ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

 1. Hd-hippi

  Hd-hippi Gearhead

  No Jumalauta.

  Tuo kipikiin teksti oli parasta antia tässä otsikossa pitkään aikaan.
  Hvetin hauskaa luettavaa.

  Niin ja hyvä nimimerkki Rzlli.
  Älä helvetissä lue paria sanaa pidemmälle jos aihe ei kiinnosta tai kosketa millään tavalla.
  Niin mä ainakin teen.
   
 2. Rzlli

  Rzlli 1st gear

  Juu hyvänä ollaan. Jatkakaa! :rotfl:
   
 3. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Myin vanhaa museofillaria ja eräs rouva oli kovin kiinnostunut. Lähetin kuvat pyörästä hänelle ja kerroin, että pyörää säilytetään mökillä, koska kaupungissa jossa asun, tilat ovat rajalliset. Jos pyörä aidosti rouvaa kiinnostaa, voin käydä hakemassa sen mökiltä. Näin tehtiin ja rouva tuli pyörää katsomaan. Kävi koeajolla ja totesi, että ompa todella hieno näin vanhaksi pyöräksi. Harmi, kun hänellä vaan ei ole rahaa ostaa tätä... No voi V*****! Miksi minun sitten piti käydä hakemassa se mökiltä saakka kaupunkiin, jos ei ole aikomustakaan ostaa.

  Onneksi seuraavana päivänä tuli "pelastaja". Puhelin soi ja vähän juopon oloinen miesääni kyseli, että sulla on polkupyörä myynnissä. Joo, on kyllä. "Tarviin pyörän nyt heti. Missä oot?" Kysyi mies. Kerroin missä olen, mutta mies ei tiennyt paikkakunnasta mitään. Kysyin mieheltä missä hän on. Voin tuoda pyörän pihaasi. Kysyin vielä että onko miehellä käteistä? Pyörä kuitenkin maksoi saman verran kuin uusi fillari. "joo on, tuo se tänne". Olin aika varma, että tältä ei varmaankaan löydy rahaa. Pääsin pihaan ja ostaja paiskaa kiireellä rahat käteen ja vispaa samantien pyörällä menemään. Ok. Tätä voi kutsua nopeaksi kaupaksi. Eli tällä storyllä oli onnellinen loppu.
   
 4. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Mies oli varmaan jollain pelimiehen triathlonilla; juosten naisiin, 3 ja 1/2 minuutin vaakapaini ja aviomiehen fillarilla takas. Ja pyörä ei ollut siellä missä piti?
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Lauantai ehtoolla olin saunassa ja muutaman ottanut kun vilvoittelin ulkona. Alko kuulumaan pihalta talon kyljestä höpinää sarvista ja ratista jotka yhdistin Buickkiini.

  Siellä hosu pari tyyppiä taskulampun kanssa ja kun kyselin mitä löytyy niin ostamassa tässä ollaan. Yksi jantteri tuli vielä rappukäytävästä kun oli koputellut ovia siellä.

  Tähän päälle vielä armoton tinkaus (pyynti huimat 900e) 500 euroon. Ei tullut kauppoja.
   
 6. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  hah. ostamassa juu.

  tosin.. sitä minäkin olisin väittänyt tekeväni silloin kun kävin sitä sulla aiemmin myynnissä ollutta cutlassia katsomassa joku yö ohi ajellessani.
   
 7. pas2

  pas2 Gearhead

  ^Väärä otsikko, pitäs olla ihmeellisiä myyjiä otsikon alla.
  PS. Eikö tietoturva-turva ollut päällimmäinen od-päivityksen syy, miksi näitä silti on???
   
 8. Mac

  Mac 3rd gear

  Notta tuli itsekkin koettua todella ihmeelliset ostajat.
  Koko perhe pyyhälsi paikalle ja kiertelivät ja katselivat eivätkä juuri mitään puhuneet ja olin aika varma, että tämä oli tässä, niin rupesivat tuputtamaan käsirahaa/varausmaksua ennen kuin edes oltiin hinnasta puhuttu mitään.
  Ostivatkin vielä ja olisivat maksaneet pennilleen pyynnin, mutta pakko oli itse tinkiä hintaa alaspäin, kun ei ollut mitään turhaa valittamista ja nipottamista ostajan puolelta.
   
