huutokaupat.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 18.7.2016.

 1. Jusmo

  Jusmo Gearhead

  Hienoa nähdä kun liike myy mersua huutokaupalla eniten tarjoavalle, sitten kun tarjoukset jäävät alas niin lukee vain että huutokauppa peruttu. Sitten uudestaan huutokauppa käyntiin samoilla kuvilla ja teksteillä. Eli kyllä se kaukana on oikeasta reilusta huutokaupasta...
   
  SK-, three hundred, kad_boost ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. karra

  karra Double Gearhead

  Maanantaina tuli huutokaupoilta kauppakirja ja ilmoitus että rahat on lähteneet, ja eilen ne näkyi tilillä. Oletan että olen nyt selvillä vesillä.
   
  Hupeli tykkää tästä.
 3. north

  north Gearhead

  Kyl tää on sekavaa kaupankäyntiä,nyt ilmotukset on muokattu tällein ensimmäinen muokattu
  "Kohde uusitaan koska aiemman kierroksen voittaja päätti jättää kohteen lunastamatta näkemättä koko kohdetta. Muistathan että jokainen tarjous on sitova. Ilman ostoaikomusta huutaminen johtaa tunnusten sulkemiseen. " miksei tää ilmoitus tuli jälkeen päin?
  https://huutokaupat.com/3922389/cadillac-xlr-2007


  Ehkä se on parempi näin.https://huutokaupat.com/3912977/cadillac-xlr-2007
   
 4. Hai

  Hai Double Gearhead

  Mitä tää käytännössä merkitsee/painaa?

  PE iltana pikku simassa ollaan ihan aikeissa, mutta seuraavana aamuna hoksaa, ettei lompsassa ole riittävästi painetta.
  Tulee bannia ja se olis siinä. Seuraavana PE tehdään uudet tunnukset.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 5. north

  north Gearhead

  Mutta miksei tatä kohdetta asetettu uudestaan huudettavaksi myydään eniten tarjoavalle?Tämmösen tapauksen jälkeen.
  "Kohde uusitaan koska aiemman kierroksen voittaja päätti jättää kohteen lunastamatta näkemättä koko kohdetta. Muistathan että jokainen tarjous on sitova. Ilman ostoaikomusta huutaminen johtaa tunnusten sulkemiseen. "
   
 6. Nupa

  Nupa Double Gearhead

  Feikkiprofiileillahan sitä hintoja on auton myyjä ennenki nostellu, aikoinaan jo ebaykaupoissa.
  Tossakin laittaa vaan kaverin huutamaan olemattomia. Jos ei kaveri muuten tuolta mitään ostele ja tunnus samantien suljetaan ni ei mitään väliä.
  Uusiksi kaupan ja uudet kaverit huutelemaan..
   
 7. north

  north Gearhead

 8. dean66

  dean66 Gearhead

  Mikäs tuolla pskasivustolla on tuon "Myydän eniten tarjoavalle" menettelyllä ?? Kamuksin ilmotuksissa on järjestään tuon lisäksi huomautus "Tässä kohteessa on hintavaraus" ?! wtf ?!

  esim.. https://huutokaupat.com/3940810/jeep-grand-cherokee-2005

  eikös nää oo niinku ristiriidassa ?
   
 9. north

  north Gearhead

  esmi tykkää tästä.
 10. Turbiini

  Turbiini Gearhead

 11. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

 12. Mac

  Mac Gearhead

  Tämmöistä päivitystä ehtoihin taas

  Ajoneuvon ostajan rekisteröintikulu otettiin käyttöön eilen  Teimme muutoksia rekisteröintiä vaativien kohteiden käytäntöihin.

  Jatkossa siis

  kohteen voittaneen huutajan tulee kauppojen toteutuessa suorittaa voittaneeseen tarjoukseen lisättävä 45 euron rekisteröintikulu.

  Ja ihan varmasti sitten ne entuudestaan olevat toimituskulut poistuvat..
   
