Iltalehti mökeltää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Puli-Song, 21.2.2012.

  1. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    http://www.iltalehti.fi/autot/2012022015230568_au.shtml

    - Mitä uutisarvoa tässä jutussa on?!?! Mikä on auton merkki? (Oldsmobile limited 1912)

    - Mitä kapulakieltä tuo teksi on? :eek:

    Huomaatteko muuten tuon moottorin "twinspark"-ominaisuuden? Se on minusta outo, koska tuon mallin Oldseissa pitäisi pakoventtiilien päällä olla "huikkakupit" ja ainoastaan 6 tulppaa. Onks tää joku Hot Rod ja mitä magneettoo tossa on käytetty??

    :eek:
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    meikälästä jo sukutaustan vuoksi (aleksis kiven lytännyt august ahlqvist oli kuulemma sukua) tökkii toi textari kieli oppi johon törmää niin iltapäivälehdissä kuin radion toimittajien löpinöissä. jos joku on keksinyt jonku virheellisen tavan sanoa tai kirjoittaa niin maalaistollikka älyköt alkaa toistaa. samaten se on liikenteessä. kun joku keksii ohittaa vasemmalle kääntyvien ryhmityskaistaa pitkin niin kohta kaikki tekee samoin.
     
  3. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Kuinka iso osa tuosta autosta on oikeasti "tehty vuonna 1912"?
     
  4. moppewagon-65

    moppewagon-65 1st gear

    ..taitaa olla aika kaukana alkuperäisestä,mutta jos merkki ja "malli" kiinnostaa niin mikä ettei.. :eek:
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Käänösohjelman helmiä.
     
  6. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

  7. risto-olavi

    risto-olavi 2nd gear

    Iltalehden autojutut ovat poikkeuksetta aivan luokatonta roskaa. Keskimäärin jutut on kirjoitettu ihan puhtaana tajunnanvirtana tarkistamatta ensimmäisenkään mieleen juolahtaneen asian paikkansa pitävyyttä. Varmaan se riittää jollekin virastosimoille kahvihetken viihdykkeeksi... Ostavat jutut varmaan muutaman kympin palkkiolla joten ne sitten kirjoitetaan vartissa ja koristellaan ilmaisilla kuvilla.
     
  8. moppewagon-65

    moppewagon-65 1st gear

    ^^ ja ne niitten viteot :wc: :poff:
     
  9. BaTTman

    BaTTman 1st gear

    Eikös se niitten autoliitteen toimittaja oo se nelosellakin pyörivän auto-ohjelman kumihuulinen juontaja, joka hajottaa kaikki autot ja kertoo tärkeimmät asiat autosta, eli miten mukiteline toimii.
     
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!