ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Sen verran sanon. Että löytyy tosi ostajia. Viestittelijöistäkin......

  Itse bongasin nettiautosta ilman hintaa olevan mieleisen auton. Veikkasin hintaa kalliimmaksi. Enkä heti tohtinut kysyä. Jäi kuitenkin vaivaamaan se hinta ja rohkeasti kysyin s.postissa hinnan. Sieltä tuli hinta. Oli alhaisempi kun veikkasin. Mutta kuitenkin pikkusen liikaa mulle. Rohkaisin itseäni ja laitoin viestinä tarjouksen mikä olisi varas maksaa ja ostan jos sillä rahalla lähtee....

  No tuli viesti ja hyväksyi tarjouksen. Sitten soitin ja laitoin rahat tilille ja bussilla paikan päälle. Ja auto vaihtoi omistajaa.


  Ja tämän lisäksi olen jokusen auton ostanut ihan viestiä laitellen.
   
  onoff road, ari vw, sleepercooler ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. kuutio

  kuutio Gearhead

  Nokialaiset on tasasen turvallisia. Et saa ajettua sarjaa loppuun, ainakin yhdestä hajoo runko
   
  mikke88, Norri, Pertti K ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. virta

  virta 3rd gear

  Katalysaattorin ostajat on ihmeellisiä ostajia, jos myyt vaikka osia romuautosta se soittelu alkaa. Niinkun se käheäääninen ostaja joka soitti 046 aikuisesta numerosta, ääni niinkuin viskin polttama, kympin tarjosi kaista ja numeroita ois pitäny etsiä.Sitten niitä numeron kyselijöitä on riittänyt ja joku ollut tulossa hakemaan kattia muttei ilmaantunut paikalle.
   
  miguelo, Norri ja Karpov tykkäävät tästä.
 4. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Paat ilmoon ekana "katti ja akku jo myyty" ja puhelinnumeron molemmin puolin sama teksti. Lopuille lukutaidottomille vastaat et on jo myyty kaikista autoista katit, ja myyjään ite katit ilman välikäsiä. tai vaihtoehtoisesti jos haluaa niitä myyjä niin hinta = 50% uuden hinnasta.
   
 5. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Laitoin parin sadan euron Focuksen toriin, leimaa on mutta laittoa vaatisi jos ajelemaan meinaa lähteä.

  Äsken soitti "ostaja", kyseli missä auto on. Taustalla kuului kun nainen huusi että nyt ei lähetä mitään autoa katsomaan, sano että tulee näyttämään.
  Ostaja huusi sille naiselle että "ei nää kaaleet mitään näyttämään tuu, mie meen bussilla".

  Ei jääny epäselväks minkä vähemmistön edustaja soittaja oli, sanoi soittavansa illalla, piti laittaa numero talteen että tietää olla vastaamatta :D
   
  Fileeraus, sleepercooler, Norri ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Oon myyny mustalaisille paljonkin autoja, tosin liikkeestä käsin. Ne ei soittele koskaan niistä perään ja ei ole ollu koskaan mitään muitakaan ongelmia. Paitti että jotkut niistä ei ymmärrä selkeästi artikuloitunakaan Suomen kieltä. Siitäkin selviää huutamalla josta jos ei asia selviä niin ainakin sävy. Niin että jos saman rahan saa ni minulle on ainakin ihan sama kuka ostaa.
   
  zimi ja Norri tykkäävät tästä.
 7. Harri S

  Harri S Gearhead

  Mustalaisten kanssa on helppo tehdä kauppaa kunhan tekee ne paperit kunnolla siinä kaupantekohetkellä.
  Parit mersut hukkasin 2,5v sitten ja ihan hyvä että paperit tuli tehtyä kunnolla.
  Tässä tämän hetken tilanne, autot yhä samoilla omistajilla.
  [​IMG]
  [​IMG]

  Ja dieseleitä kun kerran ovat on se verohäntä molemmissa tällä hetkellä tuhansia euroja.
   
  miguelo, Pertti K, Norri ja 1 muu tykkäävät tästä.
 8. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Eläkä erehy ottamaan mitään vaihossa. Joskus mietittiin vaihtoa porukassa, jollain meistä 10 vuoden kokemus autokaupasta ja jollain 40 vuoden. Lopuilla oli siitä välistä mutta niin vain manne kusi silmään kaupassa. Niillä on verissä vuosituhantinen kokemus kaupan teosta. Myy, älä osta äläkä ota vaihdossa, tee paperit huolella, älä usko mitään selityksiä tai syitä, tarkista setelit, älä jätä ilman valvontaa omiin tiloihisi niin onnistuu kaupan teko
   
  Pertti K, Norri ja isalmela tykkäävät tästä.
 9. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Mieluummin en edes myy mustalaisille vaikka käteisellä maksavatkin.

