Ilmastointi tietäjät hoi!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja tox-11, 4.9.2018.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Jaahas tytön nissan lopetti näköjään tänä sesonkina työntämästä kylmää. Ainetta on järjestelmässä edelleen saman verran kuin ollu aina ennenkin. Puhaltimet ja kompressori käynnistyy. Kylmää vaan ei tule. Yleensä joku edellä mainituista on aiheuttanut ongelman mutta nyt ei. Mikähän sille tuli?
   
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ei tartte auttaa, vika löyty. Toisella mittarilla katoin ni sen mukaan olikin kylmäainetta liian vähän. Kerkesin vaihtaa raitsarinkin jo kun oli meno ja tuloputket melko samanlämpöiset. Aattelin että jos ei ilima kule minkään kennon läpi ni ei tule kai kylmääkään. No ainetta lisäämällä alko taas tulla tosi kylmää niiku ennenkin. Jännä että kompura kyllä naksahti päälle ja pyöri siis ennen lisäystä.
   

Kerro tästä muillekin!