ilmastojeesusteluryöstöveroa n.50e lisää ens vuonna

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja habzu, 2.1.2012.

 1. habzu

  habzu 3rd gear

 2. AteV8

  AteV8 3rd gear

  Voi v****! :mad:

  Oliskohan tallinnan liepeillä halpoja mökkejä..? :mad:
   
 3. caprice305

  caprice305 Gearhead

  päättäjiltä taxi kortit pois et saa autoverot bensaverot ym ym kuntoon! niin kauan ku päättäjät ajelee ilmaseks ni se on aivan 100 varma et ne nousee että riittää rahaa torkkupeittoihin sekä kaikkiin vitun kerhoihin ja harrasttuksiin! luulis niillä liksoilla olevan varaa ostaa ite suksensa!
   
 4. Hai

  Hai Gearhead

  Taitaa olla vaan veronmaksajilla omapaino ja kokonaispaino vähän epäselviä käsitteitä.

  Ei nykyautoilla jää paljoa kantavuutta, jos kokonaispainot olis tota luokkaa. Smart fortwo:n kokonaismassakin on jo 1050kg. 1301-2000kg haarukkaan ei voi mitenkään mahtua 80% vessoista!
   
 5. caprice305

  caprice305 Gearhead

  täytyy hommata osote virosta ja maksaa verot sinne!! yrittäis nyt edes! mieluiten sitä omaan maahan verot maksaa mut jos niillä ostetaan peittoja rikkaille niin???
   
 6. habzu

  habzu 3rd gear

  mieluummin ettis sen uuden osotteen natsi-saksan,siis korjaan, eu:n ulkopuolelta....
   
 7. 2dht

  2dht 3rd gear

  Voi jumaliste, ja vuodelle 2013 näyttää nousevan vielä suuremmaksi. Ja tuskin tälle veronnousulle loppua tulee. Joka vuosi vähän lisää. Osta köyhä paskiainen uusi auto ni maksat vähemmän veroa. Ja pitäs varmaan koko perhe kuljettaa jollain perunasaavin kokoisella kipolla... Voi vit.... :mad:
   
 8. 0132

  0132 3rd gear

  Voi helvetin vittu haulikolle töitä Arkadianmäellä :mad:
   
 9. C-barge

  C-barge Gearhead

  Valtion tulot on pienemmät kuin menot ja sen pitäis yrittää niitä tasapainottaa. Se tarkoittaa menojen karsimista ja verojen korotuksia. En mä kyllä sitä mieltä ole et tuo maailman huonoinkaan kohde on. Tosin ite olen sitä mieltä, et ton "ympäristöohjaavan käyttöveron" vois siirtää suoraan polttoaineen hintaan niin silloin se myös kohdistuis siihen käyttöön. Noi on kuitenkin asioita joihin omalla valinnallakin pystyy vaikuttamaan.
   
 10. caprice305

  caprice305 Gearhead

  niinhän se on. ja vaikka ne surullisen kuuluisat peitot ja sukset ym. ei ihan hirveesti vaikuta siihen et kaatuuko suomi niin kyllä silti pitäis karsii kaikki turha pois ja miettii tarvitaanko kaikkia edustajan penkkejä?
   
 11. 2dht

  2dht 3rd gear

  Mä olen jo kauan ollu sitä mieltä, että diiselverot pois, (en ole kyllä ikinä diiseliä omistanu) ajoneuvoverot yms. käyttömaksut pois, ja kaikki vero siihen polttoaineeseen. Siten maksat käytön mukaan.
   
 12. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Ja sitten kaikki joutuu muuttamaan maaseudulta kaupunkilähiöihin kun ei enää pysty ajamaan senkään vertaa kuin nykyään, otetaanko maalta lehmätkin Tiksiin asumaan jotta kansa saa maitoa?
   
