Huvittavimmat jutut katsastuskonttorilta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Matador71, 27.1.2004.

  1. Jamu

    Jamu 1st gear

    "Ylistäen HYLÄTTY".
    Yks nivel petti eli aiheesta hylätty mutta kuulosti hyvältä...sillä hetkellä.
    Nyt kun osan hinta tiedossa niin tuli mieleen että olisihan tuon ikäistä jo voinut hieman armahtaakkin.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Alkaa olla vähän siinä ja siinä :odroll: Enpä muuten muista koska mulla olis käyttöautosta kysytty tien päällä otetta, ei ainakaan todella moneen vuoteen :wink:
     
  3. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Eipä noitten konstaapelien tarvii paljoo leimoja katella,ku näkeevät suoraan koneelta onko leima voimassa vai ei. Näppärää tarkistella jo siinä perässä ajellessa.
     
  4. FuzzyDice

    FuzzyDice Gearhead

    Kyllähän siitäkin sai hieman hupia kun katsastin Chevyn, niin siinä kassajonossa joku täti-ihminen penäsi jotain tarjoushintaa kun oli jostain lukenut. Konttoristi sitten ilmotti että se on OBD:n ja päästöjen kanssa 78e, kiitos, tarjoukset varmaankin toisella konttorilla.

    Lähti täti hieman happaman näköisenä Renulleen kun menin seuraavana, löin lapun tiskiin ja konttoristi ilmoittaa että 44e, kiitos... :lol:
     
  5. :D kuitti tuolle! Vielä ku sanois että korjaa ens kerraksi niin jo olis hienoa!
     
  6. kippis

    kippis Gearhead

    ....jarrudynolle kun viimein päästiin niin katsuriparka onnistui jättää sormensa johonkin ilkeeseen paikkaan... etsiessään käsijarrun palautusvipua.
    kuului kolkko klonksaus kuin giljotiinista ja karmee huuto!
    kuin syntisen pää olisi leikattu irti ruumiista...
    no verenvuodon jo hieman laannuttua ja ilman medihelin apuja päätettiin jatkaa tätä jo rituaaliksikin muodostunutta pyhää toimitusta.


    leima heltis lopulta laakista 8)

    ja kehu jopa pohjaa asialliseksi... :eek:

    kyseessä siis -61 cäccylä jossa käsijarru pitäisi palautua alipaineen avulla, ja palautusvipu on pieni ja huomaamaton.
     
  7. hyeena

    hyeena 1st gear

    Ajelin 2 vuotta leimaamattomalla autolla, kikkailin sitten ja kiinnitin poliisin huomion, 36e sakkoa ja kilvet konttorille. Tosin autossa oli voimassa oleva vakuutus, vakuuttamattomalla autolla ajosta tulee vakuutukset jalkijunassa maksettavaksi korotettuna..
    Kannattiko? :poff:
    Tekisinko uudestaan? No teinhan mie mutta :pinup: karahti auton kanssa jo puolen vuoden paasta... ja siina ei ollut vakuutuksia.. :argue:
     
  8. Tobbana

    Tobbana 1st gear

    Huomasin tässä vuosia sitten että vikalistoissa on moraalisaarnoja kylkiäisinä. Mm. moottorin öljyvuodosta jotakuinkin seuraavaa: "Vuotava moottoriöljy saastuttaa luontoa ja öljyn tahrimat pysäköintpaikat ovat ikävää katseltavaa".
    En muista ihan sanasta sanaan tuota, mutta vastaavaa siinä lapussa luki ja repeiltiin kaveriporukalla sille lapulle.

    -Sami
     
  9. gb

    gb 1st gear

    varasin aikaa konttorilta soittamalla ja siinä ohessa sanoin että autossa on nastapyörät alla ku on talviauto että ei kai se mitään haittaa niin konttoristi haki inssin puhelimeen joka sanoi että ei vaikuta leiman saantiin mutta saa nähä mitä ne nastapyörät tykkää tosta jarrudynamomtristä. tattarisuolla tällälailla.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Täh? eikös ne katsasta autoja talvella?
     
