ilmastojeesusteluryöstöveroa n.50e lisää ens vuonna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja habzu, 2.1.2012.

  1. habzu

    habzu 3rd gear

  2. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Voi v****! :mad:

    Oliskohan tallinnan liepeillä halpoja mökkejä..? :mad:
     
  3. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    päättäjiltä taxi kortit pois et saa autoverot bensaverot ym ym kuntoon! niin kauan ku päättäjät ajelee ilmaseks ni se on aivan 100 varma et ne nousee että riittää rahaa torkkupeittoihin sekä kaikkiin vitun kerhoihin ja harrasttuksiin! luulis niillä liksoilla olevan varaa ostaa ite suksensa!
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Taitaa olla vaan veronmaksajilla omapaino ja kokonaispaino vähän epäselviä käsitteitä.

    Ei nykyautoilla jää paljoa kantavuutta, jos kokonaispainot olis tota luokkaa. Smart fortwo:n kokonaismassakin on jo 1050kg. 1301-2000kg haarukkaan ei voi mitenkään mahtua 80% vessoista!
     
  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    täytyy hommata osote virosta ja maksaa verot sinne!! yrittäis nyt edes! mieluiten sitä omaan maahan verot maksaa mut jos niillä ostetaan peittoja rikkaille niin???
     
  6. habzu

    habzu 3rd gear

    mieluummin ettis sen uuden osotteen natsi-saksan,siis korjaan, eu:n ulkopuolelta....
     
  7. 2dht

    2dht 3rd gear

    Voi jumaliste, ja vuodelle 2013 näyttää nousevan vielä suuremmaksi. Ja tuskin tälle veronnousulle loppua tulee. Joka vuosi vähän lisää. Osta köyhä paskiainen uusi auto ni maksat vähemmän veroa. Ja pitäs varmaan koko perhe kuljettaa jollain perunasaavin kokoisella kipolla... Voi vit.... :mad:
     
  8. 0132

    0132 Gearhead

    Voi helvetin vittu haulikolle töitä Arkadianmäellä :mad:
     
  9. C-barge

    C-barge Gearhead

    Valtion tulot on pienemmät kuin menot ja sen pitäis yrittää niitä tasapainottaa. Se tarkoittaa menojen karsimista ja verojen korotuksia. En mä kyllä sitä mieltä ole et tuo maailman huonoinkaan kohde on. Tosin ite olen sitä mieltä, et ton "ympäristöohjaavan käyttöveron" vois siirtää suoraan polttoaineen hintaan niin silloin se myös kohdistuis siihen käyttöön. Noi on kuitenkin asioita joihin omalla valinnallakin pystyy vaikuttamaan.
     
  10. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    niinhän se on. ja vaikka ne surullisen kuuluisat peitot ja sukset ym. ei ihan hirveesti vaikuta siihen et kaatuuko suomi niin kyllä silti pitäis karsii kaikki turha pois ja miettii tarvitaanko kaikkia edustajan penkkejä?
     
  11. 2dht

    2dht 3rd gear

    Mä olen jo kauan ollu sitä mieltä, että diiselverot pois, (en ole kyllä ikinä diiseliä omistanu) ajoneuvoverot yms. käyttömaksut pois, ja kaikki vero siihen polttoaineeseen. Siten maksat käytön mukaan.
     
  12. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Ja sitten kaikki joutuu muuttamaan maaseudulta kaupunkilähiöihin kun ei enää pysty ajamaan senkään vertaa kuin nykyään, otetaanko maalta lehmätkin Tiksiin asumaan jotta kansa saa maitoa?
     