 13. caprice305

  caprice305 Gearhead

  mihin me lehmiä ku maitoa saa kaupasta :rotfl:
   
 14. nixon

  nixon 3rd gear

  En silti hommaa uutta autoa, niissähän on jo niin kalliit vakuutuksetkin ja arvonalenemiset, että sais verottaja nostella maksuja todella huolella ennen kuin sellaisella ajaminen alkais kannattamaan. :p
   
 15. Hai

  Hai Gearhead

  Kaikki ei joudu muuttamaan kaupunkiin, eikä oikeen pystykkään. Maalta myydyllä mökillä kun ei saa kaupungista oikeen mitään.
  Siksi ihmiset sijoittuu näihin "maalaiskuntiin" Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava, Mäntsälä.
  Onhan näitä.
  Tuet on aluepolitiikkaa ja ihmiset tekee valintoja kokonais paketista.
   
 16. mjsn

  mjsn 1st gear

  eikö siinä polttoaineen hinnasa ole jo 70 pojoo veroo pajonko siihen sit vois lisätä.
  ratkasu näihin veronkorotuksiin on ero eu.sta .
  Ite panin vasta äänen niin eu.lle kun myös kataiselle.ja sen hallitukselle oli toki paljon muitakin.jotka äänesti vastaan(epäilen kyllä vilppiä)
  no katotaan oisko suomen kansa heränny .eihän toi ressa voi paljoo vaikuttaa mut oishan se hyvä alku tässä taistelussa saaha suomi takaisin sen omille kansalaisille ja päästäis pikkuhiljaa tästä pohjattomasta eu.sta eroon. eihän nämäkään verorahat suomeen jää vaan menevät reikkaan tai muihin naurettaviin sotilas seilailuihin ja muuhun avustus paskaan.
  Ja miten tämän ahdingon Aiheuttaja tai paremminkin Aiheuttajat inisee jokapaikassa ei niitä vanhoja asiota tarvii miettia tai kekkosen aikoihin turha palata. mitä vitalesta eiko sitä historiaa opeteta just sen takia.
  et kaiken maailnan suomen moosekset ei pääsis valtaan ja kansa muistais mitä pää konnat on tehny. suomen nykyinen hallitus on kokonaisuudessaan Perseestä. peittelevä valehteleva sanansa syövä takinkääntäjä konna lauma.
   
 17. 2dht

  2dht 3rd gear

  Lehmien muutto on jo vähän liian kaukaa haettua. Enkä itekkään missään Tsadissa asu. Vituttaa vaan toi autoilijan verottaminen. Ja se ku siihen ei tavallinen tasamaantallaaja pysty mitenkään vaikuttamaan.
   
 18. nixon

  nixon 3rd gear

  Voihan maakaasu sentään.
   
 19. MudMax

  MudMax Gearhead

  Mie ainakin kostan ton klopin punikkihallitukselle siten, että lyhennän ajokautta veronkorotusta vastaavan ajan, jolloin kloppi ja tuttijutta saa entistä vähemmän vakuutusmaksuveroa tuhlattavaksi :poff:
  Oikein jos suuttuisi, niin täytyisi suunnitella museorekisteröintiä :p

  Joo ja alle 40 vuotta vanhaa henkilö-/pakettiautoa ei ole, eikä myöskään tule tällä verotuksella :mad:
  Ja kun ei voi tuhlata verotuksen takia Autoon, niin eipä paljon kannata mitään tehdäkään, joten eipä kerry sitten edes tuloverojakaan :poff:

  Siitä vaan VVM:ssä laskemaan kokonaistappiota :wc: :lol:
   
 20. transport01

  transport01 3rd gear

  No mää kostan ton sillä, että korvaan hieman aikaisempaa suuremman osan omista ajoista sähköfillarilla. 50€ on 1/3 tankillinen. Helposti tuollaisen 500 km lisää sähköfillarin matkoja. Toisen mokoman kuittaan sillä, että luovun osassa matkoista junasta+taksista ja kuittaan asiakaskäynneistä verottomia matkakorvauksia.

  Eli jokaisen omistusveron tulen kuittaamaan tuplana takaisin. :lol:

  Jos ei muu auta, niin laitan osan autoista liikenteestäpoistoon aina kun ei tarvitse. Saapahan paperinpyörittäjät töitä. :poff:
   

Kerro tästä muillekin!