ikh hiekkapuhallinsarja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja special, 9.3.2009.

  1. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Asiaa, mutta pieni tarkennus. CE-merkintä
     
  2. Kine

    Kine 3rd gear

  3. kassinen

    kassinen 1st gear

    Kine kirjoitti:

    Saa huutaa HEP heti kun havaitsee hyvän ja toimivan kiinalaisvalmisteisen työkalun tai vastaavan.

    Jos ei ole varaa kuin kiinalaiseen, et tarvitse sitä. Lainaa joltain laadukasta.

    Ugh, olen puhunut.[/quote]

    hep 2 kilon pajavasara
     
  4. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    hep 2 kilon pajavasara[/quote]

    Kannattaa pitää suojalaseja, siitä voi lähtee säleitä kun on todennäköisesti valettu niin paskasta matskusta
     
  5. Zuffenhaus

    Zuffenhaus 1st gear

    Hommasin Veljekset Sarvelan pienen hiekkapuhaltimen ja ei ole tarvinnut valintaa katua, loistopeli! Kalliimpihan se on mutta ompahan kunnon suuttimet jotka kestää yms 8)
     
  6. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Minä omistan pommin..? Tästä herää kysymys, että mitenköhän nuo samasta tehtaasta tulevat, mutta "erimerkkiset" pöntöt sitten pärjäis...?
    Noissa muuten ei oo mitään koeponnistus todistusta stanssattuna pönttöön, niinkuin vaikka kompuran säiliöissä. Taitaa olla niin että metallin laadun vaihtelevuuden lisäksi hitsarit ei tarvii olla luokituksilla. Riisiviina rapulassa tehdään sitten vähän huonompaa kun sekunda :rotfl:
    Niin se taitaa markkinavoimissa vaan mennä, että siellä teetetään , missä halvemmalla saadaan. Taitaapa ne Foosen vanteetkin tulla tuon tehtaan naapurista, vaikka telkkarissa Mike sorvaa ne rakkaudella Just for you.
     
  7. TTA

    TTA 1st gear

    Eli tuon HP-20-2? Katselin kans sitä eikä se nyt niin kovin kallis ole jos on laadukas ja toimiva.
     
  8. Zuffenhaus

    Zuffenhaus 1st gear

    Taisi olla HP-20P-2 jos oikein muistan , en ole ammattilainen mutta omasta mielesta toimii tosi hyvin ja on helppo käyttää, ja tulee hyvää jalkeä kun en kuitenkaan millään kiauskivilla pommittelisi eli sopiva suutin. Tietty isompi pönttö isompiin töihin ei haittaisi mutta omasta mielestä harrastelijatöissä tolla pärjää, kaveri mukaan täyttämään ja ite vetäsee vaikka huikan kepua. :rotfl:
    Ja eiköhän muunkin kuin suuttimen kestävyys ole vähän eri kuin kiinanpommeissa. :lol:
     
  9. transport01

    transport01 3rd gear

    HEP
    Einhell merkkinen paineilmaräikkäsarja hintaan 30€.
    Sarjassa ihan kelpohylsyt, riittävän tiukat ja ovat kestäneet ihan hyvin. Hylsyjä on tullut käytettyä mutteripyssyssäkin, eivätkä ole vielä räjähtäneet. Voimakin on räikässä riittänyt kaikkiin niihin hommiin mihin ostin ko härvelin.

    Kokeilin värkkiä ylipaineillakin, eli 10 baria 6 sijaan eikä se siitä räjähtänyt, eli kestänee käyttää 6 barin paineilla ihan turvallisesti.

    Ei tietenkään vastaa laatupeliä, mutta 30€ räikästä, hylsyistä, jatkovarresta ja pienen mutkan tekevästä "nivelestä" ihan ok hinta.

    Ja toinen HEP
    yama merkkiset paineilmalla toimivat peltisakset. En ole varma onko kiinantavaraa, mutta luulisin.

    Reilu 20m on tullut leikattua peltiä ja ihan hyvin ovat pelanneet. Ei valittamista.


    Kumpaakaan ylläolevista en olisi välttämättä tarvinnut, voi sitä käsinkin räikkää heiluttaa ja peltiä leikkaa käsipeltisaksillakin ja samalla saa sormivoimia, mutta kun on laikuus iskenyt ja säästäähän nuo mukavasti aikaakin.

    Minulla ainakin on ollut kiinarimpuloistakin paljon iloa. Toki kaupassa olen kriittinen mitä ostan ja pahimmat rimpulat jää hyllyyn.

    Esimerkkinä paineilmaräikkkää ostaessani, kaikki joissa joissa ei ilmoitettu vääntömomenttia jäi automaattisesti hyllyyn. Jos momentti ilmoitetaan ja työkalu siihen pystyy, niin se on lupauksensa lunastanut, jos ei niin rahat takaisin.

    Tässä muutama sääntö, joita noudatan:

    Jos ko. työkalulle on enemmän käyttöä, niin ostan suoraan kunnollisen.

    Yleensä en osta koskaan kahta kiinarimpulaa, eli ja jos rimpula hajoaa heti kättelyssä, niin yleensä palautan ja pyydän rahat takaisin ala-arvoiseen laatuun vedoten. Onnistunut toistaiseksi aina.
    Työkalut ostan kuitenkin sen verran tarpeeseen, että niitä tulee heti alkuun käytettyä sen verran, että pahimmat rimpulat laukeaa alle viikossa.

