Hydrauli nostajan säätö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja spede, 30.7.2015.

  1. spede

    spede Gearhead

    SBC350 oli työntötanko lohjennut yläpäästä ja nyt pitäisi tilalle heittää uusi. Miten tuon säädön kanssa, kun kone ollut pitkään käyttämättä. Kannattako konetta käyttää hieman ennen säätöä vai mitenkä toimitaan? Kolmonen ja vitonen pitäisi säätää. Hydrauli nostajat.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei se nostaja itelleen tyhjäksi tule, varsinkaan ilman pänniä. Siitä vaan säätöön ja sitten käymään.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Osa muuten puristaa nostajat tyhjäksi pyörittämällä konetta niin, et kyseinen säätöä tarvitseva venttiili on nostossa ja antaa siinä olla pari päivää

    Joskus auttaa joskus ei, mutta ei ole hirmuinen vaiva kokeilla ensin
     
  4. DX

    DX Double Gearhead

    yks ihan toimiva tapa on ensin jättää ihan snadi välys, sit koneen käydessä kiristää keinuvipan ensin hiljaiseksi ja kirii siitä lähtökohdasta halutun preloadin, vaikka kolmevarttia.
     

Kerro tästä muillekin!