Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Minä tuota Aku Ankkaa tilailin kun lapset oli pienempiä. Ei tästä ole kuin vissiin vuosi kun lopetin. Joku rakkaus on siihen vissiin on kun se lehti opetti lukemaankin minut ennen kouluun menoa. No voisin vieläkin tilata itselleni mutta syyt miksi en tilaa: kestotilaaja maksaa enemmän (loogista), toiseksi kun tilaat huokean tarjous pätkän niin se kallis kesto tulee sitten automatic jos et peru. Peruminen taas on tehty niin vitun vaikeaksi että saa saatana olla tilaamati. Vuosikausia sen kanssa temppuillut ja aina vaan hankalammaksi tehdään se homma. Pitäköön tunkkinsa....
     
    Rotten, eilhik, rane58 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. signet

    signet Gearhead

    Eräästä kuljettajakoulutuksia ja korttikoulutuksia tarjoavasta firmasta soitetaan pari kertaa viikossa,ne ei usko että meillä yksi iso toimeksiantaja järjestää ja maksaa koulutukset.
    Saattavat soittaa samanakin päivänä eri linjaan useitakin kertoja,ja eri myyjät samaankin linjaan.Samaan sarjaan kuuluu nää v*tun pesuainekauppiaat,kylkiäisinä taulutelkkari tai teneriffan reissu loistohotelliin,lennot vaan pitää ite maksaa...
    Ja jos joku kauppias soittaa hinauspäivystyksen linjaan,niin se on varma homma etten osta mitään.En tosin näiltä puhelinmyyjiltä muutenkaan.
    Yhteen aikaan nettihakemistoista,sähköisistä puhelinluetteloista tai numerotiedusteluista(kaikki olivat nollasatasadan ja nollakakkosen jälkeen kolmanneksi suurin)soitettiin jatkuvasti(nyttemmin tainnut mennä muodista kun ei juurikaan enää tyrkytä), ja tietenkin soitettiin aina hälytysnumeroon,sanoin ettei hälärinumerossa hoideta tälläisiä asioita ja kun myyjä kysyi et "kuka hoitaa?" niin vastasin että TJ,sit ne kysyi numeroa niin sanoin että teillähän se numeropalvelu on eikä mulla!
    Viime viikolla oli puhelinmyyjänä joku virolaisittain vääntävä tyttö,joka osasi kyllä puhua suomea mutta ei ymmärtänyt yhtään mitä sille sanoin...
     
  3. urho3

    urho3 Gearhead

    Mä sanon aina et oon lomalla montenegrossa nii lopettavat puhelun äkkiä.
     
    Rotten, eilhik ja rane58 tykkäävät tästä.
  4. pantera

    pantera Double Gearhead

    Myyjille kannattaa sanoo et joo laita vaan tuleen mutta lasku pitää lähettää maistraattiin virkaholhoojalle...
     
    eilhik ja rane58 tykkäävät tästä.
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    En itte kyllä osta puhelinmyyjiltä ikinä mitään.

    Yhtä raivostuttavaa markkinointia kuin se kun joku lähetti joskus faksilla jotain mainoksiaan....
     
  6. darpen

    darpen Gearhead

    Toi on kaikkien ajoneuvojen kohdalla nykyään... uudesta vastaavasta kuva ja ilmoitukseen että "ei kuvan auto, mutta vastaava"

    Itte yritin osia ostella yks päivä, pari kertaa soitin ja kun ei vastattu niin illalla viestiä perään jossa kerroin asian.
    Ei tullut koskaan vastausta, ni onneks löysin toiselta myyjältä tavarat.
     
  7. 0rs0n

    0rs0n Gearhead


    Eihän se myyjän laskua kasvata jos on toinen ulkomailla.......
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Ei se että netistä etitään se kuva, mutta sellainenkin on tullut vastaan, että paremmilla varusteilla ollut oli käyty erikseen yksityisellä firman pihalla kuvaamassa

    Myynti ilmossa ei mainittu lainkaan ettei ole kuvan auto

    Sitä en muista kiinnostiko koppalakkeja paskan vertaa, mutta valvonta kamerassa oli näkyny et parkkikselle oli tultu samanlaisella väärältä puolelta kulkua, kuvattu autoa kokeiltu ovia ilmeisesti sisältä parempien kuvien toivossa ja lähdetty pois

