ILMAISET: MGA 1500 eturumpujarrut. MENI JO

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja 356, 15.5.2014.

 1. 356

  356 3rd gear

  EDIT. NÄMÄ LÄHTI

  [​IMG]

  EDIT Hintapäivitys. Ilmaiset. Hae pois. Kaarina/Turku

  Päivitin omaani levyjarrut eteen ja rumpujarrut jäi tarpeettomaksi. Täysi setti jossa taustalevyt, sylinterit, kengät, rummut, pyöränlaakerit ja navat pinnavanteille. Ajettu viimeksi 04/2014 jolloin toimi katsastuskelpoisesti. Paketti yhteensä 80 euroa.

  Kaupan päälle mukaan alatukivarret. Nämäkin ehjät ja kunnossa mutta jäi tarpeettomaksi kun kallistuksenvakaajasarjan mukana tuli uudet joissa oli paikat vakaajalle. Näissä ei ole valmiita paikkoja vakaajalle.

  [​IMG]

  MENI JO
   
 2. 356

  356 3rd gear

  Re: Myyn MGA 1500 eturumpujarrut joissa navat pinnavanteille

  Löytääkö kukaan näille käyttöä ? Tallin siivous menossa. Saa ehdottaa vaikka vaihtokauppaa tms. Hintakin on vaan neuvottelukysymys. Ei tunnu hyvältä heittää tällaisia metallinkeräykseenkään.
   
 3. 356

  356 3rd gear

  Re: ILMAISET: MGA 1500 eturumpujarrut ja navat pinnavanteill

  LÄHTI. KIITOS.
   

Kerro tästä muillekin!