huutokaupat.com

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

 1. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Suoraan ilmotuksesta lainattua : "Ensimmäinen huolto tehty BMW liikkeessa...Auto todella hyvässä kunnossa"...no se oli aika iso huolto :rotfl:
   
 2. Weijari

  Weijari 2nd gear

  Kunnon fiilaus, myyvällä yrityksellä liikevaihto viime vuonna 26k€ jolla tappiota 16k€. Eli jos haluat rahasi takaisin, on hyvä mahdollisuus siihen että rahat on kadonneet kuin pieru tuuleen.
   
 3. impala-63

  impala-63 Gearhead

  No niin kävin sitten hakemassa oman huutokauppa ostoksen kotiin ja nyt onkin sitten heti tehty reklamaatio myyjästä.

  Kohde - 05 volvo ajettu 204tkm.
  Auto ollut lunastuksessa pienestä pususta. Myyjä kertoi puhelimessa että vaurio oli tullut oikealle puolelle ja se on nyt korjattu, maalattu, uusittu takavalo ja puskuri.
  Autoa hakiessa vielä osoittele samaa oikeaa kulmaa ja kertoi samat asiat uudestaan minulla ja kaverille. Auto vähän kiertäsessä aloin nauramaan kun silmät sattui vasempaan takakulmaan ja ihmettelin ääneen että mitähän tässä on käynyt kun aivan hirveä maalaus. Myyjä totesi siihen että hänellä ei ole mitään tietoa siitä ja että nyt hän joutuu jatkamaan töitä. Aikaisemmin hän sanoi että alla on liki uudet kesärenkaat mitkä oli ilmossakin johon kaveri totesi että nuohan on kitkat. Siihen vastaus että ne ovat tämän auton kesärenkaat.

  No lähdin ajelemaan tuoreella ostoksella kotia kohti ja täristää ajaessa aika paljon että joko vanteet on kierot, ei tasapainossa tai renkaiden rungot paskana ja vikavalo kojelaudassa. Nämä siis alkuhuumassa huomattua.

  Pääsin kotia ja soitin heti huutokaupan asiakaspalveluun ja kysyin että mitä tehdään kun on koijattu olo.

  Liki uudet kesärenkaat oli etuset vuodelta 2002 ja takana 2013 kitkapyörät ja edessä lukee isolla WINTER. Eli ei siis kesäpyörät ja varsinkaan liki uudet.

  Matkalla aloin jo vähän epäilemään tuota vasemman takakyljen maalausta ja koska oli lunastuspeli niin copartin sivuille alustanumero ja vasen kulmahan se oli saanut kipeää mistä myyjä väitti todistajan kuullen ettei tiedä mitään ja he ovat korjanneet oikean puolen. Vasen takakulma oli siis varmaan telalla maalattu ja todennäköisesti hammeriteä. Samoin osa takaluukusta.
  [​IMG]

  [​IMG]

  Myyjän ilmoituksessa siis upea, ainutlaatuinen metallimusta väri. No onhan toi kyllä todella ainutlaatuisen paska työnjälki mutta se metallikin puuttuu väristä, siis koko autosta.

  Vikavaloa "sähköjärjestelmän huolto pikimmiten" googlettamalla arvio että laturi tiensä päässä ja obd lukijalla näyttääkin 13.2v. Tätä valoahan ei pitänyt palaa ilmoituksen mukaan.

  Autossa ei myöskään pitänyt olla naarmuja tai lommoja ilmon mutta aivan perkeleen naarmuinen ja se nyt on melko normaalia vanhassa autossa.

  Seuraavana aamuna kun yritin lähteä ei autoa meinaa käynnistyä ja vikakin selvisi. Auto on kaasu volvo ja paineensäädin vuotaa kaasua seisoessaan imusarjaan. Autossa ei ollut kaasua olenkaan ostaessa eli ei olisi edes voinut testata.