 13. INVICTA

  INVICTA 3rd gear

  Ei poistu, just huusin paskan ducaton+ 175€ toimistomaksu myyjälle ja 45€ rekisteröintimaksu vissiin sit huutokaupat comille. Ei kai sen väliä mitä lisämaksuja siihen tulee kun ottaa ne huomioon. Kokonaishintaa minä kyttäsin enkä lisämaksuja.
  Oli siellä vähänaikaa sitten yksi veijari mikä myi autoa lähtö hinta 0€ ja myydään eniten tarjoavalle. Toimitusmaksu vaan oli 5000€, ei mennyt vedätys yrityksestä huolimatta kaupaksi toki turhia ilmoituksen avauksia varmaan tuli senkin edestä. Olen ehdottanut noille että kaikki kulut pitäisi näkyä jo ennen kun kuola poskessa avaat jonkun ilmoituksen. Saatanan rihkamakauppiaat kun se tuotteen koko hinta on jo siinä toimitusmaksussa...
   
  viikinki75, deeäxä, three hundred ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. Puolustusvoimat myy huutokaupalla venäläisiä panssarivaunujen moottoreita – tästä syystä niitä ei ole lähetetty Ukrainalle

  Huolletut ja varastorasvassa olevat moottorit ovat samoja, joita käytetään Ukrainan sodassa molemmilla puolilla rintamaa.

  Puolustusvoimat on laittanut jo toista kertaa tänä vuonna myyntiin varastoissaan olevia venäläisiä panssarivaunumoottoreita.

  Huolletut ja varastorasvassa olevat moottorit ovat samoja, joita käytetään Ukrainan sodassa molemmilla puolilla rintamaa.

  Nyt kaupan on viisi 12-sylinteristä dieselkäyttöistä V-moottoria, joiden tyyppimerkintä on V-54 ja V-46.

  Moottorisarjan eri tuotantoversioita on käytetty muun muassa neuvostovalmisteisten T-54/55- ja T-72- taistelupanssarivaunujen voimanlähteinä.

  T-72- vaunut eri kehitysversioineen ovat olleet Venäjän Ukrainaa vastaan aloittaman hyökkäyssodan molempien osapuolten keskeistä panssarikalustoa.
  Ensimmäinen viiden kappaleen erä panssarivaunumoottoreita oli myynnissä Huutokaupat.com-sivustolla tammikuun lopulla ja huutokauppa sulkeutui 6. helmikuuta. Moottoreiden keskihinta asettui noin 2 600 euron vaiheille.
  Nyt kaupan olevat V-54 ja V-46- moottorit ovat hieman erilaisia kuin ensimmäisessä huutokaupassa myydyt.

  Suomen puolustustarpeiden kannalta varastoiduilla moottoreilla ei ole nähty merkittävää roolia enää viime vuosina.

  Moottorityyppejä käyttävää panssarivaunukalustoa ei ole ollut Puolustusvoimien kalustoluetteloissa sen jälkeen, kun se antoi romuttaa T-54/55 sekä T-72 taistelupanssarivaunut 2006. Muutamat vaunuista oli tehdasuusia, eikä niillä oltu ajettu kuin muutama kilometri.


  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 15. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Heti tuli tuo 45€ rekisteröinti maksu kun tämä pulju vaihtoi omistajaa.
  Ja nuo panssarivaunujen moottorit otettiin pois myynnistä.
   
 16. sbm396

  sbm396 Gearhead

  Joo näin se monesti on minimikorotuksella hinta nousee toimitusmaksuineen samalle tasolle mitä kivijalkakaupassa täydellä takuulla
   
 17. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  isalmela ja Dataviilaaja tykkäävät tästä.
 18. dart -66

  dart -66 Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 19. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  No kaupungilla ollut tuttu katsastusmies , on varmaan riittänyt kun ote käynyt leimattavana valokuvan kanssa.
   
 20. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Aivan, joo katoin vaan äkkiä että "viimeinen käyttöönotto on 1972" enkä osaa sanoa minkä vuotinen tuommonen tarkalleen on. No on siinäkin silti aikaa vierähtänyt, jos 30 vuotta huilannut
   

Kerro tästä muillekin!