Ilmastosekoilu

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ak72, 9.11.2018.

 1. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Kuka ne sähköt siirtää?
   
 2. simeoni

  simeoni Gearhead

  Mihin on unohtunut RE85 tässä vouhotuksessa?? 100% kotimainen polttoaine jätteistä tehtynä, onko liian helppoa ja halpaa??
   
  12345678910, duel, Inlinee ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. peto

  peto Gearhead

  ^ Automaahantuojille ei tule tarpeeksi katetta:eek:
   
  Pertti K tykkää tästä.
 4. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Viime maaliskuusta yli 21 tkm (R)E85:lla -00 Mondeolla ongelmitta. Ei tuo rahallisesti perusteltua ole, mutta jääpähän autoja varten enempi bensaa... :rotfl: No, on se ekoilua edes.
   
 5. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Miten sähköautolle annetaan apuvirtaa?
   
  -kk- tykkää tästä.
 6. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Notski auton alle et akut lämpenee. Pitöö tietysti kattoa et tuulee Espoosta poispäin, ni ei jää pahoja pienhiukkasia sinne.
   
 7. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  On siinä myös polttomoottori, on hybridi versio. Jos akku tyhjä niin se on tyhjä, olkoon sitten vaikka ladattavassa taskulampussa.
   
 8. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Montako siirtoyhtiötä tiedät Suomessa toimivan?
   
 9. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Niin kun puhuit sähköautoista niin aattelin että töpselistähän niihi virta laitetaan eikä mitään apuvirtaa. Samoin kyllä hybrideihin.
   
 10. MKultala

  MKultala 3rd gear

  Apuvirtaa... Toimii yhtä lailla sähköautoissakin.
   
  weripuo, jknR ja Pertti K tykkäävät tästä.
 11. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Ilmastosekoilu on vain suuri kusetus saada kansalta kerättyä verovaroja, tämä asia pitäsi saada suurten massojen tietoisuuteen.
  Greenlandissa on tälläinen GISP projekti jossa on poraamalla tutkittu paljon on lämpötilat ollu 10,000 vuoden ajalla.
  Kuten näkyy maapallon lämpötila on vaihdellut paljon, napajäät ovat sulaneet ja jäätyneet maapallon historian aikana monta kertaa ja siihen ei ihminen voi mitään, auringon aktiivisuus ja maapallon kallistuskulmat vaikuttavat asiaan.
  Nyt olemme siis olleet aika pitkään kylmässä jaksossa ja tästä on aivan luonnollinen suunta ylöspäin niinkuin on ollut monta kertaa 10,000 vuoden aikana.

  https://pbs.twimg.com/media/DxikZRvWsAAbYl3.jpg
   
  Inlinee, 12345678910, jorkkeri72 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. toyopet

  toyopet Gearhead

  Kaikille polttomoottorivehkeille tuli jossain vaiheessa, oliko jopa tämän vuoden alusta, päästörajat, koskee siis moottorisahoja, pensasleikkureita, lehtipuhaltimia, mopoja yms.

  Moottorisahoja saa akkukäyttöisinä, koneviestissä on ollut jotain testejä niistä, ei ihan toivottomia mutta akkuja pitää olla useita matkassa, jos päivän meinaa töitä tehdä. Ruohonleikkureita on ollut sähköisenä jo pitkään, tosin jatkojohdollisia. Kai niitä akullisiakin on, ainakin robottileikkurit on. Mutta esim. meidän "pihan" puolisen hehtaaria vaatii akkua jonkin verran, jos sähköön siirtyisi.

  Muistelen lukeneeni jostain sähköisestä moottorikelkasta ja mönkkäristäkin. Harley-Davidsonhan tekee myös sähkömoottoripyörää, KTM:llä on sähköcrossi.
  Soutuveneluokkaan on ollut sähkömoottoreita jo iäisyyksiä, naapurilla oli semmoinen jo 80-luvulla.
  Traktoreissakin on kehitteillä sähkömalleja mutta niissä se kova energiankulutus oikeissa töissä voi tulla ongelmaksi. Jos nyt joku isoimman pään malli vetää polttoainetta +40l/tunti, niin ei taida olla semmoista akkua, millä päivän hommat tekee.
   
 13. Rahikainen

  Rahikainen Gearhead

  Huvitti kun vanhalle työmaalle tuli pränikkä metson kivimurska. Eikös kusivehkeet ollu jo laitettu. Muutenkin vikaherkkiä laitoksia ja yks murhe taas lisää.
   
  mikaa7146 ja -kk- tykkäävät tästä.
 14. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Ei kai sentään. Ei mahtuisi edes harraste autot Senaatintorille osoittamaan mieltä saatika kaikki polttomoottoriset autot sitten jos se aika koittaa.
   

Kerro tästä muillekin!