Ilmastointilauhditin öljylle ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Poncho69, 23.2.2003.

  1. Poncho69

    Poncho69 1st gear

    Siis voiko ilmastoinnin lauhdutinkennoa käyttää moottorin öljynlauhduttimena? Onko siinä sisällä rakenteellisia esteitä?

    Tiedän että "mikset osta uutta", mutta kun sellainen kenno on hyllyssä eikä sitä kukaan osta kuitenkaan ni vois hyödyntää sen.
     
  2. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    Minä käytin chevyn ilmastointilauhduttimen laatikon öljynlauhduttimena ja toimii hyvin.
     
  3. makke

    makke 1st gear

    Varmasti ilmastointilauhdutin toimii öljynjäähdyttäjänä kun koko on oikea.

    Mutta muistakaa nyt, että öljylle ei ole lauhdutinta, vaan jäähdytin. :wink:
    Kun puhutaan lauhduttimesta, niin siinä tapahtuu faasi, eli kaasu muutetaan nesteeksi. Ei kait teidän autoissa öljy sentään kaasuna ole, :wink:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: makke 2003-03-08 00:19 ]</font>
     
  4. Poncho69

    Poncho69 1st gear

    No , okei onhan se jäähdytin. Ei lauhdutin. Jotkut tarvikeliikketkin tosin käyttää sitä termiä; niinku tiiätte nää super-osa jutut.
     

Kerro tästä muillekin!