IKH:n Strongline kompressorin laatu???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 15.7.2005.

  1. Holley

    Holley Gearhead

    Ostin aikanaan mitättömän pikkukompuran IKH:lta, eikä sillä sinänsä paljoa tee kuin lisää ilmaa renkaisiin, mutta harmittaa silti vähän ilmoituksen ja myyjän valehtelu IKH:lla: "italialainen" kompressori kun sisälsi ainoana paperina kiinankielisen vaatimustenmukaisuusvakuuden. Hintahan oli halpa ja kompura toimii kyllä, mutta jos kysyn, että tämäkö on italialainen ja myyjä sanoo sen olevan, olisi saanut ollakin.
     
  2. 528

    528 Gearhead

    Myyjä sanoi Biltemassa, että niiden kompurat tulee Italiasta.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Joo, mutta sinne Italiaan ne tulee kiinasta :rotfl:
     
  4. 429

    429 Gearhead


    150 säiliöllä ja rivi 2.
     
  5. 528

    528 Gearhead

    No se :D Mutta jos jollakin on Oulun/Kokkolan alueella tarjota vähän isompaa voimavirtalaitetta niin olen kiinnostunut.

    Miksihän Biltema ei myy enää sitä suurinta?
     
  6. MasterP

    MasterP 1st gear

    Tänään tilasin Oulun K-raudasta Abac Massimon 270L säiliöllä. Noita saa ainakin alle viikossa.
    http://www.rautia.fi/modules/upndow...B8787BDFAD5191C2C&layout=rautia_uusi_sisasivu
     
  7. 528

    528 Gearhead

  8. MasterP

    MasterP 1st gear

  9. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    mää ostin tollasen 3 v sitten iisalmesta ja kyselin hintoja: k-rauta-masa 1220€ ja vieressä k-maatalous-röytiö möi saman vehkeen mulle 1000€! pikku hinnan ero eli kannatti käydä heinähattujen traktori kaupas utelemas.. :wink:
     
  10. electra1

    electra1 Gearhead

    Uuen kompuran hankinta ois eessä täälläkin ja tarve ois pienimuotoisia hiekkapuhallus hommiakin tehä...
    Onkos sitten V- vai "rivi" lohko parempi? Onko käytössä mitään väliä kumpi se on?
     
  11. 528

    528 Gearhead

  12. 528

    528 Gearhead

    Voipi olla, että hyvinkin luultavasti tuollaisen hankin. Kertokaapa Oululaiset mistä muista paikoista Oulussa kannattaisi tuota laitetta kysellä, lähinnä hinnan vuoksi siis? Välivainion K-Rauta ja sitten siellä Raviradan lähellä on myös. Entäpä muita?
     
  13. 528

    528 Gearhead

    Kysytäänpä lisää. Kompuran teho on 5,5kw. Tallissa on kolme 16A sulaketta voimvirtapistorasialle. Toimiiko tuo kompura noilla sähköillä?
     
  14. MasterP

    MasterP 1st gear

    Ainakin mulla toimii.
     
  15. 528

    528 Gearhead

    Kiitos tiedosta! Hieno homma 8) On asia ainakin tuon osalta selvä :D
     
  16. mikkox9x

    mikkox9x 1st gear

    Tarvitsee mahdollisesti hitaat sulakkeet. 5,5 kilowattisissa ei ole tähtikolmiokytkintä, jolloin käynnistyessä tulee melko iso virtapiikki, että normaalit sulakkeet palaa melko varmasti.

    Itellä oli tähtikolmiokytkimellä varustetun 7,5 kw kompuran kans ongelmana, että poltti sulakkeen aina kun kompura vaihtoi tähdestä kolmioon kompuran lähtiessä täyteen vauhtiin. Ei toiminut C-käyräisillä hitailla sulakkeilla vaan piti laittaa D-käyräiset hitaat sulakkeet, jonka jälkeen lähti toimimaan eikä kertaakaan polttanut sulaketta. Pitää muuten olla 3-vaihe sulake(kolmen automaattisulakkeen kytkimet yhdistetty rimalla), jotta sulakkeen palaessa kaikki vaiheet pimenevät.
     
  17. VesQ

    VesQ 1st gear

    Onko tossa joku kevennys homma vai lähteekö pumppaamaan heti kun kone pyörii, eli pumppaako painetta vasten jo kun vaihtaa kolmioon

    Itsellä rakenteilla tollanen vanha V2 (iso, 125mm männät :D ) rohjo ja varmaan 7.5kw koneella ja ajatuksena välittää lohko niin että jaksaa sillä pyöriä tai jopa kokeilla 5.5kw. Tuon saa imuventtiiliä keventämällä "tyhjäkäynnille" ja ajattelin rakentaa ohjauksen niin että keventää niin kauan että moottori on saatu vauhtiin ja/tai tähdestä kolmioon ennenkuin lähtee pumppaamaan
     
  18. mikkox9x

    mikkox9x 1st gear

    Kyllä tuossa kevennin on. Melko pakollinen tuon kokosessa laitteessa. Varmaan on kaikissa pienemmissäkin koneissa kevennin. En nyt vaan muista missä vaiheessa se rupeaa painetta vasten pumppaan varmaan ensin vaihtaa kuitenkin kolmioon.
     
  19. JPA

    JPA 3rd gear

    Duuni paikalle ostettiin k-raudasta joku vihreä (merkkiä en muista) kottikärryn mallinen kahdella hoikalla säiliöllä oleva kompura ja se jakso käydä noin viikon päivät työkäytössä (noin 7h/pv) ja malliltaan 380V

    itselle ostin vuosia sitten stronglinen suurin valovirtamalli ja ihan ok on pelannut, tosin kiinan öljyt valutin heti ulos ja pistin täyssynteettiset siään kun kompraa jouti säilyttämään autossa ja pakassella ei oikeen tahtonu suosiolla startata. Yli paineventtiili tuossa vetää viimeisiä eli päästää paineet pois --->> hätä ratkaisuna puukapulalla pönkä. Pitihän sitä työt saada tehtyä, patentti ollu siinä jo bout 4 vuotta :rotfl:
     
  20. 528

    528 Gearhead

Kerro tästä muillekin!