ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Lähetin MH:sta kanssa pakettia Harjavaltaan ja postinumeron sanoin. Siellä kans myyjä ei osannu oikeen asiaansa. Vampula vai? Kolmea eri paikkaa Vampulan lisäks tarjos Harjavallan postinumerolla kunnes sano vittu ei tästä tu mitään ja tuli toinen myyjä.
     
  2. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Kummallista. Mulle on tullut matkahuollon kautta aina tekstarilla ilmoitus että tuota on haettavissa.
     
  3. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Sä oot vissii niitä harvoja ja valittuja/onnekkaita
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Matkahuollon kanssa ei ole ollut koskaan ongelmia. Posti pettää lähes aina.
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    Itekin käytän kyllä MH aina kun mahollista, on se vaan paljon mukavempi kun osaat saa yleensä 9 mennessä seuraavana aamuna kun postia saa yleensä sen 1pv pitempää odottaa ja senkin saa vasta klo 16 jälkeen täällä.
     
  6. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    Hyvinkäällä toimii kanssa matkahuolto erittäin hyvin. Siellä on lähes aina se tummatukkanen nainen töissä ja palvelu on ystävällistä ja ripeää. Viesti saapuneesta tavarasta on tullut viimesen parin vuoden aikana AINA. Hyvinkään posti, itella siis, on taas ihan perseestä. mulle ei tuu sieltä ikinä minkäänlaista viestiä. postilaatikkoon ei tuu lappua vaan tavarat on jonkun kerran jo lähteneet takasinkin ja siinä on sitten selvitelty maksumiehiä..
     
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    kuulut kultapossukerhoon
     
  8. Ratsumies

    Ratsumies 1st gear

    Komppaan Metriläinen ihan täysin, postin ns. palveluita en enää tule eläessäni käyttämään, jos jokin vaihtoehto löytyy. Tuo allaoleva tapahtuu kyllä meidänkin matkiksessa (tiedä sitten onko lähettävän pään erhe vai kenen). Onneksi ei oo tota numeroa tarvis vaihdella ja toikin tapahtui duuninumeron vaihdoksen myötä ja pelaa taas.

    Kerran tolla tummalla mimmillä oli joku sijainen ja meinasi jäädä rautakannet pahveissa lähettämättä, kun se sijainen ei uskonut, että niiden sisällä ei oo öljyä. :) Alkaakohan tää olemaan aika OT? :eek:

     
  9. 59Bel-Air

    59Bel-Air 3rd gear

    Ei näköjään voi syyttää ainakaan matka-huoltoa Googletin kaverin nimen niin meni Ladaboard sivustolle Epärehelliset kauppakumppanit sivu 2-3
     
  10. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Ei jumalauta....itsellä saattaisi olla voimakas halu palauttaa 0.15 Eur kauppasummasta sillä evästyksellä että
    - mene ja osta Lidlin muovikassi
    - vedä se TIIVIISTI pään ympärille, tarvittaessa tiivistä esim jesarilla
     
  11. FurYousFemale

    FurYousFemale 1st gear

    Raivostuttavia nämä nettiautossa päivystävät ns. tosiostajat.

    Ollaan muka niin kiinnostuneita myytävästä kohteesta, kysellään lisätietoja ja sitten sovitaan päivä koska tullaan katsomaan ja jopa hakemaan auto pois. Sen jälkeen ei sitten kuulukaan enää yhtään mitään...

    Jos nyt tosissaan olisi kiinnostunut niin kai sen verran ihmisessä munaa on että ilmoittaa menneensä puihin ostoasiassa.

    On vähän niinku neiti-ihmiset näyteikkunaostoksilla, käsilaukku vaan puuttuu... vai puuttuukohan...

    Hankkisivat elämän tai edes jonkun muun harrastuksen. Tosin jos ei siellä vintillä ole ne kaikki matot suorassa, niin sillehän ei sitten voi mitään.

    Pitäisi olla noista ostajistakin samanlainen luotettavuuslista kuin ebay:n myyjistäkin. Tietäisi sitten suhtautua tietyllä varauksella näiden yhteydenottoihin.

    Sen ymmärrän että kun ilmoituksia selailee ja osuu joku kiinnostava kohde niin siitä kyselee lisää vaikkei välttämättä ostotarkoituksessa olisikaan. Mutta miks ihmeessä pitää uhota ostavansa auton ja tulevansa tiettynä päivänä tekemään kaupat siitä. Tottahan siinä myyjä sitten järjestää sen päivän ohjelmansa siten että autokaupatkin siihen sopivat.