 9. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Edelliseltä sivulta alkanut vannekomedia sai tänään jatko-osan :D

  "Vanteiden hiekkapuhallus maalauksineen maksaa n 200 EUR, joten se kannata. Sitten yritimme itse hioa kahdesta vanteesta ruostetta pois, mutta ei onnistu koska on niin paljon ruostetta."
  "Lähetän renkaat sinulle takaisin ja sitten maksat minulle summan takaisin, sopiihan."

  Eipä taida sopia edelleenkään. Millähän tuon nyt sais ymmärtämään...
   
 10. 59Bel-Air

  59Bel-Air 1st gear

  Mukavaa harrastaa kun joukossa on Herrasmiehiä? Mobilisti 5/2012 eräs herra kuulutti ostaa Ladan vasemman puolen lokasuojaa.Minulta löytyi uusi soitin ostajalle ja sovimme ruhtinaalliset 60euroa+rahtikulut kehui viä edulliseksi
  Mukaan liitin ekstraa uudet takavalon lasit, katkojankärjet. Paketti matka-huoltoon Postiennakolla. MUTTA mitä Herrasmies ei viitsinyt edes noutaa pakettia paketti kävi Eurajoella ja maksoi minulle meno/paluun 31,05e no eipä taida kannattaa ainakaan Itäauton osia lähetellä!
   
 11. Aako

  Aako 1st gear

  Joo.. eipä tule läheteltyä mitään kellekään, ennen kuin on maksu tilillä näkyvissä! silloinkin on pari lähetystä palautunut ja maksajasta ei ole senkoommin kuulunut!?
   
 12. vanahanaama

  vanahanaama 2nd gear

  Ei taida olla ihan oikeasti kaikki muumit laaksossa :D
   
 13. audiq

  audiq Gearhead

  Vai sellaisen suharin ilmoitus olikin. Kävi mielessä, että olisin vinkannut hänelle, mistä kannattaa lokasuojaa kysyä. Olipa hyvä, että jäi ajatuksen tasolle. Toivottavasti tukehtuu meriheinään tämä kyseinen ladisti.
   
 14. toyopet

  toyopet Gearhead

  Tuohon matkahuollon systeemin ja noutamatta jättämiseen. Olen parikin kertaa todennut, että matkahuollon ilmoitusjärjestelmä ei toimi. Vastaanottajalle ei siis tule mitään ilmoitusta, että paketti olisi noudettavissa.

  Kerran yhtä pakettia sen liki kaksi viikkoa odottelin ja lähettäjältäkin kyselin, että missähän se. Hän sanoi sen jo laittaneen pari viikkoa sitten matkaan joten eikun matkikseen ihmettelemään. Sieltähän se löytyi, virkailija vaan totesi ihmetelleen, kun kukaan ei käy hakemassa.
  Ja toisen kerran sama juttu.

  Molemmilla kerroilla paketissa oli selkeästi oikea puhelinnumero ja osoitteet oikein. Ei vaan kuulunut mitään.

  Itse kun olen mh:n paketteja laitellut, niin olen sitten vastaanottajalle laittanut seurantakoodin sähköpostilla ja vielä tekstiviestillä vahvistuksen, että parin päivän päästä pakettisi pitäisi olla noudettavissa.

  Toki jos noin on jo tehty ja silti pakettia ei ole noudettu, niin ostajaa sopii moittia.
   
 15. Dna Kerma

  Dna Kerma 3rd gear

  Tämä on kyllä tullut kans todettua, vaan minäpä piinaan matkahuoltoa puhelimella, nro tallennettuna kännykkään: "Joko se on tullut?", "Joko se on tullut?".. :D no ei vaan, kun matkahuoltoon soittaa, niin monesti näkevät koneelta että onko tulossa tavaraa, ja tietävät kertoa että millon todennäköisesti saapuu paketti..
   
