ilokaasua eurokilkuttimeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja mg, 10.7.2002.

  1. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Eivät olleet, mulla on tekniikan maailma lehti joka koeasensi 240 volvoon ilokaasut ja kehui systeemiä turvalliseksi ohituksessa..

    Sanoivat lopussa että kumma jos tätä ei kielletä suomessa..
     
  2. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Ja näin myös myöhemmin tapahtui
     
  3. Rellu?

    Rellu? 1st gear

    Joskus 80-luvulla veekasissa taidettiin puhua jonkun ilokaasuvolvon suistuneen tieltä, siitä nuo virkamiehet sitten saivat sen syyn ilokaasun kieltoon, liekö väliä, kuka tarvii ilokaasua kadulla?

     
  4. sutinen

    sutinen Gearhead

     
  5. Kaasusysteemi suuttimineen ja linjoineen saa olla kiinni koneessa ja kiinteänä osana autoa, pullo saa olla paikallaa ja täynnä, mutta linja pitää olla irroitettuna/kaasun kulku estettynä pullosta moottoriin, ja järjestelmän sellainen, että sitä ei pysty kuljettaja /apukuljettaja kytkemään "helposti" esim. ajon aikana, parkissa, jne. esim. pikaliittimellä letkun ja pullon välissä.

    Aika vaikee tota on tulkita, mutta näin kun toimii ei poliisi valita, sanoi mulle katsastusmies.
     

Kerro tästä muillekin!