ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Gammelpappa

    Gammelpappa 1st gear

    Kaksi kauppaa on syntyt niin, että ostajaehdokas on soittanut ja kysynyt millä hinnalla oikeasti tavara lähtee ja kun oon ketonut millä tavaran saa, niin kysytty tilinumero ja sovittu, että hakee myöhemmin. No muutaman päivän päästä ollut rahat tilillä ja tämä viimeinen myyty (auto) seisoo vielä pihassa, mutta eipä puhuttu muuta kuin tammikuun aikana ja kysyi vielä, että eihän ole tiellä jos vähän myöhemmin hakee auton, sama tuo, kyllä täällä maalla tilaa on.
    Kolme muuta autoa on pihasta lähtenyt sen ainoan soittajan matkaan, eli harvemmin niillä visteillä mitään on ostettu kuitenkaan. Nyt olisin kyllä saanut katalysaattorin myydä moneen kertaan, kyllä sitä niin usein kysyttiin 20-40€ tarjouksella.
     
  2. multsi

    multsi 2nd gear

    Nykyään ei kannata luottaa enää ilmoitukseen "pakoputki vähän vuotaa", vaan pitääkurkata alle, ettei katti ole lähtenyt tiehensä ja korvattu suoralla putkella.

    jostain syystä tuo katalysaattori innostus tuntuu räjähtäneen käsiin viime aikoina.
     
    dart -66 tykkää tästä.
  3. paja1

    paja1 Gearhead

    Ja jostain syystä noihin käytettyihin katteihin liittyy aika usein hiekanvärisiä ihmistä muistuttavia olentoja...
     
    Seevu tykkää tästä.
  4. Masa71

    Masa71 Gearhead


    [​IMG]
     
    Volvo_5.7, maxvo2, virta ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Tässä taas kaikesta ylimääräisestä tavarasta hankkiutunu eroon.

    Noh, eiku Toriin ilmotusta ( virhe oman mielenrauhan suhteen).

    Vanha takka kiertoon. Tuli perinteiset, tulee kaukaata asti hakemaan, laske hyvä hinta siittä hyvästä. Noh, heitin nyt jotain että päässee eroon. Noh on kuulemma työtönkin ja raha-asiat täten huonot. Niin se näytti asian laita olevanki ku Fonecta callerista katto, erään firman toimari oli kuka soitti :odbiggrin: :rotfl:

    Toki tyhmät ei täällä rikastu, mut pisti kyl naurattamaan. Eikä päästy ( onneks) ees kauppoihin, meinas hinnasta jäähä kii, lupas soittaa huomenissa pohdittuaan.

    Sen jälkeen meni puoltoista tuntia ni täysjärkinen ihminen soitti ja tinki 50€ sovitusta.

    Pääosin kyllä menny kaupat hyvin, ja yllättävän paljon sitä rahanarvosta roinaa nurkkiin onki kertyny. Kaiken a ja o on hinnotella ne tavarat niin et ne on tosiaan itelle ylimääräsiä, se parikymppiäki o enempi ku se romu siel nurkis yhä tai romaril.
     
    Seevu, isalmela ja Gammelpappa tykkäävät tästä.
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Matkailupuhelin sanoi pim. Vance oli lähettänyt viestin jossa han ilmoitti olevansa kiinostunut "in buying your Car part/accessory ad on TORI. Reply directly to my mailbox if it is still available for sale."
    wilderv169 at gmail.com

    En tiedä miten ilmoituksen voi myydä joten hyljäsin asian.
     
    Catrik tykkää tästä.
  7. karra

    karra Double Gearhead

    Jenkki joka asunut stadissa 18 vuotta osti mersuni. Ajattelin nimen perusteella feikiksi mut tosissaan se oli. Loppusuoralla kun kertoi että rahoitusyhtiö ottaa yhteyttä ajattelin taas että perhana taitaa olla huijaus. Mutta kaikki meni ok, auto piti katsastaa A-katsastuksessa ja verifioida siellä kaupan kohde sekä kaupan osapuolet. Rahoituskumppani Oy käytti A-katsastusta siihen. 8 päivää tosin kesti ennen kun rahat oli tilillä rahoittajalta. Käsirahan sain toki heti kun auto oli katsastettu, sitten sähköinen soppari ja varmenteen meilaus rahoitusyhtiölle. Auton tyhjennys plus vara-avaimet kouraan ja hyvää matkaa!
     