  13. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    mihin me lehmiä ku maitoa saa kaupasta :rotfl:
     
  14. nixon

    nixon 3rd gear

    En silti hommaa uutta autoa, niissähän on jo niin kalliit vakuutuksetkin ja arvonalenemiset, että sais verottaja nostella maksuja todella huolella ennen kuin sellaisella ajaminen alkais kannattamaan. :p
     
  15. Hai

    Hai Double Gearhead

    Kaikki ei joudu muuttamaan kaupunkiin, eikä oikeen pystykkään. Maalta myydyllä mökillä kun ei saa kaupungista oikeen mitään.
    Siksi ihmiset sijoittuu näihin "maalaiskuntiin" Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava, Mäntsälä.
    Onhan näitä.
    Tuet on aluepolitiikkaa ja ihmiset tekee valintoja kokonais paketista.
     
  16. mjsn

    mjsn 1st gear

    eikö siinä polttoaineen hinnasa ole jo 70 pojoo veroo pajonko siihen sit vois lisätä.
    ratkasu näihin veronkorotuksiin on ero eu.sta .
    Ite panin vasta äänen niin eu.lle kun myös kataiselle.ja sen hallitukselle oli toki paljon muitakin.jotka äänesti vastaan(epäilen kyllä vilppiä)
    no katotaan oisko suomen kansa heränny .eihän toi ressa voi paljoo vaikuttaa mut oishan se hyvä alku tässä taistelussa saaha suomi takaisin sen omille kansalaisille ja päästäis pikkuhiljaa tästä pohjattomasta eu.sta eroon. eihän nämäkään verorahat suomeen jää vaan menevät reikkaan tai muihin naurettaviin sotilas seilailuihin ja muuhun avustus paskaan.
    Ja miten tämän ahdingon Aiheuttaja tai paremminkin Aiheuttajat inisee jokapaikassa ei niitä vanhoja asiota tarvii miettia tai kekkosen aikoihin turha palata. mitä vitalesta eiko sitä historiaa opeteta just sen takia.
    et kaiken maailnan suomen moosekset ei pääsis valtaan ja kansa muistais mitä pää konnat on tehny. suomen nykyinen hallitus on kokonaisuudessaan Perseestä. peittelevä valehteleva sanansa syövä takinkääntäjä konna lauma.
     
  17. 2dht

    2dht 3rd gear

    Lehmien muutto on jo vähän liian kaukaa haettua. Enkä itekkään missään Tsadissa asu. Vituttaa vaan toi autoilijan verottaminen. Ja se ku siihen ei tavallinen tasamaantallaaja pysty mitenkään vaikuttamaan.
     
  18. nixon

    nixon 3rd gear

    Voihan maakaasu sentään.
     
  19. MudMax

    MudMax Gearhead

    Mie ainakin kostan ton klopin punikkihallitukselle siten, että lyhennän ajokautta veronkorotusta vastaavan ajan, jolloin kloppi ja tuttijutta saa entistä vähemmän vakuutusmaksuveroa tuhlattavaksi :poff:
    Oikein jos suuttuisi, niin täytyisi suunnitella museorekisteröintiä :p

    Joo ja alle 40 vuotta vanhaa henkilö-/pakettiautoa ei ole, eikä myöskään tule tällä verotuksella :mad:
    Ja kun ei voi tuhlata verotuksen takia Autoon, niin eipä paljon kannata mitään tehdäkään, joten eipä kerry sitten edes tuloverojakaan :poff:

    Siitä vaan VVM:ssä laskemaan kokonaistappiota :wc: :lol:
     
  20. transport01

    transport01 3rd gear

    No mää kostan ton sillä, että korvaan hieman aikaisempaa suuremman osan omista ajoista sähköfillarilla. 50€ on 1/3 tankillinen. Helposti tuollaisen 500 km lisää sähköfillarin matkoja. Toisen mokoman kuittaan sillä, että luovun osassa matkoista junasta+taksista ja kuittaan asiakaskäynneistä verottomia matkakorvauksia.

    Eli jokaisen omistusveron tulen kuittaamaan tuplana takaisin. :lol:

    Jos ei muu auta, niin laitan osan autoista liikenteestäpoistoon aina kun ei tarvitse. Saapahan paperinpyörittäjät töitä. :poff:
     

Kerro tästä muillekin!