Hydramatic vaihde päällä ja mitään ei tapahdu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kauko-63, 27.5.2023.

  1. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    Eli siis..muutama päivä sitten ajoin autolla ja kaikki toimi normaalisti. Tänään sitten piti ottaa ulos tallista laitoin pakin päälle ja mitään ei tapahtunu ihan kun ois ollu vapaalla,ja sama D:llä. Kaikki vaihteet sama juttu. Mikähän nyt on? Öljyä on! Ihmettelin vähän sitäkin että auto käynnissä ja tikussa öljy pinta reilusti yläviivan yläpuolella niinkun automaatissa on jos tikkua katsoo niin että kone ei käy. Nyt kone kuitenkin oli käynnissä. Oiskohan öljypumppu rikki ja ei kierrätä öljyä? Vai voiskohan suodattimessa olla jotain mikä estää öljyn kierron.
     
  2. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    jos öljyn pinta ei käydessä laske niin pumppu död.
     
  3. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    Niin ajattelinkin. Vai voisko suodattimessa olla jotain että on vaikka irronnu tai jotain. Edellisen ajon aikan kaikki toimi hyvin.
     
  4. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Vois olla filtteri irti tai lähinnä pumpulta tuleva imuputki. Sinänsä outoa et ne pääsis karkuteille, mut filtteri on pannalla kiinni, joten kaikki mahdollista.
     
  5. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    Se nyt täytyy ensin tarkastaa,öljypohja vaan irti. Sitä ihmettelen että viimeisessä ajossa ei antanut mitään merkkiä mistään vaan kaikki toimi hyvin.
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Jospa se öljypumpun imu piti suodattimen vielä käydessä paikallaan ja kun sammutit, niin suodatin lopsahti alas imun loppuessa ?
     
  7. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    Äsken tamotorsin sivuilta luin että jos pumpulta tulevan imuputken O-rengas on viallinen niin pumppu imee pelkkää ilmaa. Haalarit päälle caddyn alle. Oliski joku tiiviste vika vaan..
     
  8. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    Aivan! Kohta se selviää..
     
  9. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    Kyllä siellä kaikki oli paikallaan. Suodatin kiinni ja imuputkenO-rengas ehjä. Suodattimen läpi virtasi helposti ilma eli mitään tukkoakaan ei ollu. Täytyy kai alkaa riuhtoo laatikkoa irti ja viedä pajalle. Mielenkiintonen homma kun auto tunkilla nostettu. Pari kertaa se on kyllä tullu ennenkin tehtyä..
     

Kerro tästä muillekin!