If vakuutusyhtiössä saa olla tarkkana....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mercman, 23.7.2014.

  1. Siltalankulma

    Siltalankulma 1st gear

    Pohjolalla on harrastekasko ja harrasteosakasko vähintään 20 vuoden ikäisille harrasteajoneuvoille.
    Kyselin liikennevakuutusta 70-luvun alkupuolen US-kulkineelle ja se oli yli 1000€ luokkaa Pohjolassa. El Caminossa joka on paku,hinnat Pohjola-IF ovat käytännössa samat.
     
  2. eilhik

    eilhik Double Gearhead

  3. esmi

    esmi Gearhead

    Moi! jos tekee liikennekäytöstäpoiston Trafille niin meneekö sieltä tieto vakuutusyhtiölle? (If) vai pitääkö se erikseen ilmoittaa vakuutusyhtiöön?
     
  4. Jarde1

    Jarde1 Gearhead

    Kyllä se tieto menee myös vakuutusyhtiölle.
     
  5. esmi

    esmi Gearhead

    Kiitän!, on vaan yli 10-vuotta kun ollut viimeksi auto seisonnassa ja silloin ilmoitus tehtiin vakuutusyhtiöön ja vähintään piti olla 1kk että mitään hyötyi vak-maksussa!
     
  6. karra

    karra Double Gearhead

    Kyllä Ifillä katkeaa kaikki vakuutukset. Ei koskaan mitään ongelmia ja joka vuosi siirtelen 3-4 normikilpisen auton välillä edes taas.
     
  7. hodis

    hodis 3rd gear

    Näkyi Lähi-Tapiolan vakuutusmaksun liitteenä tulevan jokavuotinen ilmoitusluontoinen asia, henkilöautojen vakuutusmaksu nousee 4%. Muiden ajoneuvojen 2-15%. Onko tietoa paljonko IF:llä nousee?
     
  8. Toope

    Toope 2nd gear

    Kysymyksessä on täyskasko,ja arvo määritetty täystuhon varalle papruihin. Se että kuinka sain,niin edellytti vakuutusten keskittämisen kyseiseen lafkaan,ja vakuutustarkastajan käynnin kohteen tykönä arvioinnilla.
     

Kerro tästä muillekin!