huutokauppa ACS

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja buick-62, 22.2.2015.

  1. buick-62

    buick-62 1st gear

    Mistä löytyy Fhra:n AMCS:n huutokauppaehdot, jos auton sinne sähköisellä ilmoituksella ilmoittaa mukaan, en löytänyt minkäänlaisia ehtoja?
    Jos myynkin autoni ennen huutokauppaa, tuleeko sanktioita ?
    Jos auto menee kaupaksi, mikä on komissio, eli myyntipalkkio ?
    T. Tietämätön


    YP edit: Fiksattu otsikko.
     
  2. JJ

    JJ Gearhead

    Re: huutokauppa AMCS

    Myyntiehdot




    FHRA Marketing Oy (Y-tunnus 22647841) yleiset Huutokauppaehdot

    1. Soveltamisala

    Nämä ovat huutokauppaehdot, joita sovelletaan FHRA: järjestämässä ajoneuvo huutokaupassa 03-06.04.2015 Helsingin messukeskuksessa. Kaikissa osapuolten välisissä sekä myyjän itsensä ja myyjän kolmannen osapuolen puolesta myyntiin asetettujen tuotteiden myynti- ja/tai ostotapahtumissa, ellei toisin ole sovittu. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä huutokauppaehtoja. Jokainen myynti- ja/tai ostotapahtuma on kulloinkin voimassa olleiden huutokauppaehtojen alainen, joko huutokaupan päättymis- tai kaupantekopäivämäärän mukaan.

    2. Ostajan vastuu

    Jättämällä tarjouksen ostaja sitoutuu ostamaan kohteen. Ostaja on vastuussa kaikista jättämistään huutotarjouksista, joissa ostaja on käyttänyt huutokaupat.fi –sivustolta saamiaan käyttäjätunnuksia ja/tai kirjallisella tarjouksellaan osallistuessaan myyjän ylläpitämiin huutokauppoihin ja/tai muilla tavoin toteutettuihin kauppoihin. Ostaja on vastuussa huutokaupat.fi –sivuston käyttäjätunnuksistaan ja kaikista mahdollisista käyttäjätunnuksiensa väärinkäytöksistä ja niistä mahdollisesti syntyvistä kustannuksista.

    3. Huudettavien kohteiden kunto sekä kaupan kohteisiin tutustuminen

    Huutokaupattavat kohteet on määritelty myyjän toimesta hyvää kauppatapaa noudattaen. Arviot ovat myyjän antamia arvioita. Huutokaupattavat myytävät tuotteet myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kun ne huutokauppa- ja/tai kauppahetkellä ovat. Myyjä ei vastaa millään tavalla huutokaupattavan kohteen kunnosta tai soveltuvuudesta alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa. Kohde myydään kauppalain 19§:n mukaisesti ”sellaisena kuin se on.” Ostaja on velvollinen tarkastamaan huolellisesti kohteen, eikä hänellä ole oikeutta kaupan purkuun, ellei ole tapahtunut sellaista virhettä, joka kauppalain 19 ja 20 §§:n nojalla oikeuttaisi siihen.

    4. Osallistuminen huutokauppaan

    Osallistuminen myyjän huutokauppaan tapahtuu virtuaalisesti huutokaupat.fi osoitteessa tai jättämällä kirjallinen tarjous Helsingissä American Car Show tapahtumassa tai osallistumalla tapahtumassa järjestettävään live-huutokauppaan paikanpäällä, huutokauppailmoituksessa ilmoitettuna huutoaikana. Huutokaupat.fi- sivuston ylläpitäjä Suomen huutokaupat Oy ja/tai FHRA pidättävät oikeuden kieltäytyä rekisteröimästä ja/tai hyväksymästä ostajaa osallistumaan myyjän käynnissä olevaan huutokauppaan.

    5. Kirjallinen ennakkotarjous ja/tai ostotarjous

    Huutokauppaan on mahdollisuus osallistua huutoilmoituksessa ilmoitettuna huutoaikana myös American Car Show tapahtumassa: Helsingin messukeskuksessa 03-06.04.2015,tapahtuman aukioloaikana pe.12-18:00,la. 10-18:00,su 10-18:00,ma 10-Huutokaupan auki oloajan.Tuolloin ostajalla on mahdollisuus jättää myyjälle kirjallinen ennakkotarjous ja/tai ostotarjous. Ennakkotarjous on se maksimihinta, jonka ostaja on valmis tuotteesta maksamaan. Kirjallinen ennakkotarjous ja/tai ostotarjous on aina sitova ostosopimus.Mahdollisuus osallistua myös paikalla tapahtuvaan live-huutokauppaan. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein esitetty tarjous.

    6. Huudon hyväksyminen/hylkääminen

    Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tehty tarjous.

