Hydrali laahuri nostajien laatu ongelmat, hyvät ja hunot valmistajat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Karck, 6.7.2020.

  1. fenix

    fenix 3rd gear

    Urakan isoin lastu on ripsen paksuinen ja 5mm. pitkä.
    Oli lukon alla ja törrötti osittain esiin.
    Tarttui magneettiin.

    https://aijaa.com/e8x2AM
     
    Karck tykkää tästä.
  2. Jarzas

    Jarzas 1st gear

    Ei tullut nostajia purettua kun tää ketju aloitettiin vasta kun oli jo sisäänajo tehty, toistaiseksi kone (olds 350) vielä hengissä, mutta yksi nostaja (Melling JB-951) piti vaihtaa ennen kasausta kun mehikaani oli päissään turannut siihen 2 öljyreikää, tiedä sitten olisiko tuo toimintaa haitannut. Tossa kuva siitä nostajasta purettuna jos sattuu näkymään.

    [​IMG]
     
    Karck tykkää tästä.
  3. Karck

    Karck 3rd gear

    Nyt! :cool:

    Hylift Johnsonilta tilasin nostajat suoraan, ja kuvassa etualalla suoraan paketista purettuna.

    Eli voimme valmistua siitä että Hylift Johnson on se oikea aito laatu firma ja pelkkä Johnson lifters on se joka pakkaa tai syytää muutenvaan huonompia nostajia.

    Kauheeta kusetusta liikkeellä kun muut valmistajat yrittää selvästi kopioida tuota heidän tuotenumeroa, valehtelevat että on muka Hyliftin nostaja kun on sama heidän tuotenumero mutta heittää kirjaimilla.

    [​IMG]

    Fenixil on vähän joo roskua näemmä siellä ja aika iso on toi ripsen kokonen. Mutta tossa sisemmässä öljyreijässä en näe mitään hirveän isoa pärsettä verrattuna noihin mitä mulla oli noissa Crowereissa...

    Ja nostajien kuuluukin pysyä kovina sen paineistuksen jälkeen silloin se sisäinen venttiili toimii hyvin ja toleranssit on kohilla.

    PAITSI! Jos on ns Bleed eli vuotava nostaja joka tarkoituksella vuotaa vähäsen, kuten rhoadsin nostajat on suunniteltu. Vähän sama asia kuin olisi itsestään säätyvä nokka-akseli. Matalilla kieroksilla antaa vähän periksi nostoja ja sitten kierroksia nostaessa vasta kovettuvat.
    Tällä tavalla saadaan esimerkiksi korkee nostonen nokka toimimaan paremmin tyhjäkäynnillä.

    Nyt kun puhutaan noista rullanostajistakin tässä jo samalla niin niissä on ihan samat valmistajat ja varmasti samat ongelmat. Niissä on tietysi eroa siinä että niissä on huolenaiheena vielä lisäksi tuo rulla siinä nostajassa jonka laadukkuus ja voitelu on tärkeää.
    Eli yläkerranvoitelun lisäksi saa olla huolissaan rullan laadusta.

    Hyliftiltä saa myös rullanostajia. Mielestäni kaikkiin merkkeihin. Niinkuin tavallisiakin.
     

Kerro tästä muillekin!