Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Jos se luuli sua ihmeelliseksi ostajaksi... sikäli ihmeellinen myyjä, että maksoi sen 10% sulle.
    Itseasiassa aika asiallinen kaveri.
     
  2. ido59

    ido59 Gearhead

    joo, nyt kyllä jäkeen ajatellen
    respektit myyjälle, kaikesta huolimatta.
    jokainen tekee virhearvion joskus,
    mut tää heppu otti vastuun siitä,
    eikä haistatellut mua helvettiin
    pihaltaan
     
  3. capri30S

    capri30S 1st gear

    Itseä kiinnostava auto myynnissä, myyjän kanssa puhunut kaks kertaa puhelimessa, mutta kun olisin autoa menossa katsomaan, myyjää ei saa mitenkään kiinni. Tänäänkin soitti kahden päivän viiveellä takasin, ja piti tänään mennä autoa katsomaan, mutta kas kummaa kun olin lähdössä niin myyjää ei saa kiinni. Kerran jo pyörin tunnin kyseisessä kaupunginosassa etsimässä autoa, mutta ei osunut silmiin. Myyjän nimi nettiautossa taitaa olla tekaistu, numeroilla ei saa mitään nimeä (ainakin kolme eri numeroa käytössä), ja autokin rek.nron perusteella edellisen omistajan nimissä.. Ehkä sellaiset ennusmerkit että kannattaa koko homma unohtaa :-?
     
  4. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Sitä Capriceako sie koitat metästää? Mie en pysty käsittämään tuota, miks pitää väkisin tehä auton myynnistä hankalaa, kun toinen yrittää ehdoin tahdoin ostaa sen pois kuleksimasta!
     
  5. capri30S

    capri30S 1st gear

    No sitä.. Mutta nyt on case closed, näytti olevan myyty. Eikä siis mulle. Mutta, ehkä sopiva tulee vielä eteen..
     
  6. askut

    askut 1st gear

    Yleinen 10 % sopimussakko :eek: ?
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  8. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Täällä OD:llä 9-(yhdeksän) sivun verran upattu renkaiden myyntiä.... :eek:
    -Mikähän mättää, hinta vai onko ollenkaan vakavissaan myynnissä... :odroll:
     
  9. Hai

    Hai Double Gearhead

    Joo, kaikista ärsyttävintä myyntipalstalla on lukea sivutolkulla myyjän nostatuksia.
    Miksei porukka poista edellistä nostoa ennen uuden laittamista? Kun se on niin helppoakin.
    Kaikista ketjuista voi poistaa oman viestinsä, mikäli se on viimeinen.
    Jos joku muu kirjoittaa väliin ei sitten enää pysty sieltä välistä poistamaan, ellei se toinen poista taas ensin omaansa.
    Vinkki: viestin yläreunassa on nappulat: lainaa, muokkaa ja delete.
     
  10. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Kun itse poistaa viestejään, vähenee myös toi vasemmassa reunassa näkyvä lähetettyjen viestien lukumäärä.
    -> rispekti pienenee :poff: :rotfl:
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei nyt periaatteessa outoa mutta eka kerta omalla kohalla kun kuurolta ostin auton.

    Alkukyselyt ja näytön sopiminen suju tekstarilla ja paikanpäällä kirjoteltiin paperille ja elehdittiin.

    Hyvin suju kaikki ja yhteinen harrastus huokui. Kesti 500km kotia laitos.

    Moni kuuleva vois ottaa oppia ja rehellisyyttä!
     
  12. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Kaikista parhaimmat autot olen ostanut kaikista epämääräisimpien ilmoitusten kautta. Itse aloitan kaupankäynnin sähköpostilla ja vaadin paljon valokuvia mm. konehuone, kojelauta, istuimet, takaluukku, pohja, ulkopuolelta parista kuvakulmasta jne. ja kyselen varustetiedot ja mikä toimii ja mikä ei jne. Yleensä en kaikista pyytämistä kuvakulmista saa kuvaa, mutta haluan nähdä auton ainakin pääpiirteittän, että ei ole mikään raato ennenkuin lähden yli 2h ajomatkalle autoa katsomaan, koska 4h edestakaisin matka paskan takia ei juuri huvita. Aina olen kuitenkin saanut tarpeeksi kuvia ja pystyn varmistamaan, että auto on suurinpiirtein orkkis ja ihan jees kuunnossa ja tiedän mitä osia on vaihdettu ja mitkä jutut autossa ei toimi. Tämän jälkeen soitan myyjälle ja sovin tapaamisen. Käyn kyllä paikanpäällä katsomassa monia eri vaihtoehtoja ja koeajamassa ja kyselen paljon, mutta aina loppujenlopuksi ostan sen omasta mielestä parhaan sitten. Kummallisia myyjiä ei ole koskaan jenkkipuolella tullut vastaan. Kaikki ilmoitukset on kyllä olleet enemmän tai vähemmän epämääräisiä Tyyliin yksi kuva ja lisätiedot vain ne pakolliset. Silti aina on ollut helvetin hienoja ja rentoja myyjiä ja hyviä autoja. Koskaan en ole paskaa Amerikkalaista ostanut tai kusipääharrastajaan tutustunut. Kai niitäkin on Mutta ei ole vielä omalle kohdalle sattunut.
     