    Jois rimpula kestää takuuajan yli ja hajoaa, niin käyttöä on ollut sen verran paljon, että tilalle kannattaa ostaa kunnollinen.

    Yllättävän paljon noista rimpuloistakin on ollut iloa, vanhimmat ovat olleet jo yli 15 vuotta käytössä.
     
  10. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    hep 2 kilon pajavasara[/quote]

    Kiinalainen pieni kirves on hyvä leca-harkkojen katkaisemisessa. Liian kova teroitettavaksi, ja puun veistämiseen ei ole hyvä...
    Noitten harkkojen katkomisessa kun ei tahdo nuo paremmin puuhun tarkoitetut kirveet kestää yhtä pitkään, ja ei nitä viitsi jatkuvasti uusia ostaa kun hinnassa melkein kymmenkertainen ero... Ja kiinalainen siinä kestääkin ainakin viisi kertaa pitempään.
     
  11. torino71

    torino71 1st gear

    vähän poikkeaa linjasta mutta , joukupukki toi vaimoni avustuksella Bochin sähkösahan. About 89€ .siihen sittus 3 minuutin sahauksen jälkeen.Nyt
    takuu huollossa , saapi nähdä miten käy.
     
  12. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Hiekkapuhalluslaitteen säiliö on paine-astia, enkä minä ainakaan halua tietoisesti olla minkään sokattoman pommin vieressä ja siksi ko. laite eroaa vaikka varrettomasta lekasta. Tuossa omassa säiliössä on muistaakseni plakaati sen paineenkestosta ja säiliön valmistajasta.

    Jokainen tietysti tekee omat hankintansa, mutta vaikka kimppaan ostettuna kunnon laite on kokonaisedullinen.
     
  13. eepo86

    eepo86 3rd gear

    eepo86 kirjoitti:
    Piti tännekkin rekisteröityä kun tässä ROCK merkkisistä hiekkapuhalluslaitteista joku puhu niin...
    Tänpäivän aamulehdessä on tuotteen takaisinveto eli:

    R.O.C.K hiekkapuhalluskannu(siis säiliö), 40 ltr
    Tuotenumero: DAC0475
    EAN-koodi: 6419773606823
    Maahantuoja: Veljekset Keskinen Oy

    Hiekkapuhallussäiliön hitsausliitokset eivät täytä turvallisuusvaatimuksia ja ilmotuksessa sanotaan että tuotteen voi palauttaa ostopaikkaan jolloin tuotteen ostohinta palautetaan kuluttajalle.


    Tätä määkin mietin kun näkyis olevan erimerkkisenä myynnissä tolla samalla säiliöllä noita pyttyjä, mutta ehkä ne on sit ihan ok tai sit ei :eek:
     
  14. lake ender

    lake ender Gearhead

    no ainakin mulla toimii se ylipaineventtiili. Olikohan 8 bar kun avautuu ja laskee paineet pois. Eikä räjähtäny saumoista säiliö.
     
  15. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    tuskimpa siinä puhaltaessa mitää myrkkyjä irtoo eli tärkeempi on ite kasvojen ja silmien suojaaminen.. :odroll: itellä on tuo scottin vempele joka peittää koko lärvin ja puhaltaa raitista ilmaa(ellei oo syöny hernekeittoa :poff: ) naama ei hikoile eikä linssit huurru :D ite maski on kevyt ja se puhallin moottorikaan joka tulee selkään ei paljoa paina..voihan tollasen tehä vaek vanhasta hitsaus kypärästä? joku huppu viel pääle ettei hiekka mee silmiin ja raitis ilma puhalluxen vaek erillisen paeneen alennus venttiilin kautta.. :odroll: aeka luokattoman huonoja saumoja on pienet keltaset miehet vetäny jos pönttö ratkee ennemmi ku paine ilma letku? :eek:
     
  16. v-v

    v-v Gearhead

    Ite just tänään palautin tommosen R.O.C.K pöntön kauppaan
     
  17. eepo86

    eepo86 3rd gear

    Mitä ne hyvitti siittä kun en muista ite paljo oon tosta maksanu ja kuitti hukassa? Pitäs kans maanantaina palauttaa oma...
     
  18. sakkeus

    sakkeus 1st gear

    Hiekkapuhaltimet

    Hyviä puhaltimia voi toki saada myös halvalla mutta.... Puhaltimen laatuun vaikutaa säiliötä enemmän laadukas hiekkaventtiili, kovametallisuutin, puhallusletku ja ennenkaikkea kauko-ohjaus. Omien kokemusten mukaan 3mm suuttimella ei tarvitse puhaltaa kun ilmaa alle 700l tuottavalla kompuralla.
     
  19. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Kaikki koti-hiekkapuhaltajat tottakai tietää silikoosin?
    Laittakaa niihin suojaimiin vaikka koko kuukauden perjataipullojen hinta,
    ei tarvii vanhana yskiä. :soosoo:
     
  20. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Tuskin se palautusoikeus tarkoitti muita kuin sitä tiettyä välmistuserää...
    Eli tuskin muutama vuosi sitten ostetuista mitään saa vaikka ottaisivatkin takaisin...
     

Kerro tästä muillekin!