ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead


  Ei. Koska sun vaihtoehdossa se pitää sua vaan kusipäänä. Mun vaihtoehdossa se ehkä tajuaa itsekin vaatimuksensa älyttömyyden. ;)
   
 2. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Voi olla, tai sit ei.

  Ite en lähtis millekään vajaan 800km:n huviajelulle satkun romujen takia, vaikka ne bensarahat maksettais tuplana (ei se suklaapatukka, viisastelijoille tiedoksi;)).
   
  isalmela ja Karpov tykkäävät tästä.
 3. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Olispa jännä seurata kun tuo 60 tinkaaja ostaa autoa amerikasta. Monesti ne kuljetuskustannukset lisätään tavaran hintaan, ei vähennetä. Mutta täytyypä kokeilla seuraavan kerran, tarviskin rokkiautosta taas tilata.
   
 4. ramman

  ramman Double Gearhead

  oisit sanonu, että lahtelaisille näissä on erikoishinta 140 egee ja tuosta tottakai voidaan tuo neljäkymppiä tinkasta matkarahoja :D
   
  viikinki75, miguelo ja Pertti K tykkäävät tästä.
 5. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Tuskin kukaan ois maksamassakaan alle satkun rojuista edes sitä 130€ etukäteen bensarahoina, että saa nähdä rojut. Tosin en mäkään tolla hinnalla olis valmis lähtemään, joten hinta pitäis nostaa kovemmaksi.

  0.40€/km. voisin lähteäkin satkun rojuja näyttämään, JOS olis hyvä auto alla, eikä muuta tekemistä.:)
  Mut alkais tulee rojuille hintaa.
   
  FuryIII '71 tykkää tästä.
 6. Nupa

  Nupa Gearhead

  Siivoilen nurkkia ja kertynyt iiiiiiso kasa veehooässiä, pistin tonne myyntiin kun ei oo edes toimivaa nauhuria ittellä enää... parit kuvat ja saatesanat suurin piirtein "ostovideot ja kasa omanauhoitteita, ei tietoa mitä aarteita noista löytyy, kaikki kerralla, tarjoa" niin eikös jo yks sankari halua ostaa pelkästään nuo omanauhotteet o_O
  wtf?
  Jos mulla olis "omanauhoitteita" niin nehän mä varmaan laitankin kiertoon, jea raitt :D
   
  Nikuzai, kuutio, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Olipa taasen kerran "ihmeellinen" ostaja. soitteli ei tavoittanut laittoi txtn, soitin sovittiin tapaaminen ja auton tutkailu, tuli sovittuna aikana koeajoi kamppeen totesi viat ja sanoi kyl me tää otetaan, totesi et rahoista pitää veljien kanssa jutella hän soittaa illemalla. Soitti illemmalla sanoi rahojen olevan , kysyi voiko noutaa samantien. Totesin parin tunnin kuluttua kun on eukon kanssa kaupassa käyty. Parin tunnin päästä soitin et kotosalla ollaan tervetuloa, hän lähtee automaatin kautta ja tulee hakemaan . Tuli hakemaan löi rahat kouraan ja lähti tyytyväisenä ostoksellaan kotia kohti... Ihmeellistä eikö? Ja centtiäkään ei tinkinyt pyynnistä, vielä ihmeellisempää? Ja, juu ensimmäinen paikalle vaivautunut oli vielä.

  Näin se kauppa menee kun ilmoituksessa hyvät kuvat ja teksti totuuden mukainen ja eritoten hintapyyntö kohdallaan. Simple?
   
  Muokattu: 15.8.2019
  Kurko, Norri, mikkis83 ja 13 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Tommosia on mullakin ollut pari edellista kun Akun ja Volkkarin myin. Kärryn ostaja vähän yritti, mutta kun sanoin että katotaan viikon päästä hintaa uudestaan jos ei ole mennyt niin luovutti ja Volkkarin hakija papereita tehdessä kysyi että niin mikäs se hinta olikaan ja naputteli nettipankkiin. No mää olin sitä hintaa jo Karpovin vitt... suosituksesta jo 400 tiputtanut. Molemmat ensimmäisiä paikalle vaivautuneita.
   
  mikkis83, mikaa7146, Karpov ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. kuutio

  kuutio Gearhead

  Mä sain eilen illalla mun vanhan tr-kaivurin myytyä. Ihmeellistä ostajassa oli että tuli paikalle täsmälleen ilmottamaansa aikaan ja kertoi heti ettei hän näistä mitään ymmärrä...

  No on jonkunlainen päällikkö ja kohta oli 3 palkollistakin vanhaa valmettia ihmettelemässä.
  Kukaan ei suostunu ajaan ja kokeileen (??) niin mun piti sitte antaa pienimuotoinen kaivuunäytös.. kovasti koitin muistaa kaikki pikkuviat kertoa mutta kun vastapuolet ei selvästikään oikein ymmärtäneet kamppeesta. Moneen kertaan sanoin että mitään pielavetisiä en minä ole tehny, mutta tää saattaa vaikka huomenna levitä, on vm 1976...

  Ihmeellistä oli myös se ettei yrittänytkään tinkiä, no mun hintahan oli reilusti nettikoneen halvin.. papereita tehdessä mietin että ostikohan itelleen viidenkympin villityksessä..
  no on niitä paljon hölmömpiäkin ostoksia, wanhassa raudassa ei oo raha hukassa. Ja joka poikahan haluaa oman kaivurin.

