ilmastointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja CDV62, 29.9.2002.

  1. CDV62

    CDV62 Gearhead

    Rupesin tuossa miettimään että kun tuossa omassa käpykässä on joskus hamassa menneisyydessä ollut ilmastointi ja kaikki muut heebelit lukuun ottamatta kompuraa on vieläkin paikallaan. Niin kuinka samanlaisia nuo kompurat ovat että pitäisikö siihen metsästää alkuperäinen vuodelta 62' vai käykö siihen pienellä virittelyllä esim. jonkun 80 luvun gm vastaava. Mitähän tuommoiset maksaa käytettynä?
    Mitekä voisi testa sen autossa olevan systeemin että pitääkö yhtään että ei rupeaisi turhaan mitään ostelemaan tai laittamaan.
    Voisiko esim. tukkia letkun päät ja laittaa
    sinne paineilmaa? ja kasoa pysyykö paine.
    missä kohti tuota systeemiä on se täyttö
    venttiili?
    Onko tuommoinen ilmastoinnin takaisin
    taikominen yleinsä mahdollista/järkevää
    pienellä budjetilla?
    Ehdotuksia ideoita kokemuksia?
     

Kerro tästä muillekin!