ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. RB-440

  RB-440 1st gear

  Koitin joskus myydä lavamossea, kun oli jäänyt ajoharjoittelusta ylimääräiseksi. Yksi tyyppi soitti vissiin neljä tunnin puhelua, jossa keskusteltiin siitä, miten hieno auto lavamosse on. On se hieno. Mutta ei niin híeno, että olisi katsomaan tullut.

  Toinen, aika ärsyttävä ostattelija soitti varmaan viisi kertaa ja tinkasi ja tinkasi. Viimeinen puhelu päättyi tälleen,

  Ostaja: "1500mk on liikaa, mikä on tiukka hinta, niin tulen hakemaan lauantaina pois."

  Minä: "1500mk on aika tiukka hinta, kun ei siitä muuta puutu kun kilvet"

  Ostaja: "Mitä mä sillä teen, kun se ei ole rekisterissäkään?"

  Minä: "Mistä mä sen tiedän, sähän sitä ostamassa olet, eikö sun pitäisi tietää?"

  Jostain syystä tuli luuri korvaan :lol:
   
 2. Damned

  Damned Gearhead

  :lol:
   
 3. Qjet

  Qjet 1st gear

  TIRSK...terveisin vanha ja pervo setä...mutta: Mitä se sillä kahvipaketilla olisi tehn...??A-haa !
   
 4. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  liekkö tzättiauto nigga huijari tälläkertaa nimeltään Ruben Amaro, ei löytyny googgelilla emaili osoiteen perusteella mitään... onko muita lähestynyt osto aikeissa?

  en vastannut
   
 5. golden rocket

  golden rocket 3rd gear


  näinhän tuo on että ihmisistä tulee hulluja kun näkee myynti ilmotuksen jossa annetaan jo kelpaa jarrutetut kalsaritkin kahella raidalla. oli kuivauskaappi myynnissä 10e ei soiton soittoo kuukauden päiviin, no laitoin lahjotuksena 15min kun kaappia tultiin hakemaan.
   
 6. Jokeri

  Jokeri Gearhead

  Eihän ny kukaan kympillä hae kuivauskaappia. Olisit laittanu hinnaksi 50-100e ja vielä tietoihin että pikkuisen vaurioitunu niin ostajia olis ollu jonoksi asti.
  vrt jos myyt autoa halvalla niin parempi kolhia sitä vähän ja tuplata hinta niin kauppa käy
   
 7. golden rocket

  golden rocket 3rd gear

 8. KajS

  KajS Gearhead

  Olinpa taas idiootti. "Erkki" soitti perjantaina ja pyysi varaamaan mun hienot ruostutetut vanteet ja renkaat maanantaihin. Hän asuu Turussa, mutta on just lähdössä eikä kerkee hakemaan. Uskoin. Eilen soitti yks hemmo ja kysyi vanteita ja renkaita, sanoin, että ne on varattu Erkille maanantaihin. Mä soitan jossei Erkki osta. No, hemmo laitto tunnin päästä tekstarin, että löysi toiset. OK.

  Tänään maanantaina laitoin sitte 8.30 tekstarin Erkille, että vanteet ja renkaat on Turussa, mihin toimitan. Ei vastausta. Rupesin lähempänä puolta päivää soitteleen...tuuttaa aina varattua...soitonsiirto ittelle tai sitten appilla blokattu mun numero. Jäi myymättä.

  Mitä opimme? Heti kun puhelin soi, pitää kysyä, mihin mä tuon nuo nyt. Sillai meni mondeon hienot punaiset peltivanteet kaupaksi. Ja Lidlin kautta kotia koppa ykköstä mukana.

  Mut voi kyllä listata myös tonne omituiset myyjä osioon, kun haluaisin pari kertaa vuodessa saada jotain myytyä.
   
 9. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  eipä noita kannata varailla useamman päivän päähän, liki 99% varmuudella jää lunastamatta.

  viimeviikon alussa aiko joku tulla hakeen v.laatikon loppuviikolla, ei näkyny eikä kuulunu.
  eilen illalla soitti eräs herra pensapumpusta, kävi tänään töitten jälkeen hakemassa niinkuin eilen lupasi.
   