  13. musse67

    musse67 3rd gear

    Nytpä sattui omalle kohdalle sellanen myyjä jollaiseen en ole aiemmin onneksi törmännyt. Se kauppasi nettivaraosassa S80 Volvon xenonumpioita. Puhelimessa sovittiin kaupat ja kun kyselin että jos lähettää postin tai matkahuollon kautta, niin alkoi empimään että jos en niitä lunastakkaan ja joutuu rahdit maksamaan, kun joskus käynyt niin. Sanoin että auto on ilman umpioita että tarpeeseen tulee, niin aikoi seuraavana päivänä töiden jälkeen laittaa tulemaan. Eilen sitten iltapäivällä tulee viesti että kauppa ei onnistukkaan, kun kaveri tarvii ne umpiot! Soittelin heti että me kyllä sovittiin niistä kaupat, niin jätkä vaan tuumaa että kaveria pääsee näin jeesaa ja eihän tää oo mikää iso juttu näin yksityisten kesken. Kaveri ei ollut edes tietoinen koko umpioista kunnes myyjä oli ohimennen sanonut että pitäs käydä postittaa. Kyllä pistää v##uttan tollaset. Että kiitokset vaan jeesistä sinne Turengin suuntaan jos satut tätä lukemaan.
     
  14. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    ihmeellinen myyjä osui omalle kohdalle (taas kerran) tuossa kuukausi sitten.
    kaupittelin -00 mallista farmariväyrystä, nettiauton halvin oli, mutta ei varmasti huonoin. oli kysyntää ihan perkeleesti, harmi vaan että suurin osa manneja. jos jonkinmoista kusetusta koitettiin.
    no, sitten yks äijä soittaa ja tyrkyttää -99 omegaa + rahaa.
    piti olla ihan helvetin hyvä, tosi siisti, ruosteeton, ilmastoitu, jne.
    kyllähän mulle omega kelpaa, ja eikun puoliväliin katsomaan..
    ensin äijä katteli mersua, ja ajeli ja hyväksi totesi. sit tuli ooppelin vuoro, se oli huoltiksen pihalla hiukan sivummalla, etten vielä tässä vaiheessa ollut sitä pystynyt arvioimaan.

    :mad:

    vittujoo. kaaret, ovien alareunat, aivan ruosteessa. oli kyllä kuratietä ajettu sen verran että oli hyvin peittynyt rapaan. näkyi silti kun lampulla katteli.
    listat oli peltiruuveilla kiinni. aika runsaasti pientä kolhua, jota ei pitänyt olla. sitten autoon sisälle... ensimmäisenä (ovitopparin paukkeen jälkeen) päin naamaa iski hevosenpaskan haju. sitten valot päälle.. mittarivalot melkein kaikki död. samaten keskikonsolin valot. kiinnitin huomiota ilmastointiin, jota pidin autossa tärkeänä kriteerinä. ei nappia kojelaudassa, ei sitten missään. konepelti auki ja sinne kurkkimaan. eipänäy kompuroita eikä kuivaimia.. ja piti olla vielä hiljattain ilmastointihuolto tehty.
    tässä vaiheessa myyjä varmaan huomasi ilmeeni, ja alkoi laittaa nokkapeltiä kiinni, samalla höpöttäen kuinka helvetin hyvässä alkuperäismaalissa omega on. kun se sai sen pellin kiinni, ja käänsin lampun valokeilan kohti pellin etureunaa tarkastaakseni kuinka paljon on kiveniskemää, huomasin keskellä konepeltiä sellasen reilu pesuvatin kokoisen aivan liian tummalla sävyllä paikkamaalatun läntin.

    mitä vittua se äijä kuvitteli? että oon sokee?
    tyhmänä voi tietty pitää, eikä se sinällään yllätä edes, mut jumalauta.. kuin tollasta paskaa viittii jauhaa!?!?!

    sanoin sit että tästä ei kyl nyt tule kauppoja.
    otti nokkiinsa, ja änkytti vaan että kun hän oli oikein rahatkin ottanut mukaan. eikä ollut edes manne.

    tästä sai hyvän syyn olla ajelematta mihinkään vastaan jos/kun autoja vielä vaihtelee.
     
