Hydrauli nostajista kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Rottelo1984, 24.1.2015.

  1. Rottelo1984

    Rottelo1984 2nd gear

    Terve kaikille.

    Tuossa mietin noita hyd nostajien kuntoa. Osasta sisä osa painuu helposti pohjaan ja osassa nostimista joustaa vain hieman. Onko noista löysistä vaan lähtenyt öljy pois vai onko nuo jäykemmät jotenkin rikki? Moparin moottorista ovat
     
  2. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    niissä jäykissä nostimissa on kaiketi pa*kaa kertynyt estämään liikkumista, liottele bensalla ja koita ruuvipenkissä puristella niihin liikettä.
     
  3. peltsi

    peltsi Gearhead

    tai moottori ei ole käynyt vähään aikaan ja ne nostajat joissa vena on jäänyt viimeksi sammutettaessa auki, on venttiilin jousipaine painanu ne pikkuhiljaa pohjaan...
     
  4. Rottelo1984

    Rottelo1984 2nd gear

    Eli siis pitää joustaa helposti.Pitääpä kokeilla liotus hoitoa. Keski osa on ylhäällä myös näissä jäykissä nostimissa
     
  5. timopajala

    timopajala Gearhead

    kyl mulla oli ainakin uudet nostajat aivan jäykät...hyvin vähän joustoa..et ei niiden kyl kauheen helposti pitäs liikkua jos on öljyä täynnä
     
  6. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear

    Muutaku nappaa osiksi vaan ja pese kunnolla. Liottamiset mitään auta. Rakenne noissa on yksinkertainen eli osaa kuka vaan purkaa ja koota.
     
  7. peltsi

    peltsi Gearhead

    juu jos ne on öljyä täynnä niin ei niiden helposti pidäkään painua. Jos niihin kohdistuu pidenpään kova paine niin kyllä ne jonkin verran tyhjenee.
    Onko moparissa purettavat nostimet? Voit avata ne ja putsata mutta eikös noi kovat ole ainakin kunnossa ja ne löysät on syystä tai toisesta tyhjenneet. Ei niissä välttämättä vikaa ole ja jos on niin kyllä ne käydessä naputtaa melko rankasti.
     

Kerro tästä muillekin!