IKH:n Strongline kompressorin laatu???

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 15.7.2005.

 1. Holley

  Holley Gearhead

  Ostin aikanaan mitättömän pikkukompuran IKH:lta, eikä sillä sinänsä paljoa tee kuin lisää ilmaa renkaisiin, mutta harmittaa silti vähän ilmoituksen ja myyjän valehtelu IKH:lla: "italialainen" kompressori kun sisälsi ainoana paperina kiinankielisen vaatimustenmukaisuusvakuuden. Hintahan oli halpa ja kompura toimii kyllä, mutta jos kysyn, että tämäkö on italialainen ja myyjä sanoo sen olevan, olisi saanut ollakin.
   
 2. 528

  528 Gearhead

  Myyjä sanoi Biltemassa, että niiden kompurat tulee Italiasta.
   
 3. Jza

  Jza Gearhead

  Joo, mutta sinne Italiaan ne tulee kiinasta :rotfl:
   
 4. 429

  429 Gearhead


  150 säiliöllä ja rivi 2.
   
 5. 528

  528 Gearhead

  No se :D Mutta jos jollakin on Oulun/Kokkolan alueella tarjota vähän isompaa voimavirtalaitetta niin olen kiinnostunut.

  Miksihän Biltema ei myy enää sitä suurinta?
   
 6. MasterP

  MasterP 1st gear

  Tänään tilasin Oulun K-raudasta Abac Massimon 270L säiliöllä. Noita saa ainakin alle viikossa.
  http://www.rautia.fi/modules/upndow...B8787BDFAD5191C2C&layout=rautia_uusi_sisasivu
   
 7. 528

  528 Gearhead

 8. MasterP

  MasterP 1st gear

 9. puavo the baboon

  puavo the baboon 3rd gear

  mää ostin tollasen 3 v sitten iisalmesta ja kyselin hintoja: k-rauta-masa 1220€ ja vieressä k-maatalous-röytiö möi saman vehkeen mulle 1000€! pikku hinnan ero eli kannatti käydä heinähattujen traktori kaupas utelemas.. :wink:
   
 10. electra1

  electra1 3rd gear

  Uuen kompuran hankinta ois eessä täälläkin ja tarve ois pienimuotoisia hiekkapuhallus hommiakin tehä...
  Onkos sitten V- vai "rivi" lohko parempi? Onko käytössä mitään väliä kumpi se on?
   
 11. 528

  528 Gearhead

 12. 528

  528 Gearhead

  Voipi olla, että hyvinkin luultavasti tuollaisen hankin. Kertokaapa Oululaiset mistä muista paikoista Oulussa kannattaisi tuota laitetta kysellä, lähinnä hinnan vuoksi siis? Välivainion K-Rauta ja sitten siellä Raviradan lähellä on myös. Entäpä muita?
   
 13. 528

  528 Gearhead

  Kysytäänpä lisää. Kompuran teho on 5,5kw. Tallissa on kolme 16A sulaketta voimvirtapistorasialle. Toimiiko tuo kompura noilla sähköillä?
   
 14. MasterP

  MasterP 1st gear

  Ainakin mulla toimii.
   
 15. 528

  528 Gearhead

  Kiitos tiedosta! Hieno homma 8) On asia ainakin tuon osalta selvä :D
   
 16. mikkox9x

  mikkox9x 1st gear

  Tarvitsee mahdollisesti hitaat sulakkeet. 5,5 kilowattisissa ei ole tähtikolmiokytkintä, jolloin käynnistyessä tulee melko iso virtapiikki, että normaalit sulakkeet palaa melko varmasti.

  Itellä oli tähtikolmiokytkimellä varustetun 7,5 kw kompuran kans ongelmana, että poltti sulakkeen aina kun kompura vaihtoi tähdestä kolmioon kompuran lähtiessä täyteen vauhtiin. Ei toiminut C-käyräisillä hitailla sulakkeilla vaan piti laittaa D-käyräiset hitaat sulakkeet, jonka jälkeen lähti toimimaan eikä kertaakaan polttanut sulaketta. Pitää muuten olla 3-vaihe sulake(kolmen automaattisulakkeen kytkimet yhdistetty rimalla), jotta sulakkeen palaessa kaikki vaiheet pimenevät.
   
 17. VesQ

  VesQ 1st gear

  Onko tossa joku kevennys homma vai lähteekö pumppaamaan heti kun kone pyörii, eli pumppaako painetta vasten jo kun vaihtaa kolmioon

  Itsellä rakenteilla tollanen vanha V2 (iso, 125mm männät :D ) rohjo ja varmaan 7.5kw koneella ja ajatuksena välittää lohko niin että jaksaa sillä pyöriä tai jopa kokeilla 5.5kw. Tuon saa imuventtiiliä keventämällä "tyhjäkäynnille" ja ajattelin rakentaa ohjauksen niin että keventää niin kauan että moottori on saatu vauhtiin ja/tai tähdestä kolmioon ennenkuin lähtee pumppaamaan
   
 18. mikkox9x

  mikkox9x 1st gear

  Kyllä tuossa kevennin on. Melko pakollinen tuon kokosessa laitteessa. Varmaan on kaikissa pienemmissäkin koneissa kevennin. En nyt vaan muista missä vaiheessa se rupeaa painetta vasten pumppaan varmaan ensin vaihtaa kuitenkin kolmioon.
   
 19. JPA

  JPA 3rd gear

  Duuni paikalle ostettiin k-raudasta joku vihreä (merkkiä en muista) kottikärryn mallinen kahdella hoikalla säiliöllä oleva kompura ja se jakso käydä noin viikon päivät työkäytössä (noin 7h/pv) ja malliltaan 380V

  itselle ostin vuosia sitten stronglinen suurin valovirtamalli ja ihan ok on pelannut, tosin kiinan öljyt valutin heti ulos ja pistin täyssynteettiset siään kun kompraa jouti säilyttämään autossa ja pakassella ei oikeen tahtonu suosiolla startata. Yli paineventtiili tuossa vetää viimeisiä eli päästää paineet pois --->> hätä ratkaisuna puukapulalla pönkä. Pitihän sitä työt saada tehtyä, patentti ollu siinä jo bout 4 vuotta :rotfl:
   
 20. 528

  528 Gearhead

Kerro tästä muillekin!