  Ainut negatiivinen juttu oli rahaliikenne, että kun halusin käsirahan, nimittäin puhelin soi ja seuraava kiinnostunut ilmoitti jo lähtevänsä tulemaan, niin ei ollu varautunut ja joutu seinästä hakeen.
  Eikä myöskään meinannu ymmärtää että kone ei lähe pihasta enneku suoritus näkyy mun tilillä. Olisivat heti lähteny viemään.
  En luota siihen että vaikka mun nenän edessä näpytellään verkkopankkia että kävyt tulee.

  Mutta pitkästä aikaa tästä kaupasta jäi positiivinen fiilis. Ja todentotta, pitää olla hyvät kuvat ja hinta kohillaan.
   
  mikkis83, Gary Grand, miguelo ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. viijari

  viijari Gearhead

  Kysynnän ja tarjonnan lakihan myynnin pitkälti määrittää. Reilu vuosi sitten laitoin -70 lukusen Fordin myyntiin. Kutonen ja c4 siinä oli. Pudotin hintaa niin viikossa lähti tyytyväiseltä uudelle nuorelle alan harrastajalle. Ja hinta oli alle 3k€. Ei vaan ollut suosittu malli.
   
  kuutio, Sounderi ja Karpov tykkäävät tästä.
 11. HRTP

  HRTP Gearhead

  Itse myin taas tänään vikan traktorin pois ja ostaja oli tyytyväinen koneen kuntoon ja hintaan kun kerroin suoraan minkälainen kampe on kun maanantaina siitä soitteli ja tänään aamusta kurvasi vaihtolava autolla koneen hakemaan pois. Nyt vaan pitäisi itselle löytää traktorikaivuri tai kaivinkone entisen tilalle joten saattaa olla seuraavien viikkojen aikana kyseisten koneiden omistajille aika ihmeellinen ostaja kyselemässä kamppeista :D Huonoon yksilöön kun rahojani ala hukkaamaan vaan nyt tarkoitus etsiä mahdollisimman hyvä kuntoinen yksilö ettei heti tarvitse alkaa täys remppaa koneeseen tekemään :lol:
   
  isalmela tykkää tästä.
 12. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Kyllä kansa tietää!
   
 13. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Kai se sanonta "aika tavaran kaupitsee"pitää jollakin tasolla paikkansa. Olisi jotenkin sosiaalipornomaisen jännä tietää millä hinnalla lopullinen kauppa on tehty/tehdään joidenkin myyntilaidan kiintotähtien kohdalla, kuten esim. Termosen Fury tai Hännisen Caprice.
   
  maverick999, miguelo, kuutio ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. Nupa

  Nupa Gearhead

  Mulla oli myyntipöydällä teatterikiikarit, brändnjyyinoriginalbox. Yks niitä katteli ja kysy hintaa.
  Euron.
  Ai sellanen ryöstöhinta? Anto kaksegee, tossa pidä loput.
  Kaivoin egen takasin, ei ottanu. Pit heittää se ege sen perään, että ota ny perkele vaihtorahat siittä. Ei ottanu. Ihme rahoillaelvistelijä.
   
  deeäxä, rauarp, Gary Grand ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Lienee sama mies jonka näin Tokmannin kassalla. Humalaisen oloisena tuli yhden oluttölkin kanssa kassalle. Laittoi tölkin hihnalle ja odottii jonossa hiljaa vuoroaan. Myyjätyttö piippasi oluen jolloin mies puoliksi karjaisemalla sanoi "MINÄHÄN EN HILUILLA MAKSA" ja heitti myyjälle 20 euron setelin. Lähti menemään oluensa kanssa eikä ottanut vaihtorahoja vaikka myyjä perään huuteli.
   
  mikkis83, Nupa, Karpov ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. Carpenter

  Carpenter Double Gearhead

  Ei ollut köyhä eikä kipeä, vielä...

  (edit) ...tai ei ainakaan sillä hetkellä.
   
  Muokattu: 18.8.2019
  mikkis83, Nikuzai, kuutio ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Myyn mitään harvoin, mutta olen jo valmiiksi kyllästymyt näihin ”Varaa mulle tää. Mä tuun viikonvaihteessa hakeen sen” -tapauksiin.

  Siksi pyydänkin nykyään etukäteis varausmaksuna 50€, joka vähennetään myyntihinnasta tai maksetaan käteisenä paikan päällä takaisin mikäli kauppoja ei synnykään. Se hillitsee kummasti, ja minunkaan ei tarvitse raivata kallista vapaa-aikaa kalenteristani, että joku veivikaula tekee oharit. Tai jos tekee, niin 50€ on ihan passeli korvaus siitä.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 18. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Olen huomannut, että näille hupivaraajille se varausmaksu ei sovi. Mitään ei pitäisi varata ilman varausmaksua, niin loppuisi hupivarailut. Tai ainakin vähenisivät huomattavasti.
   
  kuutio tykkää tästä.
 19. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Tuo oli hyvä että maksun palautus käteisellä paikanpäällä, niin ostajakaan ei sitoudu kohdetta näkemättä muuhun kuin tulemaan paikalle.
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 20. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Ja 50€ on summana sopivan pieni, ettei mikään 10% myyntihinnasta kummittele tilillä ja sitten alkaa poru ja vääntö kun raha pitäis palauttaa. Jos siis jotain vähänkin tonniluokan tavaraa myy
   
  Pertti K tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!