Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No meinasin sen sun edellisen viestin kohdalla jo vastata että sillä ei oo kameraa tai se on rikki. Tiesin!
     
  2. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Näin aikoinaan Keravan rautatieaseman viereisessä kodinelektroniikkaliikkeen mainoslause
    " Tahdomme valita asiakkaamme" saivat muuten valita aivan keskenään kun kävin ja mainostivat slouganiaan samalla kertaa.
     
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  4. miguelo

    miguelo Gearhead

  5. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Ja koska eletään suomen oikeuslaitoksen ehdoilla, joka on joidenkin vasemmistoliberaalien aatteelle rakennettu, niin mitään konkreettista rangaistusta ei noille paskapäille seuraa.
     
    Norri ja rane58 tykkäävät tästä.
  6. Larry

    Larry Double Gearhead

    Useinhan nuo keräilytavaran myyjät ei mitään alan asiantuntijoita ole, joten hoksottimet saa olla terävänä ostajalla.
     
  7. Aslak

    Aslak Gearhead

  8. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Veikkaisin että ovat UV reagoivia, kuten sodan ajan lentokoneiden mittarit. Eli mittareiden numerot, viisarit ja tekstit oli malattu fluorisoivalla maalilla, ja UV valo sai ne sitten näkyviin sopivan kirkkaasti, ilman että näkyi viholliselle?
     
  9. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Tuo huutiksen ilmo ja nimim. "persereika3000" ... *huutonaurua*

    -JJ-
     
  10. multsi

    multsi 2nd gear

    On myös aina vaihtoehto, että myyjä on vain tyhmä eikä kusipää tai huijari tarkoituksella.

    Eiköhän alan harrastaja tunne tuon alan kamat sen verran hyvin, että tietää mitä ostaa. Pelkästään jo näin maallikon silmään melko vähän patinoituneelta nuo näyttävät.
     
  11. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Vähän itte kanssa mietin tuota, itekkin sain joskus hirmusen vihapuhe-sähköposti ryöpyn kun kauppasin jotain sota-sälää ja jotkut oli möykkäämässä että "ei ole aito, ei ole aito, älkää ostako", ja sähköpostiin "kusettaja ota ilmotuksesi pois kun koitat myydä tuota tavaraa aitona" ja hinta oli mulla sillä joku 100€ tai vastaavaa kun oli täysin käyttämätön.

    Olisko ollu luger pistoolikotelo se mitä myin pois ja en erikseen isoilla kirjaimilla maininnut että TÄMÄ EI OLE AITO SOTA-AJAN PISTOOLIKOTELO VAAN JÄLKITUOTANTO KOTELO!!
     
  12. Chevette

    Chevette 3rd gear

    Toisenlainen myyjä vaihteeksi,myytävänä palstalla oli vanne/rengas paketti myynnissä ja miellytti omaa silmää.Laitoin sähköpostia offseteista ym ja kuvia sekä tietoa tuli,vähän rönsylikin harrastus jutut.Eivät sopineet suoraan mun kiuluun mutta spacereilla ok,yksi rengas olikin kuluneempi mitä mitä myyjä muisti joten lupasi tingata kun spaceritkin täytyy hommata.Vkl tingattiin ja tarjoukseni hyväksyttiin,seuraavaksi myyjä pyysi osoitteen että minne lähetetään,olin varautunut maksamaan ensin mutta myyjä sanoi että maksat sitten kun näet että vanteet sellaiset mistä puhe ollut.2pv ja vanteet hyvin pakattuna mh:ssa,naama messingillä kuin lapsi jouluna avasin paketteja niin eipä siinä tarvinnu muuta kuin käydä nettipankissa
    Ps.terveiset Pietarsaareen jos myyjä lukee
     
    mikkis83, Hai, rane58 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Myyjä oli rohkea.
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Sillä oli nimim. Chevetten osoite...
     
  15. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Monet ovat minullekin myyneet posti- tai matkahuolto ennakolla ja aina olen lähetykset lunastanut.... :cool:
    -Kaikenlaista, halpaa ja kallista tarroista talvirenkaisiin.... ;)
     
  16. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Oli taas myyjä. Sovittiin tälle päivälle auton katsomista/kauppoja.

    Oli sit puhelin kiinni. Et sai nukkua pahaa oloa pois.

    No jäi kyllä sit nyt kaupat tekemättä
     
  17. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Näissä keräilypiireissä taitaa asia olla vähän niin, että lähtökohtaisesti kamppeet myydään aitoina, ellei sitten erikseen mainita kyseessä olevan jälkituotanto/kopio/kiinanroska. Toisin sanoen protokollaan vähän kuuluu se, että capsit päällä joutuu naputtelemaan ton disclamerin myynti-ilmoonsa, jos tietää myyvänsä ei-aitoa. Sinällään en oikeastaan hämmästy lainkaan, jos sulle alkoi tulla ns. scheissea niskaan...

    -JJ-
     
  18. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Selailin tuossa töitten jälkeen nettiautoa, ja tänään olikin tullu mielenkiintonen käyttökulkine tarjolle tässä kotikylällä.
    Aattelin että soitanpa heti, kun yleensä tulee muutama päivä ihmeteltyä ja sitten ilmotus jo häviää... Myyjä oli reissussa, illalla voisi tulla katsomaan tai sitten huomenna. No itse en huomenna pääse ja sanoin että mukavempi ois valosan aikaan auto nähdä, "no niinhän se on, siel on avaimet paikallaan ja ovet auki, osoite on #######, käy kattomassa ja koeajolla" o_O
    Sanoin että kova on luotto tuntemattomaan soittajaan, mutta pitihän sitä käydä sitten koeajamassa :D

    Koeajon jälkeen soitin myyjälle että nyt on auto nähty ja ajettu, mutta on vähän liian paljon tekemistä niin eipä tuosta taida minun autoa tulla. Hetki vielä höpöteltiin niitä näitä ja toivoteltiin illanjatkot. Melkeen harmittaa että auto oli niin huonokuntonen ettei kauppoja tullu, oli kyllä ihmeellisen mukava myyjä :)
     
    käkkyläjuntti, jarona, miguelo ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. miguelo

    miguelo Gearhead

    Monestihan on osoittautunut, jotta hyvillä myyntikuvilla ostajan mielenkiinto saadaan myytäviin tuotteisiin heräämään, ja yhteydenottoja ostajakandidaateilta tulee.

    Siispä suosittelen panostamaan kuvienottoon ja ilmoituksen laadintaan ylipäätään.

    Sattumoisin huomasin tämän ilmoituksen tori-sivustolta, jolloin pieni yksityiskohta myyntikuvan vasemmassa alareunassa kiinnitti huomioni.

    https://www.tori.fi/vi/45868284.htm

    Tokihan myyjä voi olla vaikkapa nuuskaa käyttävä diabeetikko, mutta 046 - numero, (prepaid?) ei myöskään kauheasti luottamusta aina herätä.
     
  20. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No joo, huhtasuo ja tuommoinen kuva...
    Kyllähän siitä herkästi johtopäätöksiä vetää.
     
    miguelo tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!