Hyväksytty kypärä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Swinger71, 4.3.2020.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Ikkunaverkkoja,renkaita, kaarisuojia ja muita racevermeitä löytyy esim.Lindvistin Janilta Lahden kupeesta CRT Race Products ky
     
  2. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Ja mitenkähän on että kelpaako Snell SA2020 leimalla oleva kypärä Suomessa? Näyttää olevan esim Summitilla aika paljon enemmän valinnan varaa.
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Kelepoo!-32 menee vanhaksi!
     
    Swinger71 tykkää tästä.
  4. Ei siihen mitään sääntöä ole. Katso mun sivuilta miten novaan tiggasin holkit ja umpintangot niin että alakerta sokilla ja ylhäältä toinen pää menee hahloon ja etupäähän laitoin ylös pikalukon. Niin se pitää rakentaa että saa itse kaikki helposti eikä tarvi mitään äijiä auttelemassa vöiden , verkkojen tms. kanssa. ja kun on katuautosta kysymy, hyvä tehdä niin että voi helposti nakata koko verkkohässäkän takapenkille.

    Tuo ylimääräinen verkko + lukko = 40e jos jollakin tarvetta.
    Päiväys vanhoja camlock tyyppisiä simpson ym. vöitä on myös halvalla. Niillä ihan varmasti voi tuolla katupörinöissä ajella , tuskin siellä monellakaan virtaa vöiden leimoissa eikä ihan varmasti vaadita kun on vain vyöt.

    [​IMG]
     
    Muokattu: 12.3.2021
  5. vekku

    vekku 2nd gear

    Lähetin Aulis sulle yv.
     

Kerro tästä muillekin!