  Kaksi autoa olen parin vuoden sisään myynyt manneille ja molemmista alkoi jälkipyykki ja pitäisi saada hinnan alennusta. Toinen vaati kaupanpurkua kun en ollut kertonut että autossa on vikaa (vajaa puol miljoonaa ajettu diesel ooppeli), viat kyllä luki myynti-ilmoituksessa mutta todennäköisesti manne olisi käräjillä voittanut kun olisi vedonnut lukutaidottomuuteen tms...
   
  Pertti K, Norri ja Karpov tykkäävät tästä.
 10. timuli

  timuli Gearhead

  Huutamista ne ymmärtää hyvin,nehän keskustelee keskenäänkin huutamalla...
   
 11. juhapih

  juhapih Gearhead

  Juu, saman viestin kautta kauppaan asti tempun tein tuon Ruottista hommatun Mätäröörin kanssa. Muutama hämärä kuva ja viestit ruåttinkielellä... Ja hyvä oli... hintaan nähden.

  Olinko ihmeellinen ostaja?
  Vaimo pitää ilmeisesti jumalana tai jotain... Kun kyäräsin Cupeen pihaan, niin taas kuului: -Herra jumala, minkä sä taas oot hommannu? Pitikö tosta maksaakin?Ja Ruottista asti!
   
  sleepercooler, fxsts, ari vw ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  melkein sama juttu itsellä ,tarjosivat fiestasta 300 ja käteisellä ,vastasin että en osamaksulla meinannut myydäkkään
   
  Pertti K ja Norri tykkäävät tästä.
 13. timant

  timant 2nd gear

  Peeaa tykkää tästä.
 14. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  ^Kaksi sanaa: no, huh ja huh. Oliko siinä jo kolme? Toivottavasti menee hoviin.
   
  belair66 tykkää tästä.
 15. Temppis

  Temppis 2nd gear

  Joku tarjos torissa viestillä 800e hintaisesta autostani 600e sekä minun pitäis tuoda auto hänelle 250km päähän. Vastasin että laita tonni tilille niin kyl mä sen sinne ajan. Ei tullu kauppoja.
   
  sleepercooler ja Pertti K tykkäävät tästä.
 16. maddis

  maddis Gearhead

  Olihan se ostaja siellä jo kommentoinut tapausta. Joku virolainen näyttäs olevan. Kuulemma 'väsyneet lapset mukana'. Vielä puuttuu, että olis ollut pimeä ja vähän hoppu niin menis jo 'Matti Käki' - sarjaan.
   
  belair66, 1purehell ja Pertti K tykkäävät tästä.
 17. chevyjussi

  chevyjussi 2nd gear

  Jos ei muut jaksa selailla tuota facebookkia läpi niin ostaja oli siitä syystä halunnut perua kaupan koska turvavyössä oli ollut hometta ja lattiamatossa. Omien sanojensa mukaan ei halua lapsiansa homeloukkuun.

  On tässä kyllä oikeutta saatu nyt koko rahalla. Vaikka kuinka yrittäisi valikoida kelle ei autoa ala myymään niin joskus voi sattua omaan nilkkaan, varsinkin kun nämä saa julkisuutta.
   
 18. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Halpoja autoja kun tulee sillointällöin myytyä niin on kai pakko alkaa tekemään erillinen lappu minkä allekirjoittaa ostajalle. Lappuun luettelee kaikki syyt (kone ja tekniikkaviat,kosteus ja ruosteviat ym ym sekä autosta ostajalle koituvat ylläpitokulut) joista sanoutuu irti ja vielä kerran isolla että auto myydään sellaisena kuin se luovutushetkellä on, tuota kun ei moni tunnu tajuavan. Nykyään lienee lisättävä vielä paperiin että ei ole myyjän vastuulla ilmaston lämpeneminen mikä johtuu myytävänä olevan auton päästöistä....
   
  Muokattu: 9.11.2019
  dart -66, Peeaa, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. jariha

  jariha Gearhead

  onneksi ei oo kusipäitä vielä löytyny ostajaksi mutta oottakaapa parivkoa jahka saan puntoon kansirempan tehtyä.... olisenverran paljon neekeriä rikkinäisestä justleimatusta paskastakin kiinnostunuo_O teen rempan omaksi terapiaksi en neekeriä varten:D ajan sit seuraavalla kerralla kun tuun käymään täällä kotopuolessa sen tänne sitten jos EI oo menny kaupaksi:poff:
   
 20. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Erittäin hyvä ajatus. Valitettava totuus on vain se, että tuollainen- sellaisena kuin se luovutushetkellä on- maininta kauppakirjassa on oikeudessa pätemätön lause. Käsittääkseni siksi, että ostajan laissa määriteltyjä vähimmäisoikeuksia ei voida poistaa. Tuo tietenkin vaatii sen, että asia viedään käräjille. Ostajan ja myyjän välillä pitäisi kyllä tuollaisen lauseen myötä tulla selvyys millaisesta kaupasta on kyse.
   
  Pertti K ja jariha tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!