punnan paikkeilla ja nyt vain 350e äijjä vaahtos, kattelin enkä juuri maininnu mitään =D äijjä vaan molotti ja kysy että paljonko tarjoon sanoin että 50e porakoneet ja agrekaatti ja monta kertaa se jankkas että paljonko oikeesti aina sanoin 50e =D äijjä oli ärsyyntyneen näköinen ja veti sivuoven kiinni ja lähti ja parempi niin tai olis pian lähtenyt...
    piti sanomani sille että osaan kyllä tilata ebaysta tota kinukki shittiä ihan itse ei tarvi ovella kaupata mutta lähti niin ripeästi hyvän tarjoukseni jälkeen =D ja kyllä se 50€ on ihan täys hinta tollasesta kiina paskasta!

    seuraavaks ku tulee vielä ranchille nii pistän vanhan aran käymään....tänne ei kanssa ihan vahingossa eksy....

    joskus vuosia sitten kävi vastaava puukko kauppias........edellisessä osotteessa...
     
  4. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    eiköhän nuo kaikki myytävät oo varastettua kamaa.

    Mitäs rotua noi "Irlantilaiset oli" , tuskin kovin punapäisiä vihreissä vaatteissaan :rotfl:
     
  5. slantsexengine

    slantsexengine 1st gear

  6. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Hyvä että oli edes agrekaatti, eikä vaan laatikko täynnä romua. Aika huoletonta toimintaa..
     
  7. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Viitasaarella tuli vastaan kuun vaihteessa (siis kesä-heinäkuu).
    Ajeli kullanvärisellä europcarilta vuokratulla farmari-golfilla. Sinällään varsin hauska tilanne, kun meidän yksi virka-auto on aivan samanlainen rekisterinron kahta viimeistä kirjainta lukuunottamatta.
    Agregaattia ja kiviporaa kauppasi.
    Luulisin kuitenkin, että oli "tutkimusmatkalla" enemmän kuin kaupanteossa.
    Eteläeurooppalaisen oloinen kaveri oli kyseessä.
     
  8. Antti P

    Antti P Gearhead

    Tänään kävi tunnin sisään kaksi kaupustelijaa. Toinen Mitsu pajerolla ja toinen valkealla spritterillä.
    Poika huomas että eri kilpi mitsussa edessä ku takana..
    Eikä tullut kauppaa ja oli se mersu mies tulossa maatalousnäyttelystä ja pomo kuulemma käskeny myydä kaikki ennen kotiin menoa..
    Taitaa vasta torstaina 30.7 alkaa koko maatalousnäyttely :poff:
     
  9. belair54

    belair54 Gearhead

    Eilen kävi meilläkin duunissa myymässä noita agregaateja olivat jääneet jostain näyttelystä, eivätkä halunneet viedä takaisin englantiin, eli halvalla olis saanu hyvän koneen :rotfl: . Eipä tullu kauppoja , pomo passitti siististi pukeutuneen herran ulos.
     
  10. Slayer88

    Slayer88 1st gear

    Tänään pyöri työmaalla (Hki-marjaniemi) musta land rover ja joku engelsmanni kuappas jotain vehjettä mikä esitti kiisseli agrikaattia. tinki yli puolet hinnasta ja sit käänsin koneen naamalleen konttiin ja kysyin et missä diisselis on sytytys tulppa ja nappasin tulpanjohdon irti äijä sano et gasoline gasoline! en kyllä suosittele ostamaan mitään!alkavat pian pyörimaan ku saavat jotain kerran kaupaks
     
  11. Suomalaisilla on kumma tyyli. Jotain kun on mahdollista saada halvalla ja vieläpä käypää tavaraa niin soitetaan poliisit paikalle ja jätetään ostamatta (Luin paikallislehdestä että poliisit oli käyneet tutkimassa asian ja mitään laitonta hommassa ei ollut). Ostettiin kavereitten kans 3 kpl aggrekaatteja 550 eurolla (noin 184 € kpl), eli tinkaamalla aika suuri alennus 400 euron kappale pyynnistä. Menkää vaan sinne paikalliseen rautakauppaan ja maksakaa itsenne kipeäksi = tämmöinen vehje tonnista ylöspäin. Ja se on ihan sama tuohon rahaan onko se bensa vai diesel ja tarviiko sitä edes :poff:. Moottori tässä taitanee olla Hondan kopio???
     
  12. mie

    mie Gearhead

    Kyllähän nuo kiinanpojat saattaa ihan pitkäikäisiäkin kopioita tehdä, mutta sähkönlaatu voi noissa olla vähän hakusessa, toki työkalut sietää aika paskaakin sähköä, mutta nykyinen viihde-elektronikka välttämättä ei, joten välttämättä en mitään kovin kallista perään kytkisi esim matkailu tms. käytössä, ellei siiten aggrella lataa akkua ja akusta ota kunnon invertterillä sähköä, joka taas nyt ei ole välttämättä kovin tarkoituksenmukaista.
     
  13. MudMax

    MudMax Gearhead

    En tiijä miten hurja mylly se on, mutta kiinalaisen 3-vaihediisselin saa kaupasta n. 600e, 1-vaiheisen n. 400e: http://glanspower.fi/tuotteet/30
     
  14. -TH-

    -TH- Gearhead

    tänään kuopiossa petosen abc asemalla kouhkasi valkealla pakulla saapunut tyyppi ja alkoi kaupata meille agregaatteja.... paku oli täynnä kojeita, mutta kuulema VAIN 2 kpl enää myymättä...illalla kuulema lähtö irkkuihin joten nyt koneita halvalla :rotfl:
    tyyppi väitti että 6500W koje ja diesel, huippulaite siis.... ei oikein vakuuttanut että tuolanen köykäinen alle 40kg vehe oliis 6,5Kw härveli..?

    alkuun hinta oli 530e, sitten hinta vaan tippui 350e,300,250 200....tarjosin satasen, ja hetken päästä 150e, ukko ei tykännyt, menin takasin autoon... kohta pyysi 175e... :odroll: sanoin että ei kiinnosta enää... tyyppi läksi pois :poff:
     
  15. Quest

    Quest Gearhead

    Kannattavaa pisnestä tuo agregaattien myynti, isot vaunut ja tuoreet pakut joka jampalla. Jokohan varttuvat laivaa kotiin..
    Vartin uutinen
     
  16. tpl2

    tpl2 1st gear


    Sattana,4kpl 212€ kappaleelta :rotfl:
     
  17. Hertta08

    Hertta08 3rd gear

    joo kyl kaverit osti allikaattoreit 200-300 e kipale viitisen kipaletta ja ketään kiinnostannu niitten alkuperä :odroll: . hintalaatu suhde tähän mennessä ollu hyvä.. mut kukin tyylillään.. :rotfl:
     
  18. Rokki77

    Rokki77 1st gear

    täällä hämeenlinnassakin myivät kyseisiä gaatteja ja väittivät 6,5kw ja todellinen ohjekirjan mukaan oli 2,7kw, hintaa jäi kappaleelle jotain 300 ekun paikkeille. kyllä ne kuulemma toimii! itte en ostanu kun käyttöö olis ollu ehkä 2 kertaa kesässä ja sekin vaan kännykän lataamiseen. 8)
     
  19. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    juu, ja tuskin on varastettuja... :rotfl: :rotfl:

    ja huolto ihan varmaan pelaa & takuu asiat :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!