    1purehell ja isalmela tykkäävät tästä.
  8. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  9. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    niin, jos antaa pankkitietonsa tuntemattomien käyttöön niin väärinhän se olisi jos siitä ei mitään seuraamuksia ole. Ihminenhän oppii virheistään paitsi tyhmä ei opi koskaan mistään.
     
  10. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Albertilla on naseva kommentti tuohon ylläolevaan

    [​IMG]
     
    dart -66, Peeaa ja musta pässi tykkäävät tästä.
  11. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Erittäin hyvin sanottu juutalaiselta fyysikolta. Olen useinkin lainannut kyseistä sitaattia.
     
  12. bathory

    bathory Gearhead

    Vähän pilkun nussinnaksi menee. Mutta tuo lainaus ei minkään todisteiden mukaan ole Einsteinin sanoma.
     
  13. Temppis

    Temppis 2nd gear

    Taas joutuu vastailemaan selkärangattomien puheluihin ku yritän viiden satkun leimattua autoa myydä. Luvataan ummet ja lammet eikä koskaan kuulu puhelun jälkeen enää mitään. Voi pojat mä sanon että on viimeinen romu jonka myyn.:odrealmad:
     
    Zejk1 ja isalmela tykkäävät tästä.
  14. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Totta, havaitsin saman. Tarkkuutta pitää ja saa olla.

    "Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestä aivan varma."

    tää on se oikeana pitämäni versio. Ajatus kuitenkin selvisi mukaellustakin kirjoituksesta vissiin valtaosalle.
     
  15. Zejk1

    Zejk1 2nd gear

    Ihmetellyt samaa minäkin . Saako ihmiset jotain kicksejä vai ovatko he vaan niin yksinäisiä ? Ihme että soittaneet kun omalle kohdalle suurinosa lähettää viestejä. Itse kyllä tiedän mitä haluan tai tarvin ja onko "nippu" kunnossa sen hankintaan ...ei tulisi mieleenikään kysellä jos ei rahkeet riitä ostamaan....
     
  16. bathory

    bathory Gearhead

    Laita linkki ilmoon?
     
  17. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Ite miettiny monesti että minkä takia niitä romuja tarjotaan kaikille mulkuille nettiautossa ja torissa eikä vaikka täällä. Moni vissiin tarvii/ettii halpoja autoja täälläkin. Lainatakseni entistä oppi-isää autokaupan alalla: ”miksi mennä kauemmaksi silmään kustavaksi kun se voidaan tehdä täälläkin tuttujen toimesta”.
     
  18. tapsah

    tapsah 2nd gear Bannattu

    ^turha ilmotella kaikille mulkuille täällä kun ei oo sitä ostovoimaa täällä ,tällä tsättikanavalla ei oo muuta kun suuret puheet ja sunnaton määrä tietoa & kokemusta:D
     
  19. Temppis

    Temppis 2nd gear

    Viime maanantaina lähti. Olin 110% varma että taas hupisoittaja. Soitti sunnuntaina, kysy vain osotteen ja sano että hakee auton huomenna.
    No sehän haki sen ihan oikeesti, eikä edes kummemmin tutkinu autoa vaan löi rahat kouraan ja lähti tyytyväisenä pois :odeek: ja vielä se erikoisin, otti samana päivänä auton vielä omiin nimiinsäkin:odeek::odeek::odeek:.
     
    MJF, Catrik, cdv70 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  20. bathory

    bathory Gearhead

    Ihmeellisintä tuossa oli tuo samana päivänä nimiin ottaminen. Jos ajokuntoinen auto, niin itse ole bruukannut kyllä tehdä omistajan vaihdon saman tien trafin sivuilla.
     

Kerro tästä muillekin!