Hydrauliikka ja katsastus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Kopisto, 20.4.2016.

 1. Kopisto

  Kopisto 1st gear

  Löytyykö täältä ketään, jolla on kokemusta Suomessa hydrauliikkavehkeiden asennuksesta sekä lähinnä niiden muutoskatsastamisesta? Tai tietääkö joku jonkun, jolla on, ja jonka kanssa aiheesta voisi hieman keskutella? Ottaisin mielenkiinnolla kokemuksia vastaan.

  Varsinainen asennus ei ole, eikä katsastus voine olla nyky-Suomessa ongelma, mutta olisi kiva keskustella aiheesta jonkun kanssa, jolta löytyy tuota kokemusta nyt ennen kuin oma projekti lähtee käyntiin.

  Ja joku tilasi juuri Hopposilta setupin Suomeen, kuka? Mahdollisesti sieltä tulossa kohta toinenkin paketti, joten kiinnostavaa keskustella tästäkin.

  Kiiruna -ketju on luettu, siellä on paljon juttua suuntaan ja toiseen, nyt olisi kiva keskustella oikean tiedon kanssa. Pistäkää vaikka privana viestiä jos ei muuten.
   
 2. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

 3. Kopisto

  Kopisto 1st gear

  Kiitos. Ja se oli Vilu joka sen setin ehti hankkia!
   

Kerro tästä muillekin!