Hurjapäät 1 telkusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Autopelien ystävä, 15.11.2004.

  1. 15.11 MTV3 klo 21:15
     
  2. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Saa Suomen kansa nauraa :lol:
     
  3. speedy

    speedy Double Gearhead

    Yleensä autoleffat makeita,kuten Bullit! mut tämäniltanen taitaa jäädä kattomatta, tyyninki on meikänkin silmään aika kamalaa. tietysti jos oisin vielä 16-18 v niin ehkä kattoisin..
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mutta onhan siinä se sarker :eek:
     
  5. timuli

    timuli Gearhead

    meleko lopussa se sarkeri alussa ei ooku muavi raketteja :rotfl:
     
  6. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Voitte päätellä oliko elokuva mielestäni kiinnostava kun olen jo OD:ssä.
    Miten 70-luvulla ja sitä ennen pystyttiin tekemään näyttävämpiä ajokohtauksia ilman tietokoneita?
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Siinä teille kaikille autopelien ystäville tosi hyvä elokuva. Vittu mitä paskaa ja miten huonosti tehty. En katso sitä. Nelosem vegas loppu äskö ja vahingos maikkarille. Olen pätkän nähny tosta ja se riitti. Ei ois paljoo tarvinnu satsata ni ois uskottavimmalta kohtaukset näyttäny. Maailman paskoin (auto?)kilvanajoleffa rennyn driivenkin on parempi. Tosin en pystyny kattoo loppuun sitäkään ja tämä oli eka ja toiv vika kerta ku tuli tänne sivuille kirjoitettuu..
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ei oo noissa kiinalaisissa pohjaa tallella yhtään ku pimp-valot näkyy auton alla... :rotfl:

    Ohuesti täytyy olla tavaraa uutena noissa ku californiassakin ruostuu puhki... :eek:

    Kyllä mä ton lopun katson, oon kattonu paljon huonompiakin leffoja, esim. neuvostoliittolaisen pellon tekemisen ja hoitamisen "elokuvan", siihen nähden tos "hulja"päissä on ehkä juoni... täytyy se cargeri nähdä joten siihen asti surffailu jatkuu...
     
  9. Muki

    Muki Gearhead

    Mutta kun niissä ei ole niitä i-n-h-o-t-t-a-v-i-a vanhanaikaisia työntötankoja ! Me amerikanpaavot ei vaan nyt ymmärretä ! hehehee...

    Itse asiassa olen seuraillut sitä muiden hommien lomassa jopa hienokseltaan kiinnostuneena. Sitä kun yrittää ymmärtää missä mennään tämän tuning / styling liikehdinnän kanssa. Että mitkä on motiivit, mistä on kyse.

    Kun tuota elokuvaa on nyt sitten seuraillut, niin tavallaan on aika helppoa nähdä mitkä elementit siinä purevat otolliseen kohderyhmään.

    Videopelisukupolven meininki on sellainen, että siinä ei tahdo pysyä vanhat jäärät perässä. Ei edes nuoremmatkaan sellaiset ; täysin eri aika ja eri kuviot on näemmä vallalla.

    Murheellinen lieveilmiö on sitten se mitä tästä seuraa tuolla liikenteessä. Onneksi me amerikanpaavot emme koskaan kaahaa ; sehän olisi mahdotonta muutenkin kun ei meidän venttiilikoneistorajoitteiset moottorit todistettavasti kulje mihinkään.

    Tää on vaikea aihe kirjoittaa rakentavasti. No annetaan kaikkien pakkelikukkien kukkia vaan. Kaihoisasti muistelee vaan niitä aikoja kun muovinen wacky tacky add-on krääsä ei ollut muodissa. Ja edelleen se yksi escort viime vuoden malmin kiihdyttelypäivillä oli hieno. No bullshit mutta padassa paukkua ihan tosissaan. Meni kovaa ilman mitään lintulautoja sun muita tingel tangeleita. Sellainen vetoaa jopa amerikanpaavoon.
     
  10. Käkö

    Käkö Gearhead

    Nii, multakin tuli yx nigga-"musiikin" ystävä kysyy et onx toi sun romus niillä tönäreillä? No, mun ilme oli sitten :eek: ja sit se juniori ystävällisesti opasti mua et "tiätzä ne tikut mitkä sul on konepellin alla..."
    Joo, on siel tikkuja... :lol:

    Eipä silti, noi jotka tosissaan duunaa noita tyyninkivehkeitä, kyllä ne osaa samanlailla ja välillä paremminkin niitä laittaa ku esim. mä tai joku muu yenkkarin pykääjä, on noita järjettömän näköisiä ja kulkuisia vehkeitä nähty ku omistaja on tehny omin pikku kätösin ja säästäny, suurimman osan autosta...