  15. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

  16. -Hande-

    -Hande- 1st gear

    Paska reissu

    Pari vuotta sitten ajoin yhteensä 600km katsomaan yhtä Furyä joka oli kuvissa hyvän näköinen ja piti olla kuulema kunnossa ja olihan auton omistaja kuulema ammatiltaan automaalari..
    Paikalle päästyäni tajusin heti että auto on maalattu telalla on varmaan jonkin mielestä hyvä ja auton peräkontti oli täynnä nurkista kiinni hitsattuja pelti räpellyksiä ja moottoritila oli helvetin öljyinen ja vaihdekaavio oli kääntynyt "väärin päin" ja mikä parasta auton ohjausakseli oli hitsattu kun se oli jossakin onnistuttu katkaisemaan ja myyjän mukaan auto olisi suoraan valmis katsastukseen ja läpi menee varmasti jännästi autosta alkoi vain ajoaika olemaan lopussa ja hintaa sillä katiskalla oli muistaakseni 5000 euroa.. Myyjä muistaakseni vielä suuttui kun en ostanut sitä autoa koska olin nii kiinnostunut ollut jo puhelimessa... Auton tarkastettuani päätin ostaa päkin olutta paikallisesta kaupasta jottei reissu menisi aivan hukkaan :rotfl:
     
  17. silirimpsis

    silirimpsis Gearhead

    No ei joillakin tunnu oikein hoppua olevan kaupanteossa. Noin 1,5kk sitten kyselin ensin yhdestä osasta, kaupat sovittiin tyyliin maksan ensin tilille ja laittaa sitten postiin. Tilinumeroa odottelin jotain viikon-kaksi kunnes tuli viestiä että flunssa iski meni vähän aikaa, laita osoitetta mihin lähetetään.

    Osoitteen laitoin ja sitten ei taas kuulunut mitään kuukauteen joten oletin että myyjä ei sitten myykään ja unohdinkin koko tapauksen välillä.

    Äsken sitten tuli viestiä että osa on postissa, tässä tilinumero mihin maksun voi laittaa. :eek:

    Käyn minä kuitenkin paketin tällä kertaa hakemassa, eipähän tuo ollut niinkään kallis ja käyttöä tulee jossakin vaiheessa. En kerennyt muualta vielä hommata vastaavaa tilalle.

    Jotain kuusi viikkoa on nyt kestänyt kaupan hieronta, joten en taida itsekään hirveää kiirettä pitää paketin haussa :rotfl:
     
  18. Banzuik

    Banzuik Double Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Nyt sattu semmonen myyjän k***** omalle kohalle ettei toista!!! Soittelin autosta ja kyselin hyvinkin tarkkaan missä kunnossa mikäkin kohta on.. sain vastaukseksi että hyvässä kunnossa, pohja massattu ja vinyylin alle ei kuulemma oo päässy vettä. Kori on todella hyvä ja siisti jne jne kysyin osan kysymyksistä kahteenkin kertaan ja aina samat vastaukset. Myyjä kuulosti luotettavalta ja pyysin silti miestä soittamaan ko. autosta vielä ennen lähtöä. Matkaa kuitenkin ees taas 900km! Paku ja traileri lainaan ja lähetin miehen ja tuttavan hakemaan kyseisen auton. No illalla perille päästyä mies soittaa ettei auto ole sinne päinkään mitä myyjä oli puhunut, vinyylin alla ollu vettä, pohjasta tippuu massat, takatolppa ruostunu melkeen poikki, kaaret ja vissiin helmatki uusilla ym. ym... eli myyjä VALEHTELI puhelimessa kaiken olevan kunnossa. Tietää tästä lähtien keneltä ei autoja ostella, auto tosiaan jäi sinne, ei paljon kiinnostanut tarjota hintaa kaiken tuon valehtelun jälkeen. Kiitokset vaan (tähän tekisi mieleni laittaa kyseisen myjän nimi ja nimimerkki mutta jätän toistaiseksi väliin)
     
  19. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Kyllä tuntuu olevan tuskaista tää perus käyttis-kipon etsiminen.

    Tälle vklopulle oli sovittu yhden auton "esittely". Otin töistä vaihtoautorivistä auton lainaan että pääsee reissuun (kun en omista käyttistä tällä hetkellä ollenkaan ja Dodgella en viiti ympäri Suomee ajella) ja hain automaatilta läjän käteistä valmiiksi.
    No eilen sitten myyjä kertoi varanneensa autolle esittelyn ens viikolle toiselle ostajalle joka oli soittanu minun jälkeen <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/realmad.gif" alt=":mad:" title="" />

    Pitäköön tunkkinsa sitten. Kumma juttu vaan että oikeesti kun ois kiire auton oston kanssa niin nettiautosta ei löydy mitään kunnollista tarjontaa...
     
  20. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Mulla oli taannoin saksan ihme audi myynnissä. Eräs herra tarjos volvoa vaihossa ja tuumasin et ei kiinnosta ottaa vaihos. No seuraavan kuukauden tää oliki riesana ja haukku nii audin ku mutki myyjänä. Vissii vetäs pallokasvin nenääsä ku en ottanu sen volvoa.
     

Kerro tästä muillekin!