Hyvä automaalari haussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Pertti K, 27.8.2017.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tuolla aiheesta jo keskusteltiinkin, mutta otsikko on hiukan väärä minun tarpeeseen, eikäpä tuolla oikein paljoa konkreettista tullut.

    1993 GMC Typhoon pitäisi värjätä uudelleen, mielellään tulevan talven aikana. Vähän peltihommiakin taitaa olla. Etsitään siis hommalle tekijää, mieluummin hyvää kuin halpaa, mutta saa olla vaikka molempia. Hyvä jos on Keski-Suomen suunnalta, mutta välimatka ei ole este, onhan siinä pyörät alla ja mieluusti jätän purun/kasauksenkin maalarille.

    Vihjeitä otetaan vastaan ja mielellään kuullaan vähän referensseistäkin.
     
  2. Seamaster

    Seamaster 1st gear

    automaalaamo salmi turussa on hyva mut he tekee vain ja ainoastaan itse pohjatyot. omistaja on jenkkimiehii ja omia ainakin maalannut hienoiksi
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    No täällä jäsen DX
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Pari läheltäpiti-tilannetta ollut, mutta vieläkin se oikea on haussa ja vinkkejä otetaan vastaan.
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!