    Ja sit on tietysti noi hängöraundi-tyypit joita noissa piireissä tuntuu olevan pilvin pimein...
    Nii ja toi leffa oli paska... ja cargeri hieno...
     
  11. Cowboy

    Cowboy 1st gear

    Silloin elokuvissa olikin enemmän oikeita autoja, ei tarvittu erikoistehosteita. Vain raakaa woimaa!
     
  12. turbobliz

    turbobliz 1st gear

    joo-o paljonkohan oli "Import-tuning" lafkat maksaneet noista piilomainoksista, kun oli Apexin roinaa hyllyt täys leffassa. Idiootti leffa, mutta nyt tajuaa miksi on raitit täys noita teini-Civikkejä lintulautoineen. Ja siinä kohdassa meinasi napa revetä kun kaverilla oli MoTecin pakokaasujärjestelmä. No ehkei se ole niin huvittava detalji holley-miehille, mutta jos moottorinohjaus boxia kutsuu pakokaasujärjestelmäksi niin se hiukka huvittaa :rotfl:
     
  13. Telkkaa meill ei oo, mut tuli katottuu toi Hurjapäät leffassa pari vuotta sitten. Ihan mielenkiintonen isolla screenillä ja hyvillä soundeilla. Arvosanaks kouluasteikolla 8-. Tää ei sit oo trolli.
     
  14. xtremer

    xtremer 1st gear

    arvosana 6-7...
    puolet tekemättömistä asiosta taisi jäädä 2 osaan ?
     
  15. arzi

    arzi Gearhead

    Mutta eikös keulinutkin se sarkeri lopussa oikein kunnolla!! Ja teki vielä kunnon pöönautinkin samaan aikaan!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  16. hagle

    hagle Gearhead

    No autothan siinä leffassa oli hienoja, paitsi se Jetta. Leffan suomennoksista tai muuten laadusta mä en halua sanoa mitään (välillä oli pakko poistua sohvalta, kun niin nolotti leffantekijöiden puolesta).
     
  17. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Kommentoidaan nyt kun "opastettiin". Mä oon nähnyt noi FastandFurious ykkösen ja kakkosen DVD:ltä. Ei siinä vielä mitään että noi leffat on tehty miten on, mutta näkisittepä ne extrat! Siinä vasta ei tiedä itkeä vai nauraa. Ne jotka on nähnyt- itkittekö vai nauroitte? Ei ollut sponsoroinnin makua ei, kun olivat valinneet maailman kymmenen cooleinta autoa ja 3 niistä oli Mitsubishi!!! No niin nyt mä tietty paljastin millä siinä kakkosessa ajetaan, anteeks kauheesti :rotfl:
     
  18. Jome

    Jome Gearhead

    Tossa ykkösessä ehdottomasti hienoin auto oli se Charger, ei toi ykkösosa mun mielestä oo mikään ihmeellinen. Kakkososa on parempi, koska siinä on enemmän jenkkejä 8)

    Jos ei oo kyseisiä elokuvia nähny niin kannattaa ne toki kattoo. :rotfl:
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, olipahan pohjanoteeraus :rotfl:
    Käsikirjoitus ja juoni eteni miten sattuu vaan olihan siinä hauskoja juttuja. Ekassa kilvanajossa äijältä suunnilleen suli kone mut minuutin päästä se kiersi entistä ehommin poliisia paetessa. Ja mites muuten tollasessa turbovehkeessä pitää vaihtaa vaihdetta kun voittaja neuvoi hävinnyttä että opettelis edes ajamaan, vaihteenvaihdot pitää tehdä kaksoispoljennolla :eek: Saa siinä olla vikkeläjalkainen heebo ettei turbon paineet ehdi laskea siinä kikkailussa.
    Se Chargerin lähettäminen oli kans aika hyvä. Takana kapeat nakit, kunnon burnis ja pitoa silti niin paljon että keula nous metrin korkealle :odroll:
    Vaan alle 15 kesäsiinhän toi uppos varmaan ihan täydellä. Leffan positiivisin kohtaus tais olla se kun ne mopoila ajaneet vinosilmäpojat teurasti sen vihreän tuninkihirvityksen 8)
     
  20. harri60

    harri60 Gearhead

    Äänet oli luokkaa hammaslääkärin pora ja pokemon porukkaan toi upposi varmaankin hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!