    Vai ollaanko tässä nyt vielä niin noviiseja autonmyyjinä että otetaan liian tosissaan nuo ostotarjoukset?
    Mutta sen lupaan että panokset kovenee!

    Nimim. Nyt kyllä harmittaa!
     
  12. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

  13. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Tuossa kun olin yhdestä VW:stä taannoin kiinnostunut, myyjä sanoi puhelimessa lopuksi "Ilmoitathan ystävällisesti, jos muutat mieltä vielä, eikä sillä ole väliä onko auto paikan päällä juuri sinulle mieleinen, mutta ilmoitathan etukäteen jos et tule".

    Itse ajattelin jatkossa sanoa saman. Jos "ostajalla" tuosta menee ns. jauhot suuhun, voi jo päätellä ettei ole tulossa. Terveellä itsetunnolla varustettua myyjää tuskin haittaa peruutus josta on HENKILÖKOHTAISESTI ilmoitettu ETUKÄTEEN. Tapahtuuhan kaikessa kaupankäynnissä ja palvelualoilla yllättäviä peruuntumisia, muttei niistä asiakasta rokoteta, jos peruutuksesta on sovittu.
     
  14. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Juu, kyllähän näitä ihmeellisiä ostajia on omallekkin kohdalle sattunut vaikka kuinka, mutta tässä nyt yksi hyvä esimerkki, ja löytyy ihan täältä palstalta. Eli kaupittelen auton osia, kaveri tinkaa ketjussa ensin osia ihan päättömään hintaan, minä ilmoitan että en sillä myy. No, ottaa ketjun kautta yhteyttä että laittaisin hänelle puhelinnumeroni, niin soittelisi mulle päin. Laitoin numeron privana alkukuusta, viesti luettiin samana päivän, vaan eipä ole soittoa vieläkään kuulunut :). Eli siis tämä tässä -> viewtopic.php?f=18&t=209339 .
     
  15. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Sekin oli kaiketi päivystävä tosiostaja.
     
  16. FurYousFemale

    FurYousFemale 1st gear


    Tuo kuulostaakin hyvältä käytännöltä. Nimenomaan pitäisi reilusti pystyä ilmoittamaan että peruuttaa koko homman eikä antaa tosimyyjän päivystää turhaan 8)
     
  17. ajomies

    ajomies Gearhead

    Aika monta kertaa erillaisia kauppoja tehneenä on toiminta edennyt tilanteen mukaan. Pienten tavaroiden kaupoissa olen pyrkinyt maksamaan "rojut" ennen hakemista tai lähettämistä, ja ei moittimista, mutta nuo ajoneuvokaupat ne ei ole menneet putkeen montaakaan kertaa.
    Jos on sovittu että soitetaan kun mahdollinen kauppa tehtäisiin, ja jos joku muu on ajopelin ostanut, myyjä ilmoittaisi sen. No siinä sitten suunnittelee asiat sen mukaan että ajopelin saa sitten tuotua poiskin mahdollisen kaupan syynnyttyä. No sovittu päivä koittaa ja puhelimella kysely miloin voiis tulla. Sitten jos siinä vaiheessa kerrottaisiin että pihassa on jo ostaja tai että on juuri tulossa, mutta kun vasta paikan päälle ehdittyä kerrotaan että taisi tulla just vastaan kun uusi omistaja lähti sillä. No pikkusen syö työmiestä ja sitä toistakin joka mukana kuskattu. Näin on käynyt yhdessä traktorikaupassa ja parissa autokaupassa, nyt olen sitten tehnyt niin että jos matkaa yli 100 km myyjä saa tulla vastaan, ja ellei onnistu niin se kaupanteko loppuu siihen.
     
  18. rapis

    rapis 1st gear

    tästä kuvien pyytämisestä on ollu juttua ennenki mutta mutta ... kaveri oli myymässä (tori.fi) ihan tavallista betoni myllyä .. kolme ensimmäistä sähköposti yhteydenottoa "voitko lähettää kuvia" :odroll:

    jumalauta betonimyllystä !!
     
  19. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    ^ :-D !
     
  20. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    :D jos vaikka väri on ollu tärkee kyselijöille? :D
     

Kerro tästä muillekin!