Ignitor-sytytysjärjestelmä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Heikki, 30.4.2002.

 1. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Onko kenelläkään kokemuksia Willi's Motorsin maahantuomasta Ignitor-sytytysjärjestelmästä vanhemmassa jenkkikoneessa?
   
 2. Ranchero-78

  Ranchero-78 1st gear

  Juu, tuli tuon -78 Rancheron mukana, laittelin pari päivää sitten paikalleen ja toimii mainiosti.
   
 3. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Onkos käytössä havaittu mitään etu(j)a verrattuna perinteiseen?

  Ajattelin josko tilaisi omaan kärryyn ja tekisi aiheesta pienen artikkelin tänne usacarclub.nettiin...
   
 4. kantti

  kantti Gearhead

  Jenkkilässä vaihtavat roddarit Pertronixia apinan raivolla vanhan tilalle. Kuulopuheiden mukaan on ollut erittäin kannattava swappi, erityisesti käynnistyvyys on paljon parempi. Kädessäni on Mustangs plus katalooki jossa on aika seikka peräinen selostus vehkeen asentamisesta. Tuonhan voisi skannata ja laittaa eyeball-sivuille. Voisi olla hyödyllinen.
   
 5. Wäiski

  Wäiski Gearhead

  Juu, hyvä peli. Laitoin Puikkiin Ignitorin vuosi sitten ja kosla toimii paremmin kuin ikinä aikaisemmin. Asennus on tosi yksinkertainen, eikä kärkien kunnosta tai kärkivälistä ole enää sen koommin tarvinnut huolehtia.
   
 6. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Vaan mistähän tämän systeemin saisi ostettua autoonsa...

  Willi's Motors -firman kotisivut on kadonneet ja pikkulinnut lauloivat, että Ignitorilla on uusi maahantuoja. Saamastani puhelinnumerosta ei kuitenkaan kovin helpolla ketään tavoita, parin viikon yrittämisellä ei ole ollut ketään luurin ääressä...
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Miettinen H???
   
 8. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Onnistuu, jpg tai gif muotoinen emailina vaan
  eyeballproducts@eyeballproducts.com
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Näköjään Ignitor-keskustelua oli jo täällä, ehdin jo kysellä tuolla moottori-osastolla Ignitorin nykyistä jälleenmyyjää. Eli jos tietoa löytyy, niin eikun firman nimi ja yhteystiedot tänne kiitos.
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Tästä osoitteesta/puhelinnumerosta pitäisi löytyä ignotorin kauppaaja:

  Pacific productions Oy
  Tärkkämöntie 4
  93600 kuusamo
  puh.040-5153867

  Itse en ole vielä ottanut yhteyttä. Kun otatte laittakaa tänne tietoa hinnoista, toimitusajasta yms. asiaan liittyvästä.
   
 11. Bätmobiili

  Bätmobiili 1st gear

  Tilasin ja asensin noin vuosi sitten ´69 Fordin 429cid isolohkoon ko. sarjan ja silloin sitä vielä toimitti Willys motors joka otti sarjasta noin 500 fim:ä mutta asennus oli yksinkertainen, nopea ja kertaakaan en ole jakajaa asennuksen jälkeen avannut ja tietäkin on nähty noin 6000km asennuksen jälkeen. Lisäksi etenkin kostealla kelillä käynnistymien parani huomattavasti. Tehonkasvua tai polttoainetalouden parantumista en havainnut mutta käynnistys parani ei oo tarvinnut jakajaan sen jälkeen koskea mitenkään! Suosittelen! ja aijon asentaa myös ´37 Fordin kasinkiin ko. sarja
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  Hinnat ovat 93 euroa + 7 euroa postikuluja. Toimitus oli normaali postiennakko, eli perillä 2:n päivän päästä. Vinkkinä kannattaa olla tarkkana mihin ja minkälaisella jakajalla (katsoo jakajasta osanumeron tms.) olevaan autoon vehjettä tilaa, niin säästyy ylimääräiseltä harmilta. Itselle kävi niin, että Ignitor ei sopinutkaan, vaikka sellainen lähetettiin. Selvittelyjen jälkeen todettiin, ettei ko. autoon saa Ignitoria.
   

Kerro tästä muillekin!