Hydraulinen ajoramppi.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Turnn, 2.4.2014.

  1. urho3

    urho3 Gearhead

    Nyt kuulostaa jo niin hankalalta että oisko sama ajaa se ransu nelipilari nostimelle.
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Kyllä edullinen 2-pilarinosturi on vaan kaikkein käytännöllisin hankinta.... Ite ei ainakaan millään hennois enää ilman nosturia touhuta kun ensinnäkin töissä rassaat sen 8h ni läheppä sit himassa konttaamaan auton alle... Ei oo kaduttanu pätkääkään eikä siihen konkurssi tule kun kyselee korjaamoilta jotka on päivittämässä nostureita ;)

    Eikä nuo näytä enää uutenakaan esmes vannetukulla olevan hinnankiroissa o_O
     
  3. urho3

    urho3 Gearhead

    Just noin,ostovoimaan nähden halpoja nykyään uudet ja käytetyt.
     
  4. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Kyllä itsekin nosturin ostaisin, mutta pakko on vaan korvaavia ratkaisuja käyttää, kun ei normaalin omakotitalon tallin korkeus riitä nosturille ja välillä tilaa tarvitsisi muuhunkin käyttöön. Siirrettävä saksinosturi voisi toimia, mutta se taas vie koko auton keskiosan tilan, eli sitä osaa ei voi nosturilta käsin laitella. Mielestäni tuo ramppi/pullotunkki yhdistelmä on aika fiksu, rampit tosin olis hyvä saada irtonaisiksi, niin olisi paremmin työtilaa. Missä nuo muuten on myynnissä? Tällä hetkellä mulla on käytössä 1,5 metriset ja 35 cm korkeat vesivanerirampit, joihinka saa meidän perheen autot ajettua juuri ja juuri, ettei puskuri raavi kiinni.
     
  5. 42olds

    42olds 2nd gear

    xarper tykkää tästä.
  6. xarper

    xarper Gearhead

Kerro tästä muillekin!