Ilmastosekoilu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ak72, 9.11.2018.

  1. ak72

    ak72 Gearhead

    Ilmastopaneelilla järeät keinot:

    https://yle.fi/uutiset/3-10498658

    "Ilmastotavoitteen kiristäminen tarkoittaisi myös bensa- ja dieselkäyttöisten henkilöautojen myyntikieltoa vuonna 2027. Polttomoottorilla toimivien henkilöautojen maahantuonti kiellettäisiin jo pari vuotta aiemmin."


    Ilmeisesti tämä tietäisi myös ajanmittaan autoharrastamisen loppumista polttomoottoriautojen osalta.
    2025 kiellettäisiin näitten hörhöjen toimesta maahantuonti. Voe jösses tätä touhua...
     
  2. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Suomi=sosialistinen valtio
     
    minski tykkää tästä.
  3. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    DX, rane58, minski ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Parempaa saastutusta
     
    belair66 tykkää tästä.
  5. teddy99

    teddy99 Gearhead

    No, onneksi Suomessa on aika hyvä sosiaaliturva. Jos käy niin, ettei töihin saa enää mennä omalla vanhalla bensa-autolla, niin voin sitten kyllä jäädä kotiin juomaan kaljaa yhteiskunnan piikkiin. Mulla kun ei ole varaa ostaa näitä maailman pelastavia sähkövimpuloita.
     
    Norri, DX, rb ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    Tämä on tosiaan ilmasto sekoilua! Ei meinaa silmiään uskoa kun näitä sairaita uutisia näkee. Se riippuu meistä kaikista autoilijoista hyväksytäänkö me tämä vai ei. Jotakin on varmasti tehtävissä ennen DDR-kommunismia missä yksityis omaisuus joko takavarikoidaan tai laitetaan käyttökieltoon. Täytyykö ihan perustaa uusi vapaus puolue suomeen jos mikään muu poliittinen taho ei ymmärrä vapaan liikkumisen välttämättömyyttä koko yhteiskunnan toimivuudelle !
     
    DX, rb, rane58 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. stealth

    stealth Gearhead

    Tuohon 2027 on kumminkin aikaa, voimakkain ilmastokiima on tuolloin jo ohi, ihan uudet ongelmat on tuolloin tapetilla ja jo varmasti ennen sitä.
     
  8. ak72

    ak72 Gearhead

    Pitäskö ens kesänä järjestää pikku kuminpoltto V8 miittinki näitten hörhöjen kokoontumispaikalle. Taitaa olla kummiski aika Helsinkikeskeistä tää sekoilu, maakunnissa ollaan vielä suht järjissään vaikka tännekin ilmastokiima on pikkuhiljaa leviämässä.
     
  9. peto

    peto Gearhead

    Melko kunnianhaluinen tavoite. Onneksi markkinavoimat ja globaalitalous estää tuollaiset ääri toimet.

    Itse uskon tieteen ja tekniikan voimaan ilmastomuutoksen estämisessä. Monia mielenkiintoisia kehityshankkeita on meneillään ympäri maailmaa.
     
  10. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    2027 vuoteen ei enää ole yhdeksääkään vuotta. Mitenkä meinaavat autokannan ja autojen ostamisen muuttaa näin nopeassa syklissä, varsinkin kun mitään toimenpiteitä ei ole vielä tehty. Voi olla että ilmastohulluus 2023 vaaleissa alkaa taittua ja realismi herää, tai sitten ei.

    Suurempi ongelmahan on tässä se, ettei olla vielä kyetty ratkaisemaan sitä, että tarvitaanko ihmistä joka päivä työpaikalla tekemässä työtä tietokoneen ja puhelimen ääressä, vai voisiko sitä oikeasti tehdä kotoa käsin. Muut työt sitten tehtäisiin paikan päällä.
     
  11. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Panamassa seuraava harrasteauto jo tulossa ja viime viikolla koekäytin siihen tulevan Olssin DX koneen.
    Tällä tempulla kääntyy senkin auton bensakoneen CO2 päästöt laskuun.
    Vielä on Trabant löytymättä, koska jollakin ne joulukalat tarvii tulevaisuudessa Stokkalta hakea, kun sinne keskustaan ei isomoottorisilla kohta enää pääse ja kalat pilaantuu nopeasti, atk-vian takia paikallaan seisovassa lähijunassa.
    Painon perusteella saattaa Trabille avautua myös länsiväylän vähäpäästöisille varatut bussikaistat, kun ne kaistan käyttäjät on kaikki nykyään siellä Matinkylän metroasemalla valotauluja lukemassa.
    Kyllä mulle tuon verran sopii kukkaroa raottaa, yhteisen tavoitteen eteen.
     
    mikaa7146 ja DX tykkäävät tästä.
  12. stealth

    stealth Gearhead

    Siinävaiheessa kun huomataan ettei ihmisen toilailut (atomiaseita lukuun ottamatta) ja tietysti liikakansoitusta, loppuu tuo ilmastovouhotus, maapallo ja ilmasto elää omaa elämäänsä ja korjaa muodossa tai toisessa ongelmat.

