Ilmastosekoilu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ak72, 9.11.2018.

  1. stealth

    stealth Gearhead

    Suuri Ilmastohuijaus
    9.4.2018 10:49 Matti Hytölä

    • [​IMG]
      Grönlannin lämpötilasarja
    • [​IMG]
      Surffausta Malediiveillä
    AGW Anthropogenic Global Warming eli ihmiskunnan aiheuttama maapallon laajuinen ilmaston lämpeneminen. Tästä ei enää juurikaan puhuta, sen sijaan ilmastonmuutoksesta saamme kuulla jatkuvasti niin poliitikkojen kuin yritys- ja tiedemaailman toimijoilta. Kyllä, ilmasto muuttuu. Kyllä, ihmiskunnalla on vaikutusta ilmastoon. Kyllä, energian käytön tehostaminen ja uusiutuvien käyttö on järkevää. Kyllä, maapallon kestokyvyllä on rajat. Ja kyllä, ympäristönsuojelu on tärkeää. Mutta sitten tuleekin "mutta"!


    Mutta onko kaikkien paukkujen keskittäminen CO2-päästöjen vähentämiseen järkevää? Mitä Pariisin ilmastosopimuksella saavutetaan? Sopimuksella jossa esim. Kiina sai vapaat kädet kasvattaa päästöjään ainakin vuoteen 2030 saakka ja joka koskee käytännössä vain EU-maita ja muutamaa muuta läntistä teollisuusmaata. Tanskalainen ympäristötaloustieteilijä Bjørn Lomborg on arvioinut, että Pariisin ilmastosopimuksen talkoot maksaisivat globaalisti 0,8 – 1,6 biljoonaa euroa eli 800 – 1600 miljardia euroa joka vuosi 15 vuoden ajan. Suomelle tämä tarkoittaisi 4-8 miljardin euron vuotuisia lisämenoja, keskituloiselle veronmaksajalle tämä tietäisi 200-300 euron lisäveroja / kuukausi. Mitä näillä suunnattomilla rahasummilla (vuoteen 2100 mennessä 100 000 miljardia!) saataisiin aikaan? Vuoden 2100 lämpötilaa saataisiin alennettua ennustetusta 0,17 astetta. Sekin olisi niin vähän, että emme kykenisi tuota eroa luotettavasti mittaamaan saati aistimaan. Ja kaiken hyvän lisäksi ilmastomallien ennusteet eivät ole tähänkään saakka pitäneet paikkaansa, kuinka ne voisivat pitää paikkaansa vuoden 2100 osalta?


    Ilmastomallien mukaan arktisen alueen olisi pitänyt myös lämmetä muita alueita paljon voimakkaammin, mitä ei ole kuitenkaan tapahtunut. Grönlannin länsi- ja itäpuolen yli sata vuotta pitkissä lämpötilasarjoissa ei näy lämpenemistä, mikä on erikoista, kun kyseessä pitäisi olla yksi maailman nopeimmin lämpenevistä alueista. Sodankylänkään laadukkaasta ja yhtä pitkästä lämpötilasarjasta ei löydy minkäänlaista tukea tälle "katastrofaaliselle ilmaston lämpenemiselle" jonka torjumiseen käytetään suunnattomia summia veroeuroja. Pitkällä aikavälillä globaali lämpötilatrendi on laskeva ja aina on ollut kylmempiä ja lämpimämpiä jaksoja. Esimerkiksi 1000 vuotta sitten Grönlannissa viljeltiin maata hyvällä menestyksellä. Nykyisessä 1-2 asteen lämpötilan nousussa sitten vuoden 1850, ei ole mitään sellaista mitä maapallon ilmastohistoriassa ei olisi koettu kymmeniä kertoja.


    C02 pitoisuuden nousun myönteisistä vaikutuksista vaietaan tyystin. Se on kuitenkin tärkeä kasviravinnekaasu jonka pitoisuuden kasvu on kiistatta lisännyt satoja globaalisti ja auttanut siten ravitsemaan yhä kasvavan määrän ihmisiä. Osa aiemmista autiomaista on alkanut vihertää. Sillä on oma vaikutuksensa myös metsiemme kiihtyneeseen kasvuun.