  Nyt kun olen alkanut epäilemään kaikkea mitä myyjä on ilmoittanut niin on pari lisä juttukin selvinnut. Autossa ei ole sadetunnistinta, varashälytintä, mp3 soitinta mitä siis on ilmoitettu varusteiksi siis näiden puuttuvien kesärenkaiden lisäksi ja auton lunastukseen vieneen vaurion kusettamisen lisäksi. Kysyinen myyjä on vielä autoliike.

  Huutokaupat.com täytyy antaa siitä pisteet että yrittävät kyllä sovitella ja ovat itse valmiita maksamaan pikkaisen omistaan, mutta kun kyseessä on selvä huijaus ja silti he piileskelevät näiden omien pykäliensä takana kuin "myydään siinä kunnossa kuin se on".

  Oma mokahan se on osittain kun ei käynyt auto katsomassa ja tutkimassa mutta siihenhän huutokaupat mielestäni perustuu ja mitä lukee sivuillakin että myyjä vastaa että auto on ilmoituksen mukainen.
   
  isalmela tykkää tästä.
 4. Weijari

  Weijari 2nd gear

  Katsoppas ettei oo esim kotivakuutuksessa oikeusturvaosaa ja jos on niin lakimies vaan samantien asialle ja kauppa purkuun. Yritykset eivät voi huutokauppaehdoilla mennä kuluttajansuojalain yläpuolelle.
   
 5. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Olen yrittänyt pyytää kaupan purkua vedoten siihen että myyjäliike on mielestäni tehnyt petoksen. Selkeästi yrittänyt saada rahallista hyötyä kusettamalla. Ilmoituksessa myös luki 2 aluvanteet toki hän puhelimessa kertoi ettei ole kuin yhdet. Tämä ok, mutta selvä kusetus sekin.

  Kyllä mä olen saanut hyvitys tarjouksen jo mutta ei kata edes osia mitä menee korjauksiin että auto olisi ilmoituksen mukainen.
  18" kesärenkaat 400€
  Uusi lauri 300€
  Kaasupaineensäädin asennettuna 500€ ( osa 200€) ja jos nyt laskee että vähintään 500€ ottaa maalaamo noista uudelleen maalauksista. Tarvikkeet nopeasti itse tehtynä 150€.

  Eniten vituttaa tollaiset pellet jotka saa jatkaa tollaista kusettamista ja huutokauppa menee vaan pykäliensä taakse. Olisi pitänyt fyysisesti käydä tutkimassa auto. No se on totta mutta niiden sivuilla lukee että vastaavat että on ilmoituksen mukaisessa kunnossa.

  Olen tätä ennen ostanut 2kpl 2-kilpi autoa ja molemmilla kerroilla yksityinen henkilö kertonut rehellisesti mitä mennyt rikki ja mitä tehty. Viimeisin esitteli kuitteja ostetuista osista ja kuvia mällin jälkeen. Näytti mitä oli maalannut ja vaihtanut.

  Ruotsista huutokaupasta ostanut auton ja ei mitään valittamista. Hyvä palvelu ja kaikki meni hienosti.
   
 6. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Kaikki kaupankäynti perustuu petokseen, huutokaupat on täyttä paskaa ja toi suomalainen huutokaupat.com on vielä siitä ihan omaa luokkaansa. Näillä kun lähtee liikenteeseen, niin pettymykset voivat olla hetkittäin pienempiä!
   
  Inlinee ja Stang_81 tykkäävät tästä.
 7. kuutio

  kuutio Gearhead

  Juu mullakin reklamaatio tehty. Ja piilovittuilu alko heti.
  Kyse vain siitä että pidän kiinni siitä että ilmotuksessa annettujen tietojen pitää mielestäni olla oikein. Niiden pohjaltahan sitä korkeinta tarjousta puntaroi. Tässä mun auto-ostoksessa kerrottiin että talvirenkaat lailliset. Kuitenkin kolmessa renkaassa halkeamat, ja kummallista kyllä, kaikki SISÄpuolella. Kahdessa oikein pahat, ei kukaan järkevä arvaa ajoon laittaa. Sitten korostettiin että kulutuspinnat lailliset.