    Isoin ongelma on meille siinä että, aika suuri porukka elää tuosta ilmastopelleilystä ja saa siitä yhä suurenevaa liksaa.
     
    Muokattu: 10.11.2018
    DX, rb, Stang_81 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. stealth

    stealth Gearhead

    Pakkasukko 10.11. 2:2830
    Ihmisen tuottama hiilidioksidi on 16 ppmv:tä 400:sta,eli ilman ihmisen toimintaa ppmv olisi nyt 384 ppmv:tä eli ei yhtään mitään,ihminen ei pysty vaikuttamaan ilmastoon millään tavalla,16 ppmv tarkoitaa prosenteissa seuraavaa 0,0016% se on ihmisen aiheuttama hiilidioksidipäästö kun maapallon normaali hiilidioksidi päästöt(kiertokulku) on 0,0384% ilman tilavuudesta .Tässä ilman koostumus :
    Typpi 78,084%
    Happi 20,946 %
    Argon 0,934%
    Hiilidioksidi 0,040% = 400ppmv josta ihmisen osuus 16 ppmv=0,0016%
    Neon 0,001818 %
    Helium 0,000524 %
    Metaani 0,0001745 %
    Krypton 0,000114 %
    Vety 0,000055 %
    Lisäksi ilmassa on vettä n. 1%,se on 300 kertaa voimakkaampi kasvishuonekaasu
    kuin hiilidioksidi,joten taulukosta voi nähdä että ihmisen osuus on mitätön ns. ilmastonlämpenemisessä,itse asiassa ilmasto on kylmenemässä joten 2030 ollaan uuden pikkujääkauden kynnyksellä,ja kaikki tämä johtuu auringon aktiviteetista(pilkuista)joka on hiipumassa.
     
    rb ja Redneck61 tykkäävät tästä.
  14. Redneck61

    Redneck61 Gearhead


    No jos tuo on faktaa, voisi olettaa . Niin se kyllä entisestään vahvistaa omia käsityksiäni. Tällaista tietoa pitäisi olla kaikissa medioissakin. Mutta koko Suomen media onkin aivan päinvastaisen organisaation vallankäyttö välineenä. Ihmisen syyllistäminen on saanut aivan järkyttävät mittasuhteet. Voisi sanoa että kun kaikki asiat liittyvät jollain tavalla hiileen ja hiilidioksidin tuotantoon elämä mukaanlukien, niin syyllistämis-aseena tuo hiilidioksidi on mitä tehokkain. (lue yhtä kuin loputon VEROTUS)
     
    DX ja stealth tykkäävät tästä.
  15. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Ja se porukkaa lobbaa päättäjiä että saisivat lisää rahaa, mediatilaa jne. Ja oravanpyörä on valmis, tavan ihminen maksaa laskun.
     
  16. stealth

    stealth Gearhead

    Niipä, asioista pitää puhua, tietoa pitää levittää ja kannattaa muistaa kun valitsee mitä tai ketä äänestää, jättää huomiotta epäolennaiset seikat ja kuuntelee mitä ehdokkaat sanoo tärkeistä asioista. Kuten eräs poliittinen plösö ja takinkääntäjä on sanonut "sitä saa mitä tilaa"
     
    Muokattu: 10.11.2018
  17. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Oliko näille "tiedoille" jotain muuta lähdettä kuin joku Pakkasukko?
     
  18. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    mun mielestä tästä maassa on järki hävinny joka maakunnasta
     
  19. stealth

    stealth Gearhead

    Aika hyvin asiat on onnistuttu piilottamaan, mutta löydät sen jos etsit.
     
  20. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Asioista pitäisi puhua ja tietoa levittää, mutta sitten sitä tietoa ei olekaan, kun pitäisi puhua. Olipa yllättävää.:D
     

Kerro tästä muillekin!