    Merenpinnan nousukaan (0-3 mm/vuosi) ei vaikuta erityisen uhkaavalta. Malediivit joka lienee tunnetuin esimerkki "hukkuvista saarista" rakentaa yhteistyössä Kiinan kanssa uutta isoa kiitorataa jolle myös ilmastonmuutosturisteja kuljettavat A380 jättikoneet voivat laskeutua. Siis ilmastonmuutoksesta huolestuneet kansalaiset matkustavat suihkukoneilla heittämään hyvästejä saarille ja ja samalla tuottavat niin paljon muovi ym. jätettä että saariryhmän pinta-ala itseasiasiassa kasvaa kun jätteet kipataan mereen! Ja tämä on vain yksi pieni esimerkki ilmastohysterian järjettömyydestä.

    Mistä siis tässä ilmastonmuutoksessa on kyse? Rahasta ja Vallasta ja hyväuskoisten hölmöjen vedättämisestä, kuinkas muuten? Kun valhe on kasvanut riittävän suureksi, Keisarin alastomuutta ei huomaa kukaan. Ilmastonmuutosperusteilla päästään hallitsemaan kaikkia ihmiselämän osa-alueita lähtien siitä mitä saa syödä ja missä asua. Sen perusteella ollaan ohjattu EU maiden autoilijoita käyttämään dieselautoja ja palmuöljyä ja nyt samoilla perusteilla ollaan kieltämässä dieselautot (paitsi kaupunkiliikenteen bussit ja jakeluautot jotka eivät tietenkään saastuta). Tutkivalla journalismilla olisikin oiva paikka selvittää mihin ilmastonmuutoksen torjuntaan käytetyt veroeurot päätyvät ja mitä niillä on saatu ja saadaan aikaan?


    Tässä vielä eräs esimerkki siitä mitä veroeuroilla tehdään ilmaston lämpenemisen torjumiseksi: "Pariisin ilmastosopimukseen liittyy Vihreä ilmastorahasto, jonka kautta rikkaiden maiden on sovittu maksavan kehitysmaille 100 miljardia dollaria (noin 80 miljardia euroa) vuodessa. Suomi on luvannut rahastoon 80 miljoonaa euroa vuodessa". Hommaan liittyy tottakai paljon hallintoa ja kokousmatkustelua eksoottisiin kohteisiin kuten Malediiveille...
     
    three hundred, Redneck61, gm dealer ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. stealth

    stealth Gearhead

    Joulukin on jokavuosi joten,JOULUPUKKI ON OLEMASSA.
     
  3. ak72

    ak72 Gearhead

    Mulle nyt on ihan sama millä ajan arkiajot, sähköautoa ei ole nykyisellä tulotasolla vara koskaan ostaa ja kaikenmaailman tojota hypridit on iso NO NO. Lähinnä kun '66 Mustangin omistan että miten sillä tulevaisuudessa ajelee jos bensan saa apteekista 2 desilitran purkeissa. (hope NOT) Kansan kurjistaminen entisestään ilmastosyillä on täyttä paskaa, ennenkuin suuret saastuttajat eivät tee mitään niin miksi kärpäsen paskan kokoisen Suomen pitäisi?
     
    Redneck61, Vermilion, rauarp ja 1 muu tykkäävät tästä.
  4. stealth

    stealth Gearhead

    Kommunisteilla,vihervassareilla ja ilmastouskonnolla on kaikilla sama yhteinen agenda, syyllistää ja kurjistaa tavan kansaao_O ja tosiasiassa aika monesti nämä löytyy samoista samoista piireistä.
     