    Myyjälle varataan tarvittaessa harkinta-aika huudon hyväksymisestä tai hylkäämisestä, tapahtumassa esitettyyn tarjoukseen.

    7. Maksutavat

    Maksu verkkopankkimaksuna: Osuuspankki, Nordea, Sampo Pankki, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola-pankki, Säästöpankit/Aktia, Ålandsbanken. Maksu paikanpäällä käteinen.

    Kauppahinnan ylittäessä 3000€ Korkeimman tarjouksen tehneen on heti tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava käsirahana 20 prosentin osuus kauppahinnasta FHRA:n varainhoitotillille. Loppukauppahinnalle voidaan antaa maksuaikaa enintään 12.04.2015 saakka.

    Omistusoikeus siirtyy ostajalle vasta kun koko kauppahinta on suoritettu myyjälle.

    Viivästyskorko on korkolain 4§:n 1 momentin mukainen, kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu.

    8. Hinta

    Huutohinta on marginaaliverollinen hinta, ellei muuta erikseen ilmoiteta.

    FHRA ei peri myyjältä mitään kulukorvauksia hyväksytystä/hylätystä tarjouksesta.

    9. Vastuu

    Tuotteet myydään siinä kunnossa, kun ne huutokauppa ja/tai kauppahetkellä ovat. Täysimääräinen vastuu tuotteista siirtyy korkeimman tarjouksen tehneelle ostajalle välittömästi kun korkein huuto on hyväksytty.Myyjä ei saa luovuttaa tuotetta ennen ostohinnan täysimääräistä suoritusta.

    Myyjä ei myönnä takuuta, eikä vaihto-/palautusoikeutta myytäviin tuotteisiin miltään osin

    10. Omistusoikeuden siirtyminen

    Ostaja saa huutokaupalla ja/tai muilla tavoin myyjältä ostamaansa omaisuuteen omistusoikeuden ja oikeuden määrätä omaisuudesta, kun kauppahinta on kokonaan maksettu.

    11. Hallinta ja käyttö

    Ostajalla on oikeus saada omaisuus haltuunsa, kun kauppahinta on kokonaan maksettu.

    12. Tuotteiden nouto

    Ostaja vastaa tuotteiden poiskuljetuksesta. Mikäli ostaja tilaa kuljetusliikkeen noutamaan ostamansa tuotteen, tulee ostajan ilmoittaa siitä etukäteen myyjälle sekä FHRA: toimihenkilölle. Myyjä/FHRA luovuttaa tuotteet ainoastaan maksuvahvistusta ja/tai kuittia vastaan.

    Kaikki hyväksytysti huudetut kohteet tulee olla poissiirrettynä viimeistään 07.04.2015 kuluessa hyväksytyn huutokaupan päättymisestä, mikäli asiasta ei FHRA:n kanssa ole toisin sovittu. Myyjällä/FHRA:lla on oikeus siirrätää, hyväksytty/hylätty kohde Helsingin Messukeskuksen tiloista/alueelta parhaaksi katsomallaan tavalla. Mikäli huudot eivät ole noudettu 07.04.2015 mennessä, myyjä pidättää oikeuden soveltaa lakia elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine (15.7.1988/688)

    13. Lisäkulut

    Myyjä/FHRA pidättää oikeuden vaatia perintäkulut ja muut mahdollisesti syntyneet lisäkustannukset ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneet kustannukset ostajan maksettaviksi.

    14. Huudosta vetäytyminen

    Mikäli ostaja vetäytyy hyväksytystä huudosta, myyjän suostumuksella, tulee ostajan korvata myyjälle epäonnistuneen huutokaupan järjestämisestä aiheutuneet kustannukset (27.3.1987/355 ja 5.1.1994/16). Vahingonkorvausmaksu sitovan kaupan purkautumisesta on 10% kaupan hinnasta, kuitenkin vähintään 400 euroa. Vahingonkorvausmaksu on arvonlisäverolain mukaan erä, josta ei suoriteta arvonlisäveroa.

    15. Myyjän vastuu/korvausvelvollisuus FHRA:lle

    Myyjä sitoutuu toimittamaan tuotteen Helsingin Messukeskukseen omalla kustannuksellaan. Huutokaupaan 03-06.04.2015 myytäväksi.

    Mikäli myyjä ei toimita tuotetta määräikaan mennessä 03.04.2015 Helsingin Messukeskukseen on myyjä korvausvelvollinen markkinoinnista, tuotteelle varatusta tilasta aiheutuneista kuluista FHRA:lle 450€ Toimittamatta jätetty tuote.

    16. Huutokauppaehtojen voimassaolo

    Nämä huutokauppaehdot astuvat voimaan 08.02.2015
     
  3. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Re: huutokauppa AMCS


    Hmmm..."oikea" huutokauppa :odroll:
     
  4. buick-62

    buick-62 1st gear

    Kiitos.
     

Kerro tästä muillekin!