Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ite avaan pelin muutamalla kysymyksellä. Mitä enempi kysyy niin sitä enemmän menee aina myyjältä ohi.


    Penkinlämmittimien toiminnan kysely ym on monelle harmaata aluetta ja äkkiä tuomitsee ostajan.
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    No en mäkään muutamaa useampaa kysy, mutta nuo nyt on ne mukavuusvarusteet jotka autossani pitää olla. Ei mun mielestä mitään kovin kiperiä kysymyksiä.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  3. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Ihan niinkuin ei muutakin paskaa 2päivän sisään tossa "hienossa" saksa avossa ois tullut vastaan jo tarpeeksi, niin miks hitossa myyjän oli pitänyt tuosta vähäpäästö autosta molemmat katalysaattoritkin tyhjentää, nekin joudun leimalle ostamaan!?!
    Aargh, avautuminen vitutukseen!!!

    Kyseessä ei ole bemari.
     
    Muokattu: 19.10.2017
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mememersu miljoona.
     
  5. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    No nyt oli kyllä vähään aikaan mystisin tapahtuma, jäi itekki lopuks haavi auki :eek:

    LämpöLuxilta soittelivat, googlemapsilla just kattelivat miun taloa, ja kertovat että ovat nyt vklp ympärillä tulossa tänne kauppaamaan ikkunoita ja ovia. Mää siihen että jaa, ja sitte alko mahoton selittäminen, ja kyseli ikkunoitten määriä ynnä muita. Totesin että nää ikkunat on tässä jo seittemäkytä vuotta ollu, notta eiköhän nuo tuossa hetkosen jaksele.

    Siitä päästiinki ihte tilanteeseen, hää rupes kertomaan kuinka hänelläki on vanha talo, ja ku vaihto ikkunat muuttu ilme tälle vuostuhannelle ku sinullaki tuollane vanha rintamamiestalo onpi, johon tuumasin että omaha o ongelmas jos talos ulkonäön haluut pilata isoilla ikkunaruuduilla.
    Tuli hetken hiljasuus, josta päästiinki sähkönkulutukseen. Tuumasin vaan että parhaimmillaan menny 500e kuussa sähköön kunnon talvipakkasilla, josta homma jatku si etiepäi kunnes tokasin että luulekko nää että mua kiinostaa tekemällä xxxxx töitä se että meneekö mulla talvella 250e vai 500e sähkölaskuun, että ei koske ku persaukisia. No tästä se otti jo kierroksia oikiasti, hetki siinä väiteltiin, kunnes tuli se mykistävin kommentti:

    " Kyllä kyllä sää puhut sitte huonoa Suomea" , ja luuri korvaan o_O
    Ikuna ennen tuollasta kommenttia kuulu, jäi iha haavi auki :D Kuiteski koko sukulinja iha Suomalaisia.

    Selvispä ainaki et LämpöLuxilta ei tu tähä taloon mitään :D
     
    Roc, rane58, Rotten ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Oma kokenus noista "teemme juuri sillä alueella..." on, että projektit on kyllä vähissä. En oo kovin montaa löytäny mun "alueelta" tekemästä sitä ja sitä remonttia mitä yritti myydä, kuitenkin tätä "aluetta" kävelen ympäriinsä suht tiuhaan.
    Toinen, kaikki tuntuu maksavan aina vähintään 20donaa. Ihan sama mikä, uus katto, uudet ikkunat, uus verhous, putkiremppa .... yhelle ikkunamiehelle joskus totesin, et kuule just tunti sitte soitti toinen firma ja lupasivat alle 15 johon tämä sankari "se oli varmaan alv0 tarjous, eihän tohon hintaan kukaan..."
     
  7. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Samoja arjensankareita nämä kattopesijät pesu ja kyllästys?
    15 000 € ja neliöitä katossa alle 230m2 ei tule kauppoja ja ehjät ikkunat pitäisi vaihtaa kuttaperkkakasvatettuun mössökarmisiin , nätit max 2-3vuotta ja sitten todella kasan näköiset.
     
    Rotten tykkää tästä.
  8. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Ja se myyntivaltti - kotitalousvähennys!
    Kato osat on sen ja sen verran, mut työ maksaa sen verran, että saat TÄYDEN kotitalousvähennyksen. Niin siis tänä vuonna, siitä riittää vielä ens vuoteenkin. Ajattele nyt, TÄYSI kotitalousvähennys.
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Rouvalle aina soittelevat ja kauppaavat ikkunoita ja kattoja meidän 2010 rakennettuun taloon. Käskin sanoa että ei tule kauppoja jos heidän mielestään niiden elinikä on tuota luokkaa. Ei sillä että tulis muutenkaan. Yleensä kyllä käy niin että sitten kun jotain oikeasti tarvii ni tuollaiset tuputtajat on heti karsinnoista ulkona. Jos vielä mustaa firman nimen.
     
  10. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Siinä kohi ku mainitaan kotitalousvähennyksen tuoma alennus loppusummassa, tietääkin jo melkolailla heti että ne on sillä sen hinnan vedättäny ylös- mitä muuten "oikeitten "remppafirmojen kaa asioinu, ei ne o puhunu mistöön kotitalousvähennyksistä ja sillä kehuneet kui halpoja loppuje lopuks ovat. Verorahojen kuppaamista, sanon minä.
     