    Redneck61 ja rb tykkäävät tästä.
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    myös mm. katolinen kirkko käytti keskiajalla samaa taktiikkaa
     
    Redneck61 tykkää tästä.
  6. kpj

    kpj Gearhead

    Samaan aikaan vielä kun vouhotetaan sähköautoilun pelastavan maailman, niin unohdetaan tosi asia, että Suomessakin sähkö tuotetaan ydinvoimala. Ilman sen tuottamaa jätettä se olisikin hyvä vaihtoehto. Ainut vaan että maapallo pystyy elämään CO2 päästöjen kanssa, mutta ydinjätteen kanssa pallolle saattaa käydä aika huonosti ja nopeesti. Ihan kun se "säilöttynä" olevinaan olisi vaaratonta. Himalajakin kasvaa pari senttiä vuodessa ja niiden myllerryksessä ihmisen tekemä varasto on varmasti hajoamaton. Siinäpä se sitten onkin hyvä tulevaisuus tuleville sukupolville, kun sähköautoilun edistämä jätemäärä pääsee valloilleen. Hitto, jos oisin somessa, niin laittasin #stopkillingourplanetwithnuclearpoweredelectriccars kampanjan pystyyn.
     
    stealth tykkää tästä.
  7. stealth

    stealth Gearhead

    Niinpä ja raha kirstuun kilahtaa ja niin eespäin...
     
    sdfsd ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  8. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Olet aivan oikeassa, ei todista.
     
    sdfsd, rauarp, DX ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kehityksen nykytahdistakin voi arvioida melko neutraalisti sen verran, että siinä vaiheessa kun ydinjätteen määrä alkaisi olemaan ongelma (sitähän syntyy siis melko vähän määrällisesti suhteessa tuottoon), sille on jo keksitty hyötykäyttö.
     
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    syyllistäminen ja huononomatunnon luominen on yksi vanhoja vallankäytön välineitä, samaten kuin kiirekiirekiirekiire.
     
    Redneck61 ja DX tykkäävät tästä.
  11. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mistä olet itse luopunut ilmastonmuutoksen nimissä?

    Paljonko pitäisi ihmisten elintasoa laskea mielestäsi?

    Referenssinä voit pitää icccpn raporttia missä se "tolkun korjaus" tarkoittaa vähän päälle co2 määrää mitä keskiverto intialainen tuottaa. Mulla ei ole mitään sitä vastaan mikäli itse haluat elää niin askeettisesti mutta mulla ei ole sellaiseen halua. CO2 ja elintaso korreloi hyvin vahvasti ja niillä on kausaliteettiä, taikasauvaa ei ole miten tuo korrelaatio saataisiin poistettua.
     
    Muokattu: 11.11.2018
    rb ja stealth tykkäävät tästä.
  12. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ennustaminen on uskontoa. Siksi suhtaudun aika varauksellisesti sellasiin ihmisiin jotka sanovat että joku tulevaisuuden ennustus/tapahtumasarja on tieteellisesti todistettu.
     
    DX, stealth, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
  13. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    oppi-isäsi tiesi sellaista mitä on mahdotonta nykytiedolla tietää.
     
    DX tykkää tästä.
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    ydinvoimassa kaikki muut ongelmat onkin massiivisia vrt. hiilivoima. Esim. vakuutusasiat. Perinteisesti täällä ne on sosialisoitu veronmaksajille:wc:
     
    stealth tykkää tästä.
  15. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Köyhdytetylle uraanille on mainio hyötykäyttö esim. panssarintorjunta-ammuksissa! Arvioisin myös lääkintähenkilökunnan tykkäävän lisää töitä saatuaan.Luontokin tykkää uraanipölystä sotatoimialueilla.Ihmiset tykkää sotia!:rolleyes:
    Minkä kerran rikastaa sen voi myöhemmin köyhdyttää!:rolleyes:
    Toisaalta luin,se ei ole varsinaista ydinjätettä,vaan uraanin valmistuksessa syntyvä sivutuote!
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  16. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Vai plutoniumin?
     
  17. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Jaa,a enpä tiedä,kai tieto asiaan netistäkin löytyisi jos jaksaa tutkia?
     
  18. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    No ei kai uraanista kuitenkaan uraania tehdä? Sillonhan ei tapahdu mitään.
     
  19. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

  20. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!