Ilman tuulilasia, poliisi ymmällään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jorrma, 28.6.2015.

  1. Jorrma

    Jorrma Gearhead

  2. ata

    ata Gearhead

    Lieneekö Suomessa kilvissä yhtään Ariel Atomia, KTM X-Bowia tai Renault Sport Spiderin tai Caterham Super Sevenin tuulilasitonta versiota...? Kaikki vuotta 1957 jälkeen tehtyjä tehdastekoisia autoja ilman tuulilasia...

    Tai jos tuollainen tuulilasi kelpaa niin...
    [​IMG]
     
  3. Janssa

    Janssa 1st gear

    Ajelin kaksi kesää Caterhamilla missä oli tuulilasin tilalla musta kuituinen aerolippa (samanlainen kuin tuossa yllä mutta musta).
    pariin puhallusratsiaankin ajoin ja ei ongelmia poliisien kanssa.
    kylläkin katsastukseen laitoin tuulilasin paikalleen. Ihan siksi ettei huvittanut alkaa tappelee pykälistä. Lähinnä siksi kun huurteenpoisto on pakollinen ja mulla oli toteutettu lämmitettävällä lasilla. Myös sen ikäisessä autossa pissapoika ja pyyhkimet kuului testaukseen niin 2min tuulilasin asennuksella ja pyyhkijöitten laitolla selvisi helpommalla.

    Kysyin leimasedältä tuosta tuulilasittomuudesta mutta ei kieltänyt, mutta ei myöntänytkään. Tiesi kyllä että en käytä sitä. Kävin nimittäin konttorilla kysyy ensin onko aikaa leimalle ilman lasia ja menin 10min päästä lasin kanssa leimalle :)

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!