Hydrobuusteriset jarrut jumittaa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja ripe, 15.3.2006.

  1. ripe

    ripe 1st gear

    Kaverin farmari Buicissa on mulle outo vika.
    Etenkin kylmänä. Aamuisin kun käynnistää auton jarrupetaali painuu itsestään lattiaa kohti 3-4 cm.
    Tehostimen pumpun siiva lyö välillä tyhjää, rattia käänellessä muutaman kerran (öljyn mahdollisesti notkistuessa) poljin nousee hiukan ja autolla pääsee jollain lailla likkkelle. Muutaman kilometrin auto kulkee vaikeesti, helpottaa sitten pikku hiljaa. 10km. jälkeen pelaa jo kohtalaisesti, jarrut pitää eikä makaa enään päällä.

    Autossa siis on öljytehosteiset jarrut.

    En löytänyt haulla mitään tän kaltaista vikaa.
     
  2. Jarpse

    Jarpse 1st gear

    Tuntuisi olevan samaa vikaa deltassa. Jarrut ilmattu, poljin silti painuu melkein pohjaan. Auto käynnissä poljin täristää jonkin verran. Olisikohan jarrupääsylkyssä vikaa (ilmaus ei onnistu jarrupoljinta pumppaamalla, vaan täyyty ilmata taas tippakannun kanssa :) )

    Kyseessä siis hydroboost härveli
     
  3. päkämän

    päkämän 1st gear

    härveli vuataa sisäisesti... eli uudet tiivisteet, jos on mallia takaiskulla varustettu, tarkista se.
     

Kerro tästä muillekin!