Hupparitilaus kevät 2018

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Tseiaar, 19.4.2018.

 1. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  On taas mennyt muutama vuosi edellisestä hupparitilauksesta, ja kun porukalla tuntuu olevan tarvetta huppareille, kerätään tilaus kasaan ennen kesää.

  Tänään kerhotallille tuli mallikappaleet paidoista, ja niitä voi käydä siellä sovittamassa esim. kerhoilloissa, tai aina kun tallilla on porukkaa.

  Mallikappaleiden koot ovat seuraavat:
  S
  M
  L
  XL
  XXL
  ja ladyfitit
  M
  L
  XL

  Myös muita kokoja on saatavilla, mitä nyt paitamallistosta löytyy.

  Paidat ovat Fruit Of The Loomin premium sweat- laatua, ja ovat malliltaan ja grafiikaltaan samanlaisia kuin edellisetkin olivat, eli väri on musta, rinnassa kerhon logo ja selässä teksti "Cruisin' since 1986", ja sen alla kerhon nettiosoite.

  Hupparin hinta on 40e/kpl.

  Tilaus tehdään heti, kun kaikki halukkaat ovat ennättäneet reagoida asiaan. Mutta varmaan joskus toukokuun puolivälissä voisi olla jonkinlainen deadline asian kanssa.

  Ja sitten vaan toimintaa asian suhteen .
   

Kerro tästä muillekin!