  Stten sieltä vastaillaan että olisit käyny kohteen tarkastamassa.Kyllä mutta monikohan ryömis alle tarkastaan sisäpintoja kun ulospäin ok. Autoliikkeen selityksen mukaan he eivät olleet halkeamia huomanneet, mutta amatöörin pitäis huomata vaikka ammattilaiset ei.. Mun vaatimattoman kokemuksen mukaan halkeamat tulee ensin ulkopintaan, aurinko jne. Vanteissa näkyy tuoreet rengaskoneen jäljet, vähä asennusrasvan rippeitä jne eli myyntiä varten käännetty tai sitten auton mukana ollu hyvät ja jostain hylkykasasta nää tilalle.
  150e luvattiin hyvitystä, suostuin siihen kun en jaksa enempää tapella mutta taidan laittaa vielä toimitusjohtajalle viestiä aspan tyylistä. Kerrottiin että sillä saa käytettyjä tilalle ja koskaan ei oo uusia luvattukkaan.
  Reklaamaatiokäsittelijä veti vielä keskusteluun että kesäisethän on uutta vastaavat.. no mitä sitten, mitä ne tähän kuuluu, nyt on kyse talvirenkaista.

  Jos tilaa vaikka netistä halvimmat nastarenkaat niin nekin on tossa koossa 225/40-18 n85e ketale plus rahti plus asennuskulut jne. Uus Hakkapeliitta 300e kpl. Eli 1200e plus taas rahdit ja työt. Vaikuttaa tollanen n puoltoistatonnia jo vanhan auton hinnassa..

  Eli käykää paikalla ja tarkastakaa,tarkastakaa,tarkastakaa..
   
 8. tapsah

  tapsah 2nd gear

  15 vuotta vanha volvo ja ajettu parisatkua?? Ei ehkä kannata vanhaa autoa ostaa näkemättä kuvien perusteella, niin tiedän että taas kivien alta ryömii esiin muutama netti-jankka jotka on eri mieltä koska seli,seli, seli.:(..ja seli,seli...välimatka...o_O seli-seli :confused:...vuorotyö...myyjän vastuu:p ..seliseli. juu. pyramidi-huijaus..seli-seli. petos..seli,seli..:mad:,seli-seli..pre-paid, seli,seli...vähintäänfalcont..
   
 9. Weijari

  Weijari 2nd gear

  Jos ilmoituksen tiedot ei pidä paikkaansa, niin se on hyvityksen paikka. On muuten aika paljon eroa selitysten tasossa kun pistät sen lakimiehen sinne selvittämään. Samoin oikeusturvavakuutukseen voi tietyissä tapauksissa käyttää tavarantarkastajaa. Lisäks voi laittaa googleen tai muualle negatiivisia arvosteloita yms.
   
 10. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Ilmoituksen tiedot ei pitänyt paikkaansa ja tosiaan tuo kolari vaurio mitä selitteli että oli tullut oikealle kun todellisuudessa vasemmalle josta hänellä ei taas ollut mitään tietoa. Menee petoksen piiriin. Liki uudet kesärenkaat oli kitkarenkaat 18 ja 7 vuotta vanhat. Puuttui lisävarusteita joita piti olla. Minähän aloin syynäämään ihan kunnolla autoa kun ei heti myöntänyt virhettään.

  Olen nyt 2 päivää viestitellyt ja ottanut netistä kuvakaappauksia ja lainauksia teksteistä ja sanonut että petoksen on myyjä tehnyt ja todistajan läsnäollessa.

  Nyt olen saamassa 900€ hyvityksen 4270€ autoon. Sen enempää tuskin tulee ilman lakimiehiä ja kauheaa sotkua. Tuolla rahalla saan autoa sitten aikalailla korjattua.

  Autokauppana oli automyynti vatanen huittisista ja en tosiaan suosittele kenellekään.
   
 11. tapsah

  tapsah 2nd gear

  hyvä että edes jotain sait, edelleen noi kmt ihmetyttää 13tkm/vuosi, kyllähän tollanen auto ajoo varten on uutena ostettu. Normi jamppa taitaa ajaa sen apaut 20tkm/vuosi, tosin ODn kärkimies ajaa 70tkm /vuosi täysverisellä jenkillä ja kerkiää vielä tsättään siinä sivussa 30tuhatta viestiä, insinöörin hommissa sitä luppoaikaa näyttäis olevan...
   
