huutokaupat.com

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

 1. T5

  T5 Gearhead

  Tässä keississä on ilmeisesti herättänyt kuluttaja-asiamiehen kiinnostuksen se, että tuolla myy FIRMAT omaa uutta tavaraansa tuon palvelun kautta.
  Jos kaikissa kohteissa olisi vain myyjänä joku yksityinen jannu, ei tätäkään ongelmaa olisi olemassa.

  Minusta se on ainakin hyvä, että kuluttaja-asiamies on tuohon tarttunut. Yrityksille tuo on kuitenkin ollut tapa kiertää niitä sääntöjä, jotka koskevat kaikkia muita toimijoita.

  E: Alkuperäinen linkki oli mennyt maksumuurin taakse, tässä toinen linkki samasta aiheesta
  KLIKS
   
  isalmela ja RAL9005 tykkäävät tästä.
 2. pantera

  pantera Gearhead

  Huutokauppacom'in ansaintalogiikka on kiertää kuluttajasuojalakia. ts "huutokaupan" myötä velvoitteista ei tarvi välittää. Velvoitteita asetetaan vain huutajille, ei myyjille.
   
  viikinki75 ja jariha tykkäävät tästä.
 3. Mac

  Mac 3rd gear

  Taas tarvitsee antaa Huutokaupat.comille vähän positiivistakin palautetta.
  Tuli bongattua tuo myynnistä ja piruuttain päätin katsoa vähän enemmän taustatietoja tuosta kun jenkkituonti
  https://huutokaupat.com/1847997

  No runkonumeroa googleen ja sillähän löytyi seuraavaa
  https://poctra.com/2007-MERCEDES-BENZ-E/id-Ai5yw1NKhREu3BkX/VAN-NUYS-CA

  Ei kun ylläpitoon yhteyttä, että autolla löytyy myös tuommoista historiaa niin samana päivänä vielä yöaikaan tuli tuo korjaus ilmoitukseen.
  Selkeästi ovat nyt ottaneet tiukemman linjan mitä tuolla myydään ja että myös nuo ikävät asiat tulisi kertoa.
   
 4. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ^kuudentoistadona taalan mälli, itelle ei ihan lievä juttu, no kaikki on suhteellista, köyhä joutuu oleen kyykyssä.
   
 5. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  "Kuluttajasuojalain mukaan peruuttamisoikeutta ei ole silloin, kun etämyyntisopimus on tehty huutokaupassa, johon kuluttaja voi osallistua muutenkin kuin etäviestimellä."

  Eli vähän niinkuin ideana se, ettei kaikenmaailman koijarit voisi alkaa kutsumaan kaikkia verkkokauppoja simppelisti "huutokaupoiksi" ja kiertää näin kuluttajansuojaa.

  -JJ-
   
 6. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Miten muuten kun huusin itselleni tuolta volvon ja ilmoituksessa lukee 2 x aluvanteet mutta myyjä sanoi että yhdet alut ja yhdet peltivanteet? Hän tosin kertoi sen ennen kuin huusin auton itselleni. Veikkaan että koska tiputti lähtöhinta 4700 - > 4200 ja korkein huuto voittaa niin sanoi ettei ole 2 aluja että saa edes jotain pihisteltyä. Ei ollut tullut yhtään huutoja niin siksi pudotti hintaa ja minäkin olin ainoa huutaja sitten tuon pudotuksen jälkeen.
   
 7. vekku

  vekku 2nd gear

 8. vekku

  vekku 2nd gear

 9. grantorino

  grantorino Gearhead

 10. T5

  T5 Gearhead

 11. vekku

  vekku 2nd gear

  Joo näin varmaan käyny, mutta lukee, että MYYTY
   
 12. TimoN

  TimoN 3rd gear

  Nousi se näköjään 23 000 asti.

  Ihmetyttää hiukan toi ilmoituksen "auto on kolaroitu muutama vuosi sitten Yhdysvalloissa hyvin lievästi eli korjattu etupuskuri ja etulokari mutta ei paljoakaan muuta", sillä kuten yllä on kommentoitukin, niin korjauskustannusarvio ollut luokkaa 16 000 Dollaria ja yllä linkitetystä kuvasta näkee, että solmussa on myös konepelti ja etuovessa on ihan kunnollisen kokoinen reikä ja umpio on hajalla, sisälokasuoja läjässä ja rengaskin näyttäisi olevan muita tyhjempi (mikä helposti viittaa siihen, että se on saanut tällin, jossa pyöräntuentakin saattaa ottaa osumaa, vaikka ei tietenkään välttämättä niin ole). Eihän noi vauriot sitä autoa lopullisesti pilaa, mutta jos auto vetäistään kirjaimellisesti luanstuskuntoon, niin kuulostaa erikoiselta, että puhutaan hyvin lievästä kolaroinnista.

  No, eipä oo mun ongelma...
   
 13. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Omat "ostajat" korottamassa hintaa?
   
 14. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  Ilmossa puhuttiin "lievästä kolaroinnista" mutta tosiasiassahan toi Mese on salvage titlen läjä eli lunastuskunnossa.

  Lunarin väittäminen "pikku kolhuksi" saattaisi haiskahtaa jopa petokselta...

  -JJ-
   
  isalmela tykkää tästä.
 15. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Tuota... Tommonen 16tonnia tulee hyvin nopeesti täyteen pelkistä korinosista ja maalauksista kun aletaan tommosta AMG:tä orkkisosilla korjaamaan, varmaan jokainen kuvissa näkyvä vaurioitunut koripaneeli maksaa vähintäänkin nelinumeroisen summan. Eikä se kovin kovaa tälliä ole saanut kun ei yksikään bagi ole lauennut.
   
 16. grantorino

  grantorino Gearhead


  Varmaankin jäljistä päätellen on ajettu kaiteeseen, ja helpostihan se lähtee lapasesta noilla tehoilla jos huomio hetkeksi on herpaantunut muualle.
   
 17. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Yhdysvalloissa $16k vauriot on viela lieva pusu kun kyseessa euro-auto. Meidan kippoa pussattiin takaa(kahdesti jo), vauriot ei ollut ekalla kerralla kummoiset, puskuri, crash bar, takakontin pohja, lasku oli about $10k. Pelkat maalaukset olivat $3-4k. Nuo kunnostusarviot on se mita vakuutusyhtio on arvioinut, ja kun ne aina kolareissa maksajana on, pajat laskuttavat tietenkin viimeisen paalle koska piikki on auki. Varsinkin noissa euro-kipoissa, koska pajalla tarvitsee olla sertifikaatit jne. etta saa ylipaataan kajota niiden korirakenteisiin.

  Edit: Tuo vain referenssiksi, eika kannanotoksi tuon Mesen kolariin.
   
 18. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Eiköhän tuon joku Itä-Helsingin lähiössä asuva eläintenystävä huuda itselleen. Onhan tuo naapurien kannalta hiljaisempi kuin koirat.
  https://huutokaupat.com/1843841
   
 19. juko7

  juko7 Gearhead

  ^oikea äijäpeli
   
 20. poitsu3

  poitsu3 3rd gear

Kerro tästä muillekin!