 16. Karpov

  Karpov Gearhead

  Mulla kans kävi toi sama viimeks. Sain onneks lähetyskoodin ja seuraavana päivänä oli paketti jo tullut, viestiä ei ikinä.
   
 17. yks toine mikko

  yks toine mikko Gearhead

  näkevät jos osaavat katsoa.

  miun yks kaveri käyttää aika paljon matkahuoltoa ku ostaa tai myy tavaraa. kun kuuntelen juttujaan, ymmärrän hyvin että meinaa palaa hihat. tän tarinan perusteella ei sit voi tehdä yleistyksiä, koskettaa vain yhtä asiamiestä ja sen tiettyä työntekijää. nimikin on keksitty, ku en kehtaa oikeaa nimeään mainita.. sovitaan, että kutsumme kaveria nimellä lemponiemi.

  kaveri ostaa tuotteen ja pyytää lähettämään sen matkahuollon kautta. maksaa sovitun hinnan tilille, ja jää odottamaan pakettia.

  pariin päivään ei kuulu tekstaria, joten soittaa matkahuoltoon,
  -morjens, se on lemponiemi kun soittelee. onko pakettia?
  -ei oo tulossa, eikä menossa. (oudolla "virastoäänellä")
  -selvä. jään odottelemaan.

  pari päivää menee taas, ei kuulu paketista. soittaa,
  -lemponiemi taas.. onko pakettia?
  -ei oo tulossa, eikä menossa.

  kaveri soittaa tuotteen myyjälle, selviää että paketti on lähtenyt samana päivänä kun kaupat sovittiin. saa seurantakoodinkin. soittaa matkahuoltoon,
  -lemponiemi taas, eikös sen paketin pitäs olla jo perillä?
  -ei ole.

  kaveri poikkeaa vielä samana päivänä ihan paikan päälle,
  -terve. pitäs olla paketti saapuneena.
  -millähän nimellä?
  -lemponiemi.
  -... (jää rämpyttämään tietokonetta tärkeän näköisenä)
  -niin?
  -ei oo tulossa, eikä menossa.

  kaverilla palaa hermo, kääntää litteän ruudun ympäri ja katsoo mitä sälli on kirjoittanut. hemponiemi.

  -ei jumalauta, ei hemponiemi. äl-kirjaimella.. hoo, ii, jii, koo, äl. äl!

  sälli kääntää ruudun takaisin, rämpyttää konetta tärkeän näköisenä ja toteaa,

  -ei oo tulossa, eikä menossa.

  kaveri kiertää tiskin, katsoo ruutua.. hempoliemi.

  -voi vittu! olisko täällä ketään järkevää ihmistä töissä?

  sällin pomo tulee paikalle, katsovat että paketti on ollut hyllyssä jo monta päivää. kaveri saa paketin.

  olispa ainoa outo kokemus, mutta kun ei.
   
 18. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Toiset on vaan siellä töissä, ei niitä kiinnosta pätkääkään miten menee, vai meneekö ollenkaan, kunhan palkka on tilillä silloin kun pitää, muu ei kiinnosta, suojatyöpaikka joillekin, muuta ei voi sanoa... Meilläkin aika mielenkiintoisia kokemuksia, nyt on tosin jo nimi tuttu aika korkeella, kun ei rahtipussien punnitukset yleensä täsmää, aina melkeen korotettu yli 2 kiloisiksi, tarpeeks kun huutaa ja soittelee isoille johtajille, alkaa painot täsmätä...
   
 19. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Kiitos ytmikko, tähän ei voinut muutaku revetä! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 20. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Minulla kävi samoin. SYY: Vaikka pakettikorteissa oli uusi numeroni, niin sitä ei ollut tarkistettu eikä päivitetty MH:n asiakasrekisteriin eli viestit lähtivät aina vanhaan numerooni. Nyt homma taas pelittää.
   

Kerro tästä muillekin!