ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. laukkanen

    laukkanen 2nd gear


    Juu mulle tehny muutamaan otteeseen osto ilmotuksia ja joku muukin ihme jannu yrittäny koijata shekeillä ym.. rahoja/autoa :eek:
     
  2. virta

    virta Gearhead

    Eiköhän tuo vaihda nimeä päivittäin :)
     
  3. paja1

    paja1 Double Gearhead

    nettiveneen ilmoituksen kun päivittää niin välittömästi suoltaa sähköpostiin muutaman näitä paskakyselyjä :mad: on se kumma kun ei ne löydä sitä kun siitä etusivulta :eek: varmaan lykkäävät jokaiseen uuteen tai päivitettyyn noita,josko joku vaikka tärppäis :soosoo:
     
  4. trukki306

    trukki306 Gearhead

    oikeenkin tuttu hemmo !! asustaa englannissa perheensä kanssa ja on ammatiltaan lakimies... työmatkalla kylläkin juuri kiinassa... tälläkertaa :D

    viimeksi samainen heppu viestitteli avaruudesta.. oli näet nasan hommissa astronauttina ja halusi yllättää vaimonsa kun pääsee maatakiertävällä radalle..

    voi viddu että on hemmolla nimiä ja varmaan karmee liksa kun tekee noin montaa hyväpalkkaista duunia .. :eek: :D

    yritti parikertaa ostaa samaa autoani, eri nimellä kylläkin, viestitin hepulle että tietosi on annettu poliisille.... kumma juttu, ei tullut enää kyssäreitä. :eek:







     
  5. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    tää on internet. miun mielestä noi kömpelöt yritykset kusettaa eivät enää oiken ylitä uutiskynnystä. tulistuminen tollasista on miun mielestä vähän sama ku sais hirveet raivarit jostain viagra-mainoksista. jos sähköpostiin tulee roskapostia, ni se poistetaan. jos sitä tulee vitusti, ni kannattas miettiä missä kaikkialla surffailee..
     
  6. maurizio

    maurizio 1st gear

    Mä ilmotin yhdelle kyselijälle joka sattui juuri olemaan afganistanissa työmatkalla että mä panen sen muijaa silloin kun se on ulkomailla niin lopetti kyselyt jostain syystä?
     
  7. JnZm

    JnZm Gearhead

    Mä vastasin Silveradoa myydessä että "tuntuu että tämä on huijausta, ei ole mitään järkeä laivata SUOMESTA läpimätää pikkaria kun ehjiäkin sais esim. Jenkeistä?" ja mailit loppui siihen. Olikohan ainoo kerta kun sai järjellä perusteltua huijaria? :D
     
  8. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    Frank Wilson haluais ostaa mun auton tsätti-autosta, myynkö?
     
  9. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Minäkin menin ostaa nettiautosta Jeepin, ihme ostaja... :poff:
     
  10. bblock

    bblock 3rd gear

    Hyvä Rane,myös minä ostin nettiiautosta Jeepin...toinen ihme ostaja siis...
     
  11. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Ettei teitä olis huijattu ja myyty sama Jeeppi 2 kertaan! :rotfl:
     
  12. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Katsastuskonttorilla paperit tehtiin, kaitpa olisivat kusetuksen huomanneet ja mun Jeeppi on tossa pihalla parkissa.. :oops:

    bblock, hieno valinta ja onnea ajeluihin... :wink:
     
  13. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Niinpä vaan tuli (ei ihmeellinen, vaan oikea) ostaja, joka tuollaisen ensimmäisen netti-ilmoitukseen heitetyn viimeinen hinta -kysymyksen ja siihen antamani "vastauksenkin" jälkeen otti ja soitti, niin kaupat tuli tällaisen ihmeellisen myyjän kanssa. :rotfl:
     
  14. virta

    virta Gearhead

    Multakin haki kerran tuollanen "viimeisen hinnan kysyjä" auton pois...Mitään muuta se ei kysynyt.Ilmeisesti sillä oli niin tiukka budjetti auton ostoon.
     
  15. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    jeeppi-kuskeilla ei oo vielää osto-krapulaa... :-?
     
  16. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Kyllä oli lauantaina ihan normi [​IMG] olut-krapula... :oops:
    Ei ollut "osto-krapulaa", kyllä on ollut hymyherkässä Jeepin ratissa....[​IMG]
     
  17. bblock

    bblock 3rd gear

    Normi krapula täälläkin tänään :cry: ... suunnitteilla toisenkin Jeepin osto kun vaimo ei anna...siis ajaa Jeepillä vaan räppäilee itse sillä työmatkat
     
  18. rane58

    rane58 Double Gearhead

    On se Jeeppi niin hyvä ajaa.... :rotfl:
    -Tainnu mennä ohi saitin aiheen, ihmeellisiä ostajia todella... :poff:
     
  19. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Kävin eilen hakemassa Valluun 3-vaihteisen lattiamanuaalin kepin vivustoineen eräältä palstalaiselta. Sit ku siinä juteltiin, ni se tarjos mulle V8 darttia, johon sanoin ettei pysty ku ei oo rahaa ja pitäis päästä tosta furyn raadosta eroon. No siinä kävi nyt silleen et se ostikin ton mun furyn raadon. :rotfl:
     
  20. sami

    sami Gearhead

    Mun impalan ostajalle tuli ostokrapula. Kävi sunnuntaina viikko sit kattelemassa autoa pikku simassa ja löi satasen käsirahaa sanoen tulevansa maanantaina hakemaan. Ei tullu. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!