"Ikkunanlaskumekanismin" muoviosien korjaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Jacka, 8.5.2013.

  1. Jacka

    Jacka Gearhead

    Kiva sanahirviö, mutta asiaan...

    -72 Buick Centurionissa on hajalla quaerter glassin valkoinen muovirulla sekä toinen kisko, jotka liikkuvat lasin metallikiskoa pitkin ikkunan liikkuessa... Jotenkin tuntuu osat olevan kiven alla, joten onko mitään liimaa (en tiedä mitä muovia palat ovat) jolla voisi oikeasti saada liimattu lohjenneet palat yhteen? Vai miten ne saisi kuntoon?

    Apua kaivataan...
     
  2. Qjet

    Qjet 1st gear

    Rullia voi sorvata mm. nylonista. Liukuja tms. osia voi valmistaa vaikka muovisesta leikkuulaudasta. Haljenneen liukukiskossa kulkeneen ohjaimen korjasin poraamalla pienet reiät halkeaman molemmin puolin ja pujottamalla reikiin rautalangan pitämään palaset yhdessä.Jälkeenpäin huomasin, että uudet olisivat löytyneet Nippeli-Tepolta.Kannattaa tarkistaa myös muiden GM-tuotteiden osatarjonta.
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    nippelitepolta saa kohtuumukavasti noita rullia, mutta siinä on pieni homma niiden rullien vaihtamisessa. vähän hirvittää alkaa porailemaan lasin alareunassa olevaa pyöreää vanhaa muovipylpyrää irti... saa jakaa kokemuksia aiheesta olkaa hyvä.
     
  4. Holley

    Holley Gearhead

    Ei teille mitään apua, mutta olipa kumma juttu, kun talvella katsastuksessa '87 Electra stw:n lasi lonksahti "irti" takareunastaan ja ei se katsuri sitä sen kummemmin ihmetellyt, mutta minä kirosin.
    En ole ikkunaa puoleen vuoteen käyttänyt ja nyt tosiaan olin tilannut Nippelit Tepolta nipsun ja rullan (aika halpoja ne osat on) ja piti alkaa asentamaan, kun tapahtui ihmeparantuminen: lasi toimii ihan normaalisti!! En oikein käsitä. Oliko se jotenkin jäätynyt ja kutistunut vai mitä siinä on voinut käydä?
     

Kerro tästä muillekin!