    Pertti K ja eilhik tykkäävät tästä.
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kysyy että pajlos maksaa jos en hae kotitalousvähennyksiä. Ja sitten hakee kumminkin :soosoo:
     
    rane58 tykkää tästä.
  12. urho3

    urho3 Gearhead

    Mä soitin sinne toimitusjohtajalle suoraan ja kerroin että ootte ahneita lestoja ja tiedättehän että ette pääse taivaaseen. Sanoin vielä myyjälle ku se jotain puhu satasen jutusta niin sanoin et mulle se sata euroo on sama raha kun sinä ostat omar pussin. Eipä oo lämpöluksista kuulunu enää.
     
    Norri tykkää tästä.
  13. Rotten

    Rotten Gearhead

    Juuri näin! Jos ei nyt ihan paskoja ole vanhat normi 2x lasit tai siis karmit. Et tuu ikinä saamaan hyötyä takaisin, tai paskimmassa tilanteessa ei edes ole hyötyä!

    Aurinkopaneeli myyjä koitti saada myytyä paneeleita.
    No mie kerroin miun sähkön kulutuksen vuoteen 2000 kwh, et eiköhän katsella joskus toiste!
    Noo mut ois tämmöinen mökki juttu systeemi, muista mikä se oli!??
    Plaaplaaplaa
    Paljon noin suunnilleen kustantaa???
    ~7000
    No sitä mie pelkäsinkin, jos miul ois seittemän tonnia, nii energian säästöks hommaisin isolohkon tuohon miun autoon! Kiitos hei!
     
    Muokattu: 27.10.2017
    mikkis83 tykkää tästä.
  14. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Miulle soittaa muutaman kerran kuukaudessa millon mistäkin että olisivat nyt meilläpäin kuvaamassa viemäreitä. Naapuri kuvautti viemärit ja saivat kamerallaan ronkittua röörit tukkoon, sittenhän se remontti oli pakko tehä... Ei kiitos meille, eivätkä perkele millään meinaa luovuttaa kun ihan ilmatteeks tulisivat tekemään.

    Kotitalousvähennyksestä sen verran, että tähän aikaan vuodesta osaava myyntimies varmistaa kaupan jakamalla urakan tälle vuodelle ja osittain ens vuodelle. Sillon alkaa jo pers'aukisen (siis minun) tiliote näyttämään paremmalta kun vähennyksen saa tuplana ;)
     
  15. Rotten

    Rotten Gearhead

    Muokkasin, 2000kwh vuoteen, ei euroja, lähellekkään!
     
  16. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Meilläkin, vaikka talvikulutus on välistö melko huippua, on vuoskulutus pyöriny hyvinki tarkkaan siinä 15000kwh- miun mielestä niin vähän, etenki suhteutettuna taloon, että ei aiheuta toimenpiteitä.
     
    urho3 tykkää tästä.
  17. meteor

    meteor Gearhead

    Poika etsi nettiautosta opiskelijabudjetin kärryä citikan saxon tilalle, saisi edes vähän rautaa/ruostetta ympärille. Nettiauton halvempien myyjät eivät ilmeisesti halua luopua rakkaista romuista. Eka ei vastaa puhelimeen eikä viestiin, en tiedä millä yhteyttä voisi ottaa . Seuraava vastasi kyrpä otsassa ja luetteli vikalistan ja melkein heti luuri kiinni, kuitenkin numeron perässä luki soita niin kerron lisää. Nyt ei vastaa numeroon eikä viestiin jos haluaisi mennä ostomielessä paikan päälle. Onneksi tarjontaa löytyy, itse olisin tyytyväinen jos joku soittaisi jos olisin myymässä halpaa kotteroa.
     
    rane58 tykkää tästä.
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ehkäpä ihmeellisiä ostajia -topicin päähenkilöt olivat ehtineet jos ottaa yhteyttä. Oli kasvanut se jorma otsikkoon.
     
    rane58 tykkää tästä.
  19. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Sit vielä jos myyvät eläkeläisille on touhu sata kertaa röyhkeempää. Tullaan sisäön tekemään joku kartotus ja sit uhkaillaan kaikella ihan käsittämättömällä mitä tapahtuu jos ei nyt osteta jotain putkiremppaa 70- luvun asuinalue talon kokoseen taloon jollain 20 000 eurolla tai asenneta uusia rännejä piilorännien tilalle, talo voi syttyä tuleen vanhoista pattereista, nyt uudet talon hinnalla sähkössäkin säästää vuodessa maksaa ittensä takasin....
     
  20. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mulle myivät ikkunoita joskus kun asuin kotona. Myyjä alko lätisemään että halvalla ikkunat.

    Totesin eka että eikö teilläpäin asenneta ikkunoita jo rakennusvaiheessa eikä 20 vuotta rakentamisen jälkeen, olisitte sillon soitelleet? Ei me toisia tarvita. Yleensä diksummat tossa kohtaa sanoo että ei sitte mitään kiitos hei.

    Mut tää provosoitui ja alko sanomaan että et ymmärrä laisinkaan asiasta mitään, olisko vanhempia siinä lähellä niin voisi heidän kanssaan keskustella?

    Isä totes vierestä että myykö se firman X ikkunoita, se soitti mulle just aamulla.

    Sanoin sille myyjälle että oot soittanu aikasemminkin tänne jo tänään, mikset usko kerrasta et ei tarvita ikkunoita.

    Totesi että ei ole soittanut. Sanoin että lähimuistinne on niin rapautunut että epäilen dementiaa ja en köy kauppaa dementikkojen kanssa, muistatko kuka on edunvalvojasi, voisin hänen kanssaan keskustella että häiriköit ihmisiä.

    Sit se löi luurin korvaan.

    Toinenkin tapaus oli missä en haukkunu dementikoksi mutta myi silti mulle ikkunoita ja oli kaikki muut talon asukit jo soittanu läpi.
     
    mikkis83, Jake-85 ja Pertti K tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!