    Ilmo poistu kun kuvatun auton omistaja oli vartijoiden kanssa käyny keskustelemassa valvotulla yksityisalueella liikkumisesta. Se että kuvatun auton omistaja oli ilmoittanut ettei hyväksy kuvien julkaisua ei saanu mitään aikaan, kuin vaan tekstin "kuvan kaltainen auto" ilmon loppuun


    Näin ainakin olen joko lukenut tai kuullut
     
  9. urho3

    urho3 Gearhead

    No ei niin sen Varmaan kaikki tajusi. Mutta en minä ilkiis myyjänä jatkaa jos toinen on lomalla.
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No nyt selvisi miksi joissain ilmoituksissa sisäkuvat on otettu ikkunan läpi.

    Kuvitteleekohan tuollainen vakavissaan, että kun ostajalle selviää että myynnissä ei olekaan ilmoituksen auto, niin se jotenkin edistää kaupankäyntiä?
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  11. 0rs0n

    0rs0n Gearhead


    Kyllä ne tänä päivänä on röyhkeitä :(
     
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    No ei tuo viä mitään, ku ne lehtimyyjät sun muut ilmastointinuohoojat soittelee iäkkäämmille esim muistisairaille ja myyvät siinä sitten vuosikerran lehtiä joutessaan tai ylipäätään palveluitaan eikä tunne eres pistoa syrämmessään. Omat vanhemmat on viä tolkuissaan ja suht kuosissa mutta jos niille rupiavat soittelemaan ja saavat ne kuseen ni menen ja lyön karatella niskaan niitä myyntitykkejä.
     
    eilhik ja Karpov tykkäävät tästä.
  13. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Sitä mieltä kans olen. On ne tänä päivänä röyhkeitä. Ei varmasti välitä vaikka olet lomalla
     
  14. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Joskus olen käyttänyt Googlesta ottama kuvaa väliaikaisesti kuvan jos ei ole ollu kuvaa myytävästä autosta. Mut vaihtanu heti ku saanu kuvia. Yleensä tapahtuu talvi aikaan ku pimeä ku lähtee töihin. Ja pimeää ku tulee töistä
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onneks nykyään alkaa kameroissa olemaan sellanen salama :D
     
    rane58, viikinki75 ja eilhik tykkäävät tästä.
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mutta kun auton kokoisesta autosta ottaa kuvia, niin eihän se puhelimen tai pokkarin salama kanna siitä matkasta kun mahtuis koko auto kuvaan.
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    On se silti musta parempi kun googlesta otettu kuva. Talvella moni varmaan asian ymmärtää. Myös lisävalaistusta voi tehdä tai ajaa autoa parempaan valoon jos ajettavissa.
     
  18. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Yleensä vaa pari päivää että saa päivös aikaa otettua kuvia. Lähinnä viikonloppuun

    Ei tällä palikalla mitää kuvia saa pimeässä otettua

    Sillä käytän jotain Wikipedian perus kuvaa.
     
  19. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei saa järkkärin kiskoon tulevalla salamallakaan mitään järkevää kuvaa pimeellä. Siis sellasta mistä vois jotain autosta päätellä jollon ihan sama onko siellä se edestä ylivalottunut, takaa alivalottunut auto vai joku muu kuva.


    Ylipäätään en tajua miks auto tarttee pistää myyntiin jollei ole siittä kuvia.
     
  20. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Lehdetkin on halpoja vielä mutta sit kun aletaan kauppaamaan jotain kympin putkiremppaa, kattoremppaa yms. ja markkinointi on suunnilleen "jos et tee tätä putket/katto hajoaa, saat miljoonan laskun ja joudut helvettiin" tasosta pelottelua. Ykskin niljake kävi mun mummun luona pelottelemassa ja nyt se mummu hokee sitä putkiremppaansa kun "se on asiantuntija ja sano että ne alkaa lähivuosina vuotamaan".

    Sit aina välillä jotkut ihme ikkunamyyjät herää jostain horroksestaan ja alkaa soittelemaan. Mikä niidenkin ongelma mahtaa olla, jos tartten ikkunat varmaan soitan sinne ikkunafirmaan vai mitä ne mahtaa olettaa siellä? "Aijuu, hyvä kun soitit, unohdettiin noi ikkunat rakennusvaiheessa pistää"???
     

Kerro tästä muillekin!