If vakuutusyhtiössä saa olla tarkkana....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mercman, 23.7.2014.

  1. karra

    karra Double Gearhead

    50 vee mies pari mersua museokilvissä Lappeenrannassa Ifillä 42 euroa per vuosi. Nyt toisen siirsin Pohjolaan kun niitä osuuskunnan boonuksia ois menny hukkaan muuten. En edes tiedä paljonko Pohjola velottaa mutta ilmaista nyt koska menee boonuksista.
     
  2. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Vähän sivuun menee aiheesta, mutta en tiedä mistä toi Iffi noita hintoja ylipäätään keksii. Esim. itellä käyttis avo bemaris iffis paria euroa vaille 2000€ täyskasko. Pohjolasta soittamalla ilman sen kummempaa kilpailuttamista sama vakuutus 800€.

    Chargerissa pohjolassa 36€/vuosi pelkkä liikenne.
     
  3. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    niinpä mul on musta caprice seisonnas ollu yli vuoden josta bonukset siirty toyotaan ja kun toyota myytiin ni edelleen valkoseen capriceen jossa ny 25 bonusta. jostai on ilmestyny seisonnan aikana mustaan capriceen 10 bonusta vaik kaikki bonukset piti olla valkosessa. ny sit selvitteleevät onks mulla 25 vai 35 bonusta.
    on muute noussu ifinki hinnat. 25 bonuksilla 475€
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Keväällä tuli Lähitapiolasta vaihdettua Ifiin mutta en nyt tiedä, voisihan sitä kysellä taas.
    Mutta tuota poppia ja sen hintoja täytyy ihmetellä, ainakin minulle antaa ihan järkyttäviä hintoja, ei mitään realismia. Jeeppiinkin yli 900€/vuosi.
     
  5. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    ois vaan pitäny antaa olla soittamatta, oli niiden virhe. ny multa hävis toi 10 bonusta mustasta ja edelleen on 25 valkosessa.
     
  6. rakkari

    rakkari 3rd gear

    ifissä on ihan ehdottomasti halvimmat autovakuutukset mihinkään muuhun yhtiöön verrattuna.. 50-60-70 luvun jenkeissä 100e-250e on ollut ilman boonuksia lähes poikkeuksetta.. ja tohon kun lisää täydet boonukset niin ei paljon laskut rasita
     
  7. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Olen huomannut saman! 8)
     
  8. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Taitaa olla vaan kaskon saanti nihkeetä?
     
  9. fishbone

    fishbone Gearhead

    pari kertaa kilpailuttanut eri yhtiöitä,ei päässeet lähellekää ifiä,satasia oli eroa!
     
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mutta tulipa tuossa vastaan nyt negatiivinenkin seikka. Lasku tuli ja sen loppusummaa vähän ihmettelin, oli nimittäin aika kova. Sitten vakuutuskirjoja katsomaan, että mikäs mättää, no traktorin vakuutushan se mätti.
    Onneksi oli vakuutusvahvistus tallessa, siinä oli hinta, vuodessa 200€ +hiluja päälle. No laskussapas se oli reilut 800€/vuosi.

    Lupasivat kyllä korjata, seurataan tilannetta.
     
  11. ipp3l1

    ipp3l1 1st gear

    Olen minä nuo kilpailuttanut joka kerta kun uutta vakuutusta teen (eli taas auto vaihtuu)... Ja jenkkiautoille IF on ollu joka kerta halvin. Ero liikkuu kympeistä satasiin vuodessa. Heillä lienee käytössä koko euroopan tasolla harrasteautojen törmäilytodennäköisyys.

    Mut vähän ooteenä, mulle ei oikein aukene, miksi karvan auki 2000lukuisen henkilöauton (mopari, absit ja bägit ja helvetti kaikki) vakuutusmaksu on aika tarkalleen 200€ kalliimpi vuodessa, kun kolkytä vuotta vanhan pakettiauton(80-luvun vani)?
     
  12. mercman

    mercman Gearhead

    No nyt tuli lasku Ifistä ja homma on hallussa. Museovakuutusta ei kannata liittää muihin vakuutuksiin koska vakuutuskauden katkeaminen aiheuttaa sen että 1 vuoden maksu on sama kuin 2 vuoden maksu.Vakuutusyhtiöiden käytäntö on kuulemma se että kun 30 pv tulee täyteen menee uusi maksu. Käynti konttorissa ei auttanut mitään, mutta pääkonttoriin soitolla vakuutuskausi voitiin muuttaa tässä vakuutuksessa niin että vuosivakuutus summa pysyy tuossa n. 46 eurossa.
     
  13. ipp3l1

    ipp3l1 1st gear

    Velipojan -62 cadillacciin tais olla ihan useita satoja halvempi vakuutus iffillä. Olivat omasta vakuutusyhtiöstä sanoneet ihan suoraan, että kannattaa se vakuutus ottaa sieltä vanhaan harrasteautoon, itse eivät kykene lähellekään samaan hintaan sitten millään. Ja syyksi epäiltiin tuota laajaa tietokantaa, eihän kukaan harrastevehkeillä holtittomasti kaahaa keskimäärin. Ja varmasti vuotuiset ajokilometrit on ihan jotain muuta kun käyttispassatissa...
     
  14. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    kävin tapiolassa ja nainen halus väkisin tarjota autoon vakuutusta. kysy nykysen hinnan ja kun kuuli ei ees sanonu tapiolan hintaa vaan kehotti pitää ifissä. ei ees meinannu uskoo et 0 bonuksella olevaa vuosimaksua.
     
  15. zejk

    zejk 1st gear

    -02 fiat punto, ifissä pelkkä liikennevakuutus noin 1200e vuosi, pop-vakuutuksessa 637e vuosi !!! Mistä muodostuu noinkin iso ero hinnassa?
     
  16. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    IFillä paremmat kolaritilastot käytettävissä?

    Tollanen puntohan on just tyypillinen naisten auto, ja parkkipaikka kolhuja saa vakuutusyhtiö olla varmaan jatkuvasti makselemassa. :lol:
     
  17. hodis

    hodis 3rd gear

    Puikulan vuosivakuutus If:ssä 481e, halvin näillä korkeuksilla. Kävin kyselemässä, että mistä johtuu kun vakuutus summa on noussut 100e kolmeen vuoteen, ei keksineet vastausta. Huomasivat kuitenkin että ei ole bonukset kertyneet, pitäisi olla n.140vrk liikenteessä/vuosi, jotta alkaa bonusta kertyä. Eipä tuota muistaneet kertoilla kun vakuutusta otti.
    Jossain kuulin, että If:n vakuutukset halpoja, koska omavastuuosuuteen vaikuttaa vastapuolelle aiheutetun vahingon suuruus ja siitä tietty % olisi omavastuu? Liekkö tuossa perää, jos on niin ei parane Ferrarin kanssa kolaroida!
     
  18. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Vai oisko takana se, että "me korvaamme kun lampussa on valo"
    Monia lamppuja näin vaan yhdessäkään en valoa :poff:
     
  19. virta

    virta Gearhead

    Olipa helppoa käydä POP vakuutuksen sivuilla ja rekkarilla kokeilla hinta 330e oli kun vanha tapiolassa 500e,kaupat tuli heti ja vanha vakuutus poikki.
    Tyttärelle ,uus kuski niin halvin oli folksam 700e astraan..
     
  20. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Pop;istahan oli juttua, et jos jotain käy niin artisti tappelee
     

Kerro tästä muillekin!