Hydraulinostaja mopar

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 9000, 13.4.2008.

  1. 9000

    9000 Gearhead

    Kuinka paljon nostajan kuuluu puristua sisään? Ihmettelen vaan sitä kun nostaja on kuin yhtä puuta eikä puristu kasaan ollenkaan ja venttiili jää kantamaan. Kyseessä on peltivipat eikä niissä ole säätömahdollisuutta, kone on vasta kasausvaiheessa eli voin vielä tyhjentää nostajat mutta mistä voi varmistaa ettei se kanna käydessä?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pistä vaan vipat kiinni ja koita sitten hetkenpäästä että tönärit pyörii sormivoimin sellaisessa kohtaa jossa ei ole nosto päällä! Jos joku ei sormin pyöri niin kantaa varmasti!
     
  3. jama68

    jama68 1st gear

    ihan näin vaan uteliaisuuttani kun kysyit aikaisemmin noista nokista ja laitoit siihen että pitäis olla mekaaninen nokka?ni oletko varmistanut tämän nokan että se on hyd vai mek kun nyt asennat hydrauli nostajii?
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=136592
     
  4. 9000

    9000 Gearhead

    Kyllä nyt olis tarkoitus hydraulinokka laittaa mutta kun näitä nokka-akseleita on muutama kappale joista ei ole tarkkaa tietoa niin sillä kyselin. Se voi vaan olla mahdoton selvittää kun yhessä nokassa ei ole merkintöjä ollenkaan.
     
  5. RB-440

    RB-440 1st gear

    Oon nähnyt semmosen nostajan, joka romahti heti, kun kuppiin painoi vaikkapa kynällä ja semmosen, joka ei antanut periksi edes itkemällä. Molemmat piti olla hydraulisia ja molemmat taisi olla omalla laillaan vialliset. Kaipa kunnossa oleva nostaja on sitten jostain siltä väliltä.
     

Kerro tästä muillekin!