 10. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Mä varaan aina kaikille kysyjille ja myyn sitten ensimmäiselle, joka tulee hakemaan.
   
 11. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Noita "Erkkejä" tuntuu olevan pilvin pimein täällä Ruotsin puskurivaltiossa...

  Itse jos haluan jonkun tuotteen ja myyjä ei suostu erkinpelossa varaamaan, laitan heti tilille käsirahan tai koko summan ja haen kun kerkiän tai myyjä postittaa. On tähän asti toiminut, liekö tuuria kun ei oo kusetettu? Joku voi olla puhelimessa maailman asiallisin tyyppi ja silti toinen osapuoli ei saa mitä tilaa.
   
 12. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Heh, tuossa voi tulla nenä punaseks jos Varaaja nro 2 tai 3 tai ties kuinka monennes tuleekin paikalle parinsadan kilometrin päästä siinä uskossa että tavara odottaa häntä ja vain häntä ja se onkin myyty jo. :rotfl:

  Mulle on suututtu jo siitäkin, että oon kehdannut myydä pois auton jota heppu ei edes ollut varannut (saati maksanut käsirahaa), oli vain tulossa kattomaan sitä ohikulkiessa noin viikon päästä. Mulla ei ainakaan ollu mitään tietoa kauppojen varmuudesta, ehkä hällä oli joku eri ajatus, mene ja tiedä... Laitoin sentään oma-alotteisesti sähköpostia että auto on myyty, ettei tule turhaa käyntiä sitten viikon päästä, niin haukuthan siinä sain. :lol:

  Kyllä se on näin että First Come, First Serve, ellei raha liiku ensin.
   
 13. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Se kuka tuo ihan oikeata RAHAA käteen,saa myynnissä olevan tuotteen omakseen :-? ...Olkoot varaajat ja muut "tosiostajapellet" vaikka kuusta tai marsista tulossa mukamas katsomaan....mutta tuossa kohtaa ei sillä ole mitään väliä :lol: ...Näin ainakin minun kanssani homma menee,jos jotain olen myymässä :-?
   
 14. coolcarshq

  coolcarshq 2nd gear

 15. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  se punanokkanen varaaja nro.2 tai 3 kyllä soittaa lähtiessään hakemaan kysyäkseen osoitteen, paikallaolon ynm. ja kuulee siinä samalla onko tuote vielä saatavilla syystä tai toisesta.

  se on oma vika jos ei heti tuu tai halua maksaa etukäteen tilille varausmaksua turha siitä on vouhkasta jälkikäteen.
   
 16. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Näitä 50v nuoria miehiä riittää näköjään,jotka hankkimassa ensimmäistä harrasteautoa...tunti kerrotaan puhelimessa juttuja tulleesta erosta ja siitä miten lapset on jo isoja eikä tarvi ees takapenkkiä...sitten tullaan uudella cdi mersulla tai vastaavalla kattomaan 30 vuotta vanhaa...alle kymppitonnin jenkkiä ja aletaan hakeen vikoja...ihmetellään ku vähän tärisee kyyti jne...siskonmies tietenkin asiantuntijana mukana.edelliseltä haaveilijalta kysyin että mikä käyttis on ja onko ollu jenkkilotja paskaa aiemmin...vastauksen saatuani kerroin että ei kannata tulla....matkaa oli kuitenki pari sataa kilsaa.näin säästyy molempien aikaa...pelkällä 0700-alkuisella numerolla vois tienata hyvin kun kuuntelis noiden haaveilijoiden juttuja....ei ois ikä vaan tuloraja niin ainoastaan köyhät soittelis...näitä nimittäin riittää...köyhiä siis itseni mukasn lukien.
   
 17. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Pari viikkoo takaperin kaverille tuli justiin tämmönen ostaja vastaan, voi sanoo notta joka yksityiskohta täsmää... :rotfl:

  Yli 3 tuntia tutkivat -77 vuosimallin autoo melko pitkän koeajon kanssa ja lopuksi totesivat ettei tää nyt kyllä ihan mersun veikkanen oo. :eek:

  Kaupat siitä sentään tuli...
   