  11. gb

    gb 1st gear

    niinpä nii
     
  12. pumpuli

    pumpuli Gearhead

    Joopa Joo,täällä vaihetaa erilaiset rullat kyllä talvex.
     
  13. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Kajaanissa konttorikäynti vanhalla dieselveturilla kustansi 69 euroa viime vuonna, tänä vuonna kuulemma taas tullu korotus.
     
  14. PikkuPaja

    PikkuPaja Gearhead

    Kaverille tuli tossa keväällä pikku väittely inssin kanssa,kun se onnistu käynnistämään sen -73 veten D-päällä(ei ollu shifterissä johot kiinni),no sehän hyökkäsi metrin eteenpäin...ja inssi oli :eek: ,en muista oliko se vette sammunu sillä ensin,ja sitte startannu uudestaan,että noin kävi...hylkyhän siitä tuli tietty,ja varmaan ruskea NIKE:n merkki kalsareihin inssillä(ehkä auton omistajallakin :odroll: ),no siitä se inssi innostuneena alkoi väittämään kaverille että siitä shifteristä täytyy korjata se vaihteenosoitin,kun ei sitä näy siellä "lasin alla ollenkaan" :soosoo: ,pitkään oli kuulemma saanu väittää ennenkuin oli uskonu että corvetessa se keppi toimii vaihteenosoittimena :poff: .
     
  15. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Joskus Caminolla katastusmiäs poltti kummia, ku ei meinannu saada ajettua jarrudynolle, kone oli kai hiukan herkkä sammumaan oudon käsissä ja pari kertaa kun oli sammahtanut, kuului konttoriin moottorin karjahdus ja renkaitten kiljuntaa kun katsuri painoi kaasua reilummin...kaikkien päät käänty mut kukaa ei sanonnu mitään. Ei se katsurikaan, eikä me sen enempää. Onneks ei livenny hanskasta...
     
  16. villek

    villek 1st gear

    Viimekesänä kävin näyttämässä autoani A-katsastuksessa (10v vanha ja 270tkm ajettu iso saksalaisauto) hylsy tuli seuraavista syistä: ABS valo vilkahtaa muutaman kerran virrat kytkettäessä (ABS kuitenkin toimi täysin) Takajarrulevyt ruosteiset (Heitto 0% ja pitoa oli tarpeeksi) Autossa ei ole varoituskolmiota (oli mutta ei katsurin mielestä täytä suomenvaatimuksia)
    Vaihdoin jarrulevyt ja palat taakse, Merkki liikkeessä vaihdatin 214e arvoisen luiston eston anturin jolla ei ollut hevonvitun tekoa ABS:n kanssa. Kolmio löytyi jostain Renun romusta. Näytön jälkeen kelpasi.
    Sitten 1kk päästä lähdettiin kesälomareissulle perheen kanssa asuntovaunukin oli perässä Pääsimme liki Savonlinnaa kun käännöksissä alkio kuulua enemmän ja enemmän Rutinaa jostain alustasta. Huoltoaseman pihalla tunkkasin auton nokan ylös ja oikea alapallonivelessä oli pystyvälystä noin sentti!
    ajettiin sitten 50kymppiä Jyväskylään jossa vaihdettiin nivel kaverin pihalla.
    Arvatkaa vain että menekö samaan paikkan näyttämään autoani enää koskaan,
     
  17. 496SS

    496SS 3rd gear

    Kävin tänään konttorilla tuon käyttisvessan kanssa, ja reissun huvittavin tapaus oli se, kun tiskin takana istunut viehkeä blondi hymyillen ilmoitti katsastuksen hinnaksi "69 euroa". Meinasin jo lohkaista jotain enemmän tai vähemmän kaksimielistä, mutta olin sitten kuitenkin hiljaa...kerrankin :)
    Kesti muuten katsastus ihan s..tanan kauan ja luulin jo että katsuri varasti autoni. Mutta ilmeisesti suurin osa ajasta kului sen uuden rekisteriotteen tulostamiseen. Systeemi kuulemma hieman jumittaa :rotfl:

    Niin ja se leimakin tuli...tai eihän ne mitään leimaa, kun uudet paperit saa mukaansa.
     

Kerro tästä muillekin!