 12. FeV-8

  FeV-8 Gearhead

  Saas nähdä millä hinnalla tämä 67 cutlass lähtee. Jos tuo on orggis 400cid, se on lyhytiskuinen ja kierros herkkä kone.
  https://huutokaupat.com/1878438
  Ei mikään älytön työmaa kuvien perusteella, riippuen tietysti kuinka täydelliseen kuntoon haluaa...
   
  malvasto tykkää tästä.
 13. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Komia koppa. Mun mielestä paljon kauniimpi kun se yleisesti rakastettu 69-72. Ja ei kyllä tosiaan mahottomalta työmaalta vaikuta, jos hintavaraus on tuossa yhtiseltään järkevällä tasolla. Veikkaus on kuitenkin pessimistisesti että tuosta(kin) yritetään lypsää vähän liikaa rahaa.
   
 14. tapsah

  tapsah 2nd gear

  myyjän touhuistahan on tilasto luettavissa tossa ilmossa...fihty-sixty näyttäs olevan...
   
 15. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Salainen pohjahinta vesittää huutokaupan täysin. Olisi sitten pohjahinta näkyvissä millä lähtee. Silkkaa ajantuhlausta noi tommoset.
   
  falcon1, malvasto, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. north

  north Gearhead

  Stang_81 ja malvasto tykkäävät tästä.
 17. Duster440

  Duster440 Gearhead

  Olisko niin että se ei oo hullu joka pyytää vaan se joka maksaa??
   
  dart -66 tykkää tästä.
 18. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Kuulemma huutokaupoissa mopo karkaa melko usein käsistä...
   
 19. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ainaki ku kattoo mitä ihmiset maksaa kuparipannusta jossa on pari nimmaria joiltain jobbareilta ja yheltä takapihanikkarilta.
   
  Zejk1 tykkää tästä.
 20. cmro85

  cmro85 Gearhead

  Hienoa, että volvokauppa sai jonkinlaisen päätöksen.

  Omalla kohdalla homma ei mennyt ihan samalla tavalla. Ostin ulosmitatun auton joka ei ollut vanha ja ajettu 100th. ilmoituksen mukaan ei havaittu mitään poikkeavaa, mutta reisille se meni.
  -Kuvat oli otettu siten, ettei autossa olevat viat näkyneet. Oli peruutettu mm. takapuskuri
  johonkin mäntyyn.
  Tuulilasiin oli ilmeisesti nyrkki osunut.. joka ei olisi voinut jäädä huomaamatta.
  -Auto säilötty omistajan tallissa josta se piti minun käydä noutamassa. Arvatkaa oliko ahdistava tilanne kun itse omistaja seisoo kantapäillä..
  -Säilötty kylmässä varastossa joten sisusta homeessa. Selvisi myös, että ilmeisesti tulli oli
  etsinyt autosta jotain joten istuimet meni muutenkin vaihtoon..

  -Ei suostuneet kaupanpurkuun. Hermostuksissani vein homman käräjille jonka kylläkin hävisin... Käsittelyaika 6kk jonka aikana en olisi saanut tehdä autolle mitään koska ei hyvitys tullut kyseeseenkään. Mutta, minulle asianajaja kertoi jo autoa hakiessa, että voi valittaa, mutta tuskin tulet valtiolta samaan penniäkään..

  Tuo huutokaupat.com on ihan laillinen kusetuskauppa. Jos myyti ilmoituksessa on kehuttu kuntoa, ei sillä oikeudessa ole mitään virkaa..
  Katsovat yleisen hintatason ja jos saa helvemmalla on se huomioitu sitten hinnassa..

  Joten jätämpä huutelut toisille jos heillä parempi tuuri. Se hyvä puoli oli, että sain kyllä autosta myydessä omat pois..
   

Kerro tästä muillekin!