Ihmehylsy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja mhj, 17.6.2005.

  1. mhj

    mhj 1st gear

    Pitäisi saada alumiininen kahdeksankulmainen pyörän lukkomutteri auki, auton mukana ei tietenkään ollut käypäistä avainta ja jäljistä päätellen ei sitä ole ollut edelliselläkään omistajalla... TV-shopissa tms. aikoinaan myytiin tuollaista ameriikan ihmehylsyä, jossa sisällä pituussuunnassa liukuvia neuloja/puikkoja, jotka sitten muotoutuvat mutterin kannan ympärille. Mistähän tuollaisen hylsyn nykypäivänä saisi?? Ei muistikuvaa edes millä nimellä noita myytiin.
     
  2. Muki

    Muki Gearhead

    Pitkään alalla toimineilla purkaamoilla, korjaamoilla ja harrasteautokauppiailla on usein johonkin laatikkoon kerättynä juuri näitä erikoisia avaimia, että ehkä sellaisiltakin kannattaa kysäistä.
     
  3. exo

    exo 1st gear

    wurth myy semmost hylsäsarjaa jolla saa mutterin ku mutterin auki...hinta vaa on sen hintanenki
     
  4. dumbovan

    dumbovan Gearhead

    Wiha tuotemerkiltä löytyy sellanen ja on nimeltään muistaakseni wiha gripper,mulla on itellä sellanen :lol: joku reppuri jätti joskus kokeiluun,eikö oo loppujen lopuksi pöllöömpi :rotfl:
    ei muuta ettiä kauppa joka myi Wihan tuotteita
     
  5. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    MOMENTO:n vastakierrehylsy. Varmasti aukee, vaikka olisi minkämuotoinen.
     
  6. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Jaha... Ammattivoroille näköjään löytyy työkalu jolla auton lukkomutterit/pultit saa auki :mad: No eihän ne hälyttimetkään ammattilaista pysäytä. Kohta pitää hitsata vanteet autoon kiinni ja irrottaa ratti vähintään kun auton jättää yksin :eek:
     
  7. pt.

    pt. Gearhead

    Jolloin suutuspäissään potkivat kyljet solmuun pelkästään..

    Onhan niitä pieniä "kiusoja" ihmiset laittanut autoihinsa, esim mankkaan saa kaikenlaista pientä hauskaa rosvon mieliksi..
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hetkinen onko tosiaan tuollaisia? Entä onko törmätty että varkailla olisi noita mukana keikoilla? Ei saatana, luotin että lukkomutterit riittäisivät. Onko nyt aivan varma että lähtevät tommoisilla konsteilla halposti auki?
     
  9. 251265

    251265 1st gear

    lähtee mennentullen!!
     
  10. mhj

    mhj 1st gear

    Noniin, sain sitten pultit auki ilman mitään ihmetyökaluja ja isompaa väkivaltaa. Ko. autossa on takapaksin takakulmassa kolo, jonne verhoilun välistä mahtuu näköjään menemään tuo kaivattu avainhylsy yms. sekalaista roinaa mm. tavallisia hylsyjä. Ties mitenpitkään siellä olleet...
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mikäs putiikki tuollasia avaimia myy?
     
  12. 251265

    251265 1st gear

    HONGKOG:ista saat tollasii
     
  13. FNB tuning

    FNB tuning 1st gear

    Ja tv-shopissa myynnissä ollut avain oli gator grip
     
  14. T.S

    T.S 1st gear

    Täytyy vaan olla vanteet, missä pultit/mutterit on vanteen sisällä..
    Lukkomutteri näihin ja varkaan on vaikea viedä niitä..
    Perinteisistä vanteista, mangels?? tuttu otti lukkomutterin putkipihdeillä pois kun oli hävittäny hylsyn.
     
  15. jaketin

    jaketin Gearhead

    motonet myi tuota kyseistä hylsyä, taisi jopa biltemakin myydä. sen verran kuulin käyttökokemuksesta, että todella tiukassa olleet pultit ovat rikkoneet hylsyn, niin että ne puikot ovat irroneet hylsystä...
     
  16. niklas_

    niklas_ 1st gear

    kuinka monesta moparista on varkaat vetäny toisen puolen pultit poikki?
     

Kerro tästä muillekin!