 18. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Markoyt,helvetin hieno idea toi. Wannabe autoharrastajan palveleva puhelin. Kuinkahan kauan niitä jorinoita jaksais kuunnella edes maksua vastaan.Ot:Yksi tuttu pitää Tarot korttien tulkinta maksulinjaa ja tienaa ihan jees. Niistä korteista se tuskin tietää yhtään mitään...
   
 19. toyopet

  toyopet Gearhead

  Viime viikolla lähti raato pihasta. Ei kylläkään tämän ostajan matkaan vaan ihan romunhakijan kyytiin.
  Oli se ostaja jotain haikaillut, että pitäisi hakea mutta paloi kortti yms. :D
   
 20. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  M..
  Jun 15 (3 days ago)
  to Morris


  This sucks. Fuck off wasting my time.

  ------------------------------------------------

  On Monday, June 15, 2015, Morris Scott <file1950morrisscott@outlook.com> wrote:


  Hello my dear M..,


  Thanks for your reply. From the looks and description of the car, I am satisfied with the car and willing to buy the car at the price you quoted. I would have loved to visibly inspect the car personally but my present location and nature of my job will not allow me to come to you now but be rest assures that I am satisfy with the car and willing to buy it at the price you quoted. I want to respectfully ask you to remove the advert from the internet platform if it is possible and should other persons contact you for the car, be kind enough to inform the person that there is already a buyer to buy the car. Because of the United Nation decision to build up more security all over the world against the deadly terrorist group, I have been assigned to come and work in your country military force for a year before going back to my country United States of America and that's why I am pleading for your help to safe guide the car for me.


  Let me have the pleasure to introduce myself to you. My names are (Morris Scott) writing you from UN military camp Jalalabad, Afghanistan. Based on the United States legislative and executive decision for withdrawing troops from Afghanistan UN military, I have been deployed to come and work in your country military force camp for one and half years. The aim is to help beef up terrorist targeted states on war against terrorism especially the European Union, South American and the United Nations. Please I hope you will maintain the trust and confidence of what I am about to reveal to you. I have in my possession the sum of Nine million three hundred thousand Unites States Dollars (9.3 million USA dollars) recovered on one of our raids in a terrorist camp in Kabul Afghanistan. I did not submit all of the money to the military authority as I needed this money for myself after all these years and much scrutiny. I packed my own share of money in a box and the box deposited with the Red Cross official here in the military camp and informing them that it is my personal BELONGING that I want to send to my relative.


  I deposited the box with a Red Cross officials here in the military camp and letting them know that I am making contact for my relative that I will like the box to be delivered to. I cannot move the money myself and there's no way I can have the money sent through bank-Because we are not allow free movement to operate any bank transaction. So please I need your help to stand for me in receiving the box without letting anyone know on what is inside the box. I will make all arrangement with the Red Cross official to transfer the box to you as my relative to receive the box. You will have the money for the car collect and 30% of the money for your assistance to help me make sure the money is safe guide until I come out from here to come and meet with you.


  Please kindly try and reply back to me with your contact information's such as : Your Full names, Direct telephone number, Your address, A scan copy of your identity So as to enable me proceed with the registration and sending of the box to you as my representative. I want to assure you that you will not get involved in any danger helping me to as I have mapped out plans to carry out the transfer of the money without you and I getting in any problem. Please you can only reach you through email because our calls might be monitored by the military authorities.


  Best regards

  Captain Morris Scott  --------------------------------------------------------------------------------

  Date: Sat, 13 Jun 2015 22:32:33 +0300
  Subject:
  From: m..
  To: file1950morrisscott@outlook.com  Hi,

  Thanks for the question. I would like to have over xxK€ but of course I'm willing to listen your offer. Let's discuss. If needed, I can take some detail photos for you.


  Regards,

  M..


  --------------------------------------------------

  Hello,

  i want to purchase your car what is your last price.


  Regards


  Ota yhteyttä kysyjään seuraavilla yhteystiedoilla: Morris Scott

  Puhelinnumero: +56009308560
  Sähköpostiosoite: file1950morrisscott@outlook.com
   

Kerro tästä muillekin!