Hyviä kokemuksia Vanin kanssa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moonchild, 6.11.2003.

  1. moonchild

    moonchild 1st gear

    Kruisailu ympäri suomea on kivaa ja rokki soi. Paras reissu tähän mennessä VTCF:n päätapahtumaan meno viime kesänä. Matkalla jo tiesi että määränpäässä on hauskaa. Eikä reissu Helsinkiin Tuska Metal Festiinkään ollut ollenkaan huono, hyviä bändejä rentoa fiilistä niin matkallakin kuin paikan päälläkin. Menovesi maistui kyydissä olijoille ja jutut olivat melkoisia, kyydissä olijat kehuivat kovasti vanin tiloja ja matkustusmukavuutta. Vänkärin penkillä istujakin sai jalkansa suoraksi kojelaudalle ja istui kuin olohuoneen nojatuolissa kera rahin. :grin: :grin:
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Jokaikinen päivä Dodgella on kiva. Paras koirankuljetus- ja reissuauto, mikä mulla on ollut.

    Kolme kertaa olen sen katsastanut ja joka kerralla huomautuksetta läpi. Viimeksi maanantaina 3.11. katsastussetä kehui jarruja!!!

    Luulin autoa ostaessani joutuvani pallonivelet soossina ja automaattivaihteisto särki - suohon lukemieni ja kuulemieni juttujen perusteella. Ja vatut, sen kun ajaa vaan ja huoltaa, käytettäväksi dodgekin on tehty.

    Työreissut Helsinkiin on yhtä juhlaa, sen kun soittelee groovea tai sävelradioo ja ajaa ylämäki alamäki samalla 80 km/h ajoneuvokohtaisella nopeudella.

    No, tämä on taas sitä käyttöautofiilistelyä! (sori whiic)
     
  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Jussina oltiin vanilla liikkeellä. Mahtui hyvin selviytymis varusteet mukaan. Eli iso kaasu grilli, puolijoukkue teltta, potkulauta, kolme kylmälaukkua, virvoitusjuoma koreja monta, 4-5 roddaria(en muista tarkkaa lukua) ja koira.
     
  4. 454SS

    454SS 3rd gear

    Onhan noilla Vaneilla, sekä omilla että kavereiden autoilla tehty monta ikimuistoista reissua. Ekalla omalla Vanilla kerkesin kiertää maailmaa 300tkm verran eli se oli lähes koko ajan ajossa. Sitten iski joku ihmeellinen mielenhäiriö, ja auto piti vaihtaa diesel-malliseen GMC bussiin. Tossa mun ekassa Vanissa oli mailimittari menossa jo hyvän matkaa neljättä kierrosta ja konetta ei oltu avattu kertaakaan.

    Jokunen vuosi sitten auto oli jossain lehdessä (autopörssi?) myynnissä ja sitä mainostettiin näyttelykuntoiseksi. Soitin piruuttani ja kyselin autosta kaikkea mahdollista ennen kuin ilmoitin, että auto on mun rakentama. Pyyntihinta oli jotain 35tmk luokkaa, eli mahdottoman kova 1984 Vanista. Myyjä väitti, että autolla on ajettu alle satatuhatta mailia :smile: Joku varmaankin on nähnyt kirkkaanpunaisen hopean- ja kullanvarisillä raidoilla varusetun vanin, jossa erikoistuntomerkkinä on tikankuvat kyljissä takakulmissa. Missähän ja minkälaisessa kunnossa toi NGO-74 majailee?
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Äitini siskolla oli 90 luvun alku vuosina chevy van ambulanssina (V8 2/91). Ensinmäinen vani tuhoutui kolarissa, mutta sen korvasi toinen samanlainen. Sillä hän ajoi muistaakseni n.500tkm ilman isompia ongelmia. Toki kuluvia osia kuten pyöränlaakerit joutui vaihtamaan. Aikaisemmin hänellä oli mersu, mutta se oli liian ahdas sisätiloiltaan.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllähän niitä paskoja on tullu monta ikimuistoista kertaa korjattua kerpele.. :lol:
     
  7. SamiL

    SamiL Gearhead

    Vuonna -79 ostettu 1976-mallinen kuorma-auto-Sportvan on meidän talossa kaikkein kauimmin viipynyt auto, ja pysyy edelleenkin. Hyvä ajaa, hyvät tilat ja kestävä. Kun sitä vaan olisi viitsinyt pestä, säilyttää paremmin ja suojata, niin ei tarvitsisi taas tehdä helmoja uudelleen. Kohtalainen bensankulutus on korvaantunut jo moninverroin pienillä korjauskuluilla. Vuonna 1979 Floridasta varalle ostamani palloniveletkin ovat edelleen käyttämättä.
     
  8. KajS

    KajS Gearhead

    Nimetön kirjoitti:

    "Kyllähän niitä paskoja on tullu monta ikimuistoista kertaa korjattua kerpele.."

    Se multa unohtui, että paljon on tullut opittua vania hoitaessa. Sekin on hyvä kokemus.
     
  9. always bb

    always bb Gearhead

  10. always bb

    always bb Gearhead

    vanilla viimmeiset 4v ja 170000km ja kuluvat osat kertaalleen ja kori loppu ennen tekniikaa ja kori on nyt työn ikkunan ympärykset ja hiekka puhallettu alapuolelta ja taas jaksaa toiset 170000 tkm sitten onkin jo noin puolimiljoonaa niin on sisään ajettu juuri black is back
     
  11. Spitfire

    Spitfire Gearhead

    Vähän on kertynyt, sillä oma kaapi saatiin vasta lauantaina (3vrk vannari. Huonoja ei ole ehtinyt tulla yhtään. Päällimmäisenä on mielessä se, että en muista milloin aikaisemmin olisi aamulla töihin lähtö hymyilyttänyt :smile:! On nuo vaan aikamoisia terapialeluja?
     
  12. Matrix

    Matrix 1st gear

    Mulla on vani ollut vähän yli 3kk, ja ei sillä muuta ole vielä tullutkaan kuin hyviä kokemuksia :smile: Mutta kyllähän Vani on parhaimmillaan reissun päällä :smile: Matka on leppoista ja rentouttavaa. Cruise päälle ja menoksi... :cool:
     
  13. thomaso

    thomaso Gearhead

    Itsellä vani ollut 2 kk ja 3 viikonloppureissua jo takana. Joka kerta muka ollut perhe(vaimo, 2 mukulaa ja 3 koiraa) ja lisäksi 1-2 kaveria ja niiden koirat. Vaimo aina pakannut mukaan petivaatteet patjoineen, puoli keittiötä ja vaatetta kaiken varalle("pitää ottaa kaikkea nyt kun mahtuu"). Reissupituudet 500-800 km. Hauskaa on ollut koko rahan edestä. Ainoa miinus on bensankulutus (17-18 l maantie) johon ei vielä oikein meinaa orientoitua. Johtuneeko siitä että on koko ikänsä ajellu japski sedanilla?
    Eräs hauskimpia hetkiä oli ekan reissun kotiinpaluu. olin juuri kantanut kaikki matkatavarat rappuun hissin eteen kun puolituttu pizzakuski sattui paikalle, katsoi tavaramäärää, huomasi minut ja tokaisi riemastuneesti huonolla suomella "Aah te muutate!" katsoin vaimoa hieman huvittuneena ja sanoin hepulle että eikun viikonlopun mökkireissulla vaan oltiin.


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: thomaso 2003-11-11 21:39 ]</font>
     
  14. SamiL

    SamiL Gearhead

    Sanoppas muuta...
     
  15. thomaso

    thomaso Gearhead

    Jätkähän on nopee!
     

Kerro tästä muillekin!