Impala -63 raidetangonpään vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja sampop, 17.8.2006.

  1. sampop

    sampop 1st gear

    Olis siis vääntynyt tuo vasen raidetangonpää. Ensin yritin säätää sitä siitä kierteestä sen verran että olis saanu ajettua johonkin pukille.

    No ei auttanut, vaan pyörät menevät eri suuntiin, mihin sattuu. Voi olla että vika ei edes ollut siinä päässä. Mitä svittua. Tangot on suorat (tai siis vastaavat ehjiä sekä mallipiirroksia), nivelet toimii (uudet pallonivelet ja jopa kiinni) mut kulmat ei pidä...

    Nyt uusi pää on viittä vaille vaihettu. Tuossa huoltokirjassa puhutaan jotain kasaamisesta oikeassa asennossa, ei vaan oikein mun taidoilla / älyllä selviä, mitä lauseella tarkoitetaan.

    Jos jollakulla on alan tietoa, voi vastata tänne tai pistää vastapuhelun numeroon 040 568 3470.
     
  2. sampop

    sampop 1st gear

    Kiitos avusta, vaikka mysterio ei ihan vielä ole ratkennut täydellisesti.
     

Kerro tästä muillekin!