Ilmastointiasiaa !!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja sibe70, 30.12.2010.

  1. sibe70

    sibe70 Gearhead

    En tiedä onko oikea osasto ja saako yleensäkään laittaa,mutta...


    Osa tietää ja osa on käynytkin TAMPEREEN AUTOKYLMÄ OY:ssa henkilöautojen,harrasteautojen ja linja-autojen sekä raskaan kaluston kylmäkoneiden kans.

    Firman omistaja vaihtui ja nimi muuttui MUTTA JATKAMME YHÄ SAMOISSA HOMMISSA SEKÄ SAMASSA PAIKASSA JA TOIVOTTAVASTI PALVELEMME EDELLEEN HYVIN (ELLEI JOPA PAREMMIN) KAIKKIA !!!!!! HUOM. MYÖS HARRASTEAJONEUVOJEN ILMASTOINTIHOMMAT JO USEIDEN VUOSIEN KOKEMUKSELLA !!!!!!



    UUDET YHTEYSTIEDOT:

    LUMIKKO HUOLTOPALVELUT OY
    POLUNMÄENKATU 49
    33720 TAMPERE
    PUH:0102871302

    www.lumikkohuoltopalvelut.fi


    TAI MULLE SUORAAN 0102871306/mika.sivenius@lumikko.fi
     
  2. sibe70

    sibe70 Gearhead

    tää taitaa olla ny juuri ajankohtasta. ainakin kun ulos kattoo :lol:
     
  3. Ombo

    Ombo 1st gear

    Kävinkin tuossa teillä tänään vähän kyselemässä ;)
     
  4. virta

    virta Gearhead

    Toivottavasti joku vie sisään vähän rahaakin...
     
  5. Ombo

    Ombo 1st gear

    Kyselin siis ajan tuohon toukokuulle, eli varmaan sitä rahaakin pääsee sitten antamaan. :p
     
  6. sibe70

    sibe70 Gearhead

    :lol:
     
  7. Ombo

    Ombo 1st gear

    Platserilla oli kirjattuna aika huomiselle, vein vehkeen jo tänään sinne että voivat sitten huomenna ottaa työn alle kun kerkiävät. Äsken otin puhelua vastaan, että voipi noutaa poies.

    Ihme meininkiä tällänen! ;)
     
  8. sbf

    sbf Gearhead

    Kerroppa sibe löytyykö teitiltä sellasia vaihtonippoja tai onko niitä edes olemassa, eli nippa jonka voisi ruuvata r12 liittimeen jossa olisi r134 sopiva pikaliitinpää?
     
  9. sibe70

    sibe70 Gearhead

    on olemassa ja löytyy hyllystä kyllä.
     
  10. itkonen

    itkonen 3rd gear

    8) IIIISO kiitos ja kumarrus sibelle! Löytyi nopeasti oikeat kompuraöljyt vanhaan pikkariin joita turhaan etsin päivän veraosaliikkeistä ja USA-osaliikkeistä pitkin Suomea. Kohta on uuden kompuran kanssa taas kylmää kabiinissa :)
     
  11. thomaso

    thomaso Gearhead

    Löytyiskö tietoa kun nyt kysellään vanhoihin laitteisiin ilmastoinnin täyttöä tai huoltoa. Eli tarvis saada -92 astroon lisää ainetta(r12 vastaavaa) pääkaupunkiseudulta ja ehkä muutenkin pieni tsekkuppi tehtyä. Mistäs kannattaa kysellä?
     
  12. 3/4

    3/4 3rd gear

    Onko kellään tietoja kuka tekisi ammattitaidolla uusia putkia, sekä muuta huoltoa ilmastointijärjestelmään mielellään Keski-Pohjanmaalla tai lähistöllä??
     
  13. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Lumikko Huoltopalvelut oy / Tampere
    p: 0102871306
    :lol:
     
  14. JnZm

    JnZm Gearhead

    -88 Camaro harrasteena (rasitteena?:D) ja a/c:n kompura yskii, pitää pätkittäin ääntä (piti sepelimyllyyn verrattavaa ääntä ennenkin mutta toimi). Puolitoista kuukautta sitten tehty täyttö ja pelitti hyvin. sibe70 teiltä löytyy tämmöiseen varmaan apu?
     
  15. thomaso

    thomaso Gearhead

    Ilmastointi kunnossa, eo tosin täydessä terässään enään mutta toimii. Autokulta Pitäjänmäki, sieltä löytyy huolto ja aineet vanhempiin autoihin.
     
  16. sibe70

    sibe70 Gearhead

    löytyy apu camaroonkin, tosin jostain syystä armoton kiire töissä :lol:

    ajat venyy tosi pitkälle,halus tai ei.
     
  17. thomaso

    thomaso Gearhead

    Mistäs mahtaa muuten johtua sellainen juttu kun kompura menee jatkuvasti päälle/pois? Pyörii mukana 3-4 sek, stoppaa saman ajan ja sit taas käyntiin. Jossain oli juttua pätkimisestä mutten nyt löydä. Huolto oli viime viikolla, ainetta isceon49 meni 800g.
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onkos miten tärkeää minkälaista kylmäainetta ilmastointiin pistää?Mulla -96 subu ja täyttöä vaille rupee rempan jälkeen olemaan.Täällä päin olisi tarjolla täyttöjä -79e sisältäen kaikki aineet ja koeponnistuksen.Varmaan jos kysäsen mitä kylmäainetta on niin varmaan vastaus olisi että tähän käypää.
     
  19. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    r134a
     
  20. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    liian vähän ainetta?
     